Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Bästa kortblandare 2022 – Säkerställer att korten blandas rätt!

Bästa kortblandare 2022 – Om du gillar att bjuda över gänget för att spela kort eller uppskattar kortspel som ett roligt tidsfördriv på egen hand, kommer en kortblandare att vara en utmärkt investering. Med detta inköp kommer ni aldrig mer behöva argumentera över att korten inte är välblandade. 

Fördelarna med en kortblandare är många och förutom att kortleken blandas bättre så kommer den också hjälpa dig att spara tid. Vilken typ av kortblandare som du bör investera i beror dock helt och hållet på hur många kortlekar du använder under spelets gång och hur din budget ser ut.  

För att du ska kunna göra ett bra val som är anpassat efter dig, har vi letat fram de allra bästa på marknaden. Vilken kommer att underlätta mest när du spelar? 

Topp 2 kortblandare bäst i test 2022 

1. Vår vinnare! Estore Automatisk Kortblandare 

  • Upp till två kortlekar 
  • Passar alla standardkortlekar 
  • Enkel att använda 
  • Prisvänlig 

Från varumärket Estore hittar du denna automatiska kortblandare, som är särskilt anpassad för upp till två kortlekar. Med denna prisvänliga variant får du mycket för pengarna och kan med fördel blanda kortlekarna på ett smidigare sätt inför kortspelet. Den säkerställer att ingen kan klaga på att det fuskas eller att förlusten beror på en kortlek som inte har blandats på rätt sätt. 

En stor fördel med denna automatiska kortblandare är också att den är mycket enkel att använda. Stoppa bara i den eller de kortlekar som ska blandas och sedan gör maskinen allt jobbet åt dig. Ett inköp som helt enkelt kommer att underlätta kortspelandet markant. 

2. Card Shuffler Manuell – Mycket prisvänlig! 

  • Kräver inga batterier 
  • Extra vev medföljer 
  • Smidig att ta med 
  • För upp till två kortlekar 

Med denna Card Shuffler Manuell, kan du snabbt få nästa spelomgång redo på bordet. Kortblandaren är designad för upp till två kortlekar och en extra stor fördel med denna modell är att den inte kräver några batterier. Istället drivs den manuellt, genom att du vevar igång kortblandaren. Således ett perfekt val för tågresan, eller när du vill spela kort utanför hemmet. 

Kortblandaren är trots sin kompakta storlek, väldigt robust och en extra inkluderad vev medföljer också vid köpet för att du ska kunna använda kortblandaren år efter år.  

Ett mycket bra val som vi rekommenderar varmt, framförallt om du letar efter en modell som inte kräver några batterier. 

Priser saknas för tillfället

3 vanliga frågor om kortblandare: 

Vilka fördelar ger en kortblandare? 

En kortblandare kommer framförallt att säkerställa att kortleken blandas noggrant. Men en annan stor fördel är också att den kommer att hjälpa dig att spara tid mellan rundorna, då framförallt om du väljer en automatisk modell som drivs av batterier.  

Hur stor kortblandare behöver man? 

Beroende på hur många kortlekar som du brukar använda när du spelar kort kan det vara värt att kika på lite olika alternativ. Det allra vanligaste är en kortblandare som är särskilt anpassad för mellan 1-2 kortlekar. Men det finns också större modeller på marknaden som kan användas för upp till 6 kortlekar åt gången. Gör därför ett val som passar dig. 

Hur använder man en kortblandare? 

Det finns två olika typer av kortblandare på marknaden. Antingen manuella alternativ som drivs genom att du vevar igång kortblandaren, eller automatiska kortblandare som drivs med hjälp av batteri och där du endast behöver placera kortleken i blandaren och trycka på knappen för att leken ska blandas jämnt.  

Hur vi valt produkter till vår topplista 

Att blanda kortleken mellan spelrundorna kanske inte är det allra roligaste. Dessutom kan det ibland leda till en hel del tjafs, om du har en riktigt tävlingsinriktad med i gänget som gärna skyller på att kortleken inte har blandats tillräckligt när de förlorar. Med en kortblandare kommer du därför kunna spara tid, men gör också att du kan avlägsna dessa tröttsamma påståenden från dina mottävlande. 

Vilken typ av kortblandare som du behöver beror dock lite på vilka typer av kort du använder och även hur många kortlekar som du vill kunna blanda vid ett och samma tillfälle. Vi har därför letat fram några olika för att du ska kunna göra ett bättre val. 

När vi letade oss igenom marknadens utbud så var det framförallt några punkter som vi hade särskilt i åtanke.  

Vi har valt att endast inkludera kortblandare som är enkla att använda, som är prisvänliga för att de ska passa samtliga användare och som även kommer med lite olika inkludera funktioner. Genom att läsa tester och kundrecensioner kunde vi även särskilja vilka modeller som står ut lite extra från mängden. 

Så vilken kortblandare kommer att underlätta när du spelar kort? Kika på vår topplista, för att hitta din favorit. 

Källor: 

https://sv.redditview.com/articles/review/5-best-card-shufflers.html

https://gambling.se/hur-fungerar-en-kortbladningsmaskin/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa kortblandare

Partykungen
CDon
Prisjakt
Pricerunner

Lämna en kommentar