Bästa trådlösa in ear hörlurarna 2021 – Slipp sladdar som trasslar ihop sig i väskan!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Sony WF-1000XM32. Apple AirPods Pro True Wireless3. Jabra Elite 85t
Sony WF-1000XM3Apple AirPods Pro True WirelessJabra Elite 85t

Bästa trådlösa in ear hörlurarna 2021 – Med ny teknik som ständigt utvecklas behöver du inte spendera multum för att få ett par hörlurar som ger ett riktigt bra ljud. Trådlösa in ear hörlurar är idag lite extra på tapeten, då de är extremt smidiga och du slipper krångel med sladdar som är i vägen när du springer eller som trasslar ihop sig i väskan.

Men vad skiljer då olika modeller åt och varför ser priset så olika ut mellan olika hörlurar och vad ska man tänka på under köpet? Vi har letat fram de tre bästa trådlösa in ear hörlurar som vi tycker du ska kika lite extra på – framförallt den vinnande modellen Sony WF-1000XM3.

Topp 3 trådlösa in ear hörlurar bäst i test 2021

1. Vår Vinnare! Sony WF-1000XM3

 • Brusreducerande
 • Laddas med USB-C kabel
 • Batteritid: cirka 24 timmar
 • Sitter på plats i örat

Dessa brusreducerande hörlurar WF-1000MX3 från Sony är verkligen i en klass för sig. Dessa trådlösa in ear hörlurar sitter säkert på plats i örat och har försetts med en mycket lång batteritid på cirka 24 timmar. Dessa hörlurar är därmed ett mycket bra val för både träning och när du behöver pendla. Hörlurarna stänger också ute mycket av ljuden omkring dig så att du kan bli ett med musiken eller podden du lyssnar på.

Hörlurarna laddas enkelt med hjälp av medföljande USB-C kabel och den trådlösa designen är mycket enkel att använda. Hörlurarna länkas snabbt samman med hjälp av bluetooth och därefter kan du justera ljudnivån efter eget smak och tycke. Sony har designat dessa hörlurar för att du ska få en riktigt härlig ljudupplevelse, samtidigt som de är mycket funktionella!

Finns att köpa här:

2. Apple AirPods Pro True Wireless – Med trådlös ljuddelning!

 • Mycket bra ljudkvalitet
 • Svara på samtal
 • Aktiv brusreducering
 • EQ-justering av ljud

AirPods Pro True Wireless är ett mycket bra val för dig som letar efter en bra ljudupplevelse, i ett kompakt format. Apples trådlösa hörlurar är ett måste för dig som redan besitter en Apple-enhet och hörlurarna är särskilt anpassade för att vara ett perfekt komplement, med flera inbyggda funktioner som imponerar.

Däribland har hörlurarna försetts med en aktiv brusreducering och design där du kan svara på samtal genom att klicka på snäckan. Perfekt när du är ute och springer eller har mobilen nedpackad i ryggsäcken. Men det allra mest utmärkande med denna modell är att du själv kan justera ljudet med hjälp av EQ. Ett skräddarsytt ljud för den musik du lyssnar på, ger en upplevelse som slår det mesta!

Finns att köpa här:

3. Jabra Elite 85t – Justera ljudet direkt i appen!

 • Med brusreducering
 • Röstassistent
 • Kan anslutas till två enheter
 • Batteritid: 25 timmar

Jabra Elite 85t är ett mycket bra val om du letar efter ett par trådlösa in ear hörlurar som har en lång batteritid och som samtidigt ger ett mycket bra ljud. Denna modell är försedd med ett batteri med en maximal tid på 25 timmar, samtidigt som den brusreducerande funktionen och inbyggd röstassistent gör att du kan anpassa ljudet så att det passar dig perfekt.

En stor fördel med dessa hörlurar är att du kan ansluta upp till två enheter samtidigt. En perfekt uppgradering för gympassen, när du åker bil eller när du arbetar. Denna modell har också hamnat högt upp på topplistan enligt andra testhemsidors utlåtanden.

Tre vanliga frågor om trådlösa in ear hörlurar:

Hur fungerar dessa typer av hörlurar?

Trådlösa in ear hörlurar sammankopplas till din enhet med hjälp av bluetooth, vilket ger dig flera fördelar. Bland annat slipper du sladdar som inte räcker eller som är i vägen när du är på gymmet eller ute och springer. Dessutom ger många trådlösa hörlurar ett förbättrat ljud och har en batteritid som gör att du kan lyssna på musik eller poddar hela dagen lång. Det enda du behöver säkerställa är att hörlurarna har laddning och sedan är det bara att ge sig ut på träningsrundan.

Kan de användas för samtliga enheter?

Den större delen av trådlösa hörlurar kan användas för de flesta enheter som använder sig av bluetooth. Det finns dock vissa typer som är särskilt anpassade för enheter med Android eller iOS-operativsystem, vilket är viktigt att du kikar lite extra på när du väljer ett par passande hörlurar för dig.

Hur laddar man hörlurarna?

Medföljande laddstation och kablar gör att du snabbt och enkelt kan ladda dina hörlurar från ett eluttag eller från datorn. Säkerställ dock att du alltid lägger tillbaka hörlurarna i lådan när de inte används, så att de alltid är fulladdade när du planerar att använda dem. Du vill exempelvis inte överraskas mitt i ett skypemöte av att hörlurarna stänger av ljudet.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

Att välja rätt hörlurar behöver inte vara knepigt så länge du har dig själv och din vardag i åtanke. När och hur planerar du att använda hörlurarna och vilket typ av ljud letar du efter? När du väljer hörlurar är det framförallt ljudet som du får lägga till lite extra för och såklart också hur starkt batteri som du vill ha.

När vi valde ut vilka trådlösa in ear hörlurar vi skulle inkludera fokuserade vi därför framförallt på ljud, hur enkelt hörlurarna kan anpassa efter dig och såklart också priset, samt tog hjälp från andra testpanelers jämförelser i kombination med våra egna iakttagelser om produkterna för att garantera att de hörlurar som vi nämner verkligen håller måttet.

Så slipp hörlurar som trasslar sig i väskan och som inte ger ett särskilt bra ljud. Välj en modell på topplistan som du tycker om och sedan kan du njuta mer av musiken eller ljudböckerna du lyssnar på.

Källor och referenser:

https://www.prisjakt.nu/topplistor/topplista-basta-tradlosa-inearhorlurarna

https://xn--bstahrlurarna-bfb8y.se/in-ear-horlurar/

https://www.elgiganten.se/cms/vilka-horlurar-ska-man-valja/guide-vilka-horlurar-ska-man-valja/

Lämna en kommentar