Välj rätt djävulshorn till halloweenkostymen! 

Har du haft tankar på att klä ut dig till en djävul eller kanske en ond ängel på halloween eller maskeradkvällen? Då kan ett par djävulshorn fullborda din outfit och föra fram ditt meddelande med exakt vad du klätt ut dig till.  

Ett par djävulshorn kan du få för en liten peng och om du inte har ett diadem till din klänning eller kostym är det något du bara måste köpa! 

Klä ut sig till djävul på halloween 

Att klä ut sig till en djävul är något många gör, speciellt under halloween. Det är en mycket snygg utklädnad som inte behöver speciellt mycket arbete. Det enda du behöver egentligen är ett par djävulshorn. Festspecialisterna buttericks har ett stort utbud av halloween tillbehör och kostymer. Det finns otroligt många olika modeller i olika färger. Man kan köpa ett  diadem med djävulshorn , djävulshorn clips eller en hel peruk med djävulshorn för att fullborda denna kostym.  

Som sagt är det inte mycket som krävs för att denna outfit ska bli komplett. Du kan måla dina läppar röda och sminka dig med svart ögonskugga. Sedan är det bara att sätta på sig röda eller svarta kläder och ett snyggt diadem med djävulshorn på det, alla kommer se vad du ska föreställa! 

Vilka djävulshorn ska jag köpa? 

Utgå helt från vad du känner att ha på dig. Om du vill klä ut dig till en djävul är det inte ett måste att ha ett par röda horn, du kan testa med en del olika alternativ och få dig en speciell look. Det är mycket vanligt att köpa sig ett par röda eller svarta djävulshorn  att ha på sig på halloweenfesten men självklart finns det en del andra färger. Om du inte skulle vilja ha på dig ett par klassiska röda eller svarta djävulshorn så finns det en del coola designer.  

Ifall du är ute efter det lilla extra som skiljer dig från de andra djävularna på halloweennatten så kan ett par självlysande djävulshorn vara något för dig. De kommer i färgerna röd, grön och blå. Dessa horn lyser konstant och man kommer inte missa eller tappa bort dig på den stora halloweenfesten. Dessa drivs med hjälp utav 3 stycken LR44-batterier.  

Ett annat alternativ är dessa lysande djävulshorn. De lyser i en fin orange färg och med dom på huvudet kommer ingen missa dig. De lysande djävulshornen kommer göra din outfit och med ett par linser kommer din outfit vara fullbordad.  

Ett tredje lite annorlunda alternativ än de vanliga blanka svarta och röda horn är djävulshorn med fluff . De är exakt vad de låter som, ett svart diadem med röda horn och ett svart fluff. De är väldigt bekväma och kommer passa perfekt till din djävulskostym. Djävulshornen är tillverkade av ett stoppat och glänsande material. Längst ner runt hornen sitter fluffet och kan påminna dig en del om päls.  

Klä ut dig till en ond ängel med hjälp av ett par djävulshorn 

Om du skulle vilja snurra till hela utklädnaden så kan du klä ut dig till en ond ängel. Och hur gör man det? Med hjälp utav ett par djävulshorn med gloria kan du få fram en enastående look. Om du vill fullborda denna onda ängellook totalt så kan du även införskaffa dig ett par vita änglavingar och sminka ena halvan av ditt ansikte ganska ljus med glitter medan den andra är röd och svart. Eller varför inte ha en vit lins på ena ögat och en röd eller svart lins på andra ögat.  

Denna outfit är en blandning utav de två vanligaste halloweenkostymerna men kanske inte något alla tänkt på. Om du vill sticka ut lite extra som djävul eller ängel är denna look ett utmärkt alternativ! 

Maxa ditt klädval med goda tillbehör till festen såsom en minikyl där du kan hålla dina drickor kalla och en passande UV-lampa för att höja stämningen på dansgolvet. Låt festen börja!

Lämna en kommentar