Bästa UV-lampan till festen 2021 – lys upp dansgolvet!

1. Discolampa Compact UV2. Partybar Jellymoon3. 10W Scen Ljus DJ UV
Discolampa Compact UVPartybar Jellymoon10W Scen Ljus DJ UV

Bästa UV-lampan till festen 2021 – Anordna en hemmafest eller klubbspelning, som ni sent kommer glömma! Med en UV-lampa kan du förhöja stämningen och anpassa ljuset för att passa både musik och sällskap. Det är en mindre investering som kommer att förvandla rummet och förhöja den festliga stämningen.

Men marknaden är fylld med olika alternativ och modeller av UV-lampor vilket kan göra valet knepigt för ett ovant öga. Vilka lämpar sig lite extra bra för just fester och hur monteras de?

För att göra valet enklare för dig, har vi skapat en topplista med våra toppval, där vi har utsett Compact UV som marknadens bästa UV-lampa. Beroende på rummets storlek kan du skräddarsy antalet lampor och skapa ett otroligt sken i lokalen!

Topp 3 UV-lampor  bäst i test 2021

1.Vår vinnare! Discolampa Compact UV

 •  Kan enkelt fästas på väggen eller i taket
 •  100-240 VAC
 •  Vikt: 750 gram
 •  Kraftfullt sken

Discolampan Compact UV kommer att förhöja stämningen på vilken fest som helst. Oavsett om du vill skapa ett oslagbart dansgolv eller endast letar efter skräddarsydd belysning som ger ett behagligt sken är denna lampa ett utmärkt val. Denna UV-lampa ger ett mycket kraftfullt sken, där dess VAC kan justeras mellan 100-240.

Compact UV har en nätt vikt på 750 gram och är både enkel att montera och använda. Den hängs lätt upp i taket eller på väggen, där du sedan kan anpassa antalet lampor beroende på vilken typ av effekt du vill uppnå och hur stort rummet i fråga är. En favorit enligt våra jämförelser av marknadens utbud!

Priser saknas för tillfället

2. Partybar Jellymoon – Komplett set!

 •  Med IR-fjärrkontroll
 •  Kan användas som scenljus
 •  Flera olika LED-effekter
 •  Lättanvänd display

Om du är på jakt efter ett mer komplett och större set av UV-lampor, så rekommenderar vi att du kikar lite extra på Jellymoon från Partybar. Dess lampor är utrustade med flera olika LED-effekter, för att du ska kunna skapa ett skräddarsytt sken i rummet. Ljudaktiverande program kan enkelt väljas på medföljande display, där du också kan justera ljussättningen och styrkan.

Detta är UV-lampan som även passar perfekt för evenemang, som scenljus eller för särskilda event. Ett komplett ljus som du kan justera precis som du önskar.

Priser saknas för tillfället

3. 10W Scen Ljus DJ UV – Mycket enkel att montera!

 • Perfekt för hemmafest
 • Enkel att montera
 •  Inkluderad ljusstång
 •  Behagligt sken

10 W Scen Ljus DJ UV har ett ultraviolett sken som skapar ett väldigt starkt, men behagligt sken i rummet. Den totala drifttiden uppgår även till hela 50 000 timmar, vilket gör denna UV-lampa extremt prisvänlig.  Den är perfekt att ta fram för alla hemmafester eller fester med teman, som exempelvis ett blacklight party.

Lampan är enkel att installera med inkluderad ljusstång. Efter installering kan den användas till samtliga av dina födelsedagsfester eller event, men också för att skapa en fin effekt på DJ-spelningar eller konserter.

Priser saknas för tillfället

Tre vanliga frågor om UV-lampor till fest:

Finns det någon säkerhetsrisk vid användning av UV-lampor?

UV-lampor är lika säkra att använda som vanliga glödlampor. För användning gäller därför samma säkerhetsrutiner som för dina lampor i hemmet. Säkerställ att du använder anpassade glödlampor och att du kopplar in lampan i ett säkert uttag. Säkerställ också att lampan inte lämna på obevakat.

Hur starkt sken ger en UV-lampa?

Beroende på vilken typ av UV-lampa som du investerar i, kommer ljusstyrkan också att variera. Det är därför viktigt att du funderar på hur stort rummet är och hur starka lampor du behöver för att skenet ska bli optimalt för den stämning som du vill att lamporna ska skapa. Kombinera lamporna med dekorer och kanske en discokula för att framhäva dansgolvet ytterligare.

Hur många lampor behöver man?

Hur stort rummet du hyr eller anordnar festen i är, kommer att ha avgörande betydelse för dels hur många UV-lampor som du behöver investera i, men måste också balanseras ut med lampor som har en anpassad ljusstyrka. Gör ett personligt val och du kommer att kunna skapa en oförglömlig fest, där alla kan dansa och njuta av musiken till fullo!

Vad vi har haft i åtanke när vi valde ut topplistan

Vi påbörjade arbetet med att genomsöka marknaden efter de allra bästa UV-lamporna som är perfekt att använda till festen. Det var viktigt för oss att inkludera lampor som är mer prisvänliga, men där du också har valet att investera i ett mer komplett set eller en enklare lampa att piffa upp feststämningen med.

Oavsett budget eller vilken typ av lampa du letar efter, kan du hitta ett passande val på vår topplista. Där samtliga modeller har ett behagligt sken och är enkla att installera, samt använda. Så letar du efter ett sätt att få festen mer livad och intressant? Investera i en passande UV-lampa som passar din plånbok och rummet som festen anordnas i.

Vi har jämfört UV-ljus avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos

Cdon
Partykungen

Lämna en kommentar