Tävlingar

Vårtävling 2020!

Vi behöver öka trafiken inför vår största högtid här på Sånghäfte, nämligen midsommar! Och det kan ni hjälpa oss med kära besökare!

Den här tävlingen går ut på att på bästa sättet länka till oss från din blogg eller hemsida. Bäst kan såklart betyda många saker, och vi kommer att belöna den som gör oss mest överraskade och varma i hjärtat med 4 st digitala trisslotter!

Bäst är dock inte antalet gånger ni tipsar om oss, utan på det mest kreativa sättet, som t.ex. med den bästa historien om när ni använder sånghäften, eller snapsvisor osv.

Om du inte har en blogg eller hemsida och vill vara med ändå är det möjligt att skapa en gratis blog hos WordPress, Blogger eller hos svenska Bloggplatsen.

Sista dagen att skicka in sitt bidrag är den 31:a maj 2020.

Du anmäler dig genom formuläret här nedanför, där du anger dina kontaktuppgifter och var vi kan se ditt tävlingsbidrag.

För att kunna ta emot vinsten i form av digitala trisslotter behöver du en e-postadress eller ett mobiltelefonnummer som vi kan skicka koden till. Mottagaren av trisslotterna måste vara över 18 år enligt Svenska spels regler.

Juryn består av medarbetarna på Sånghäfte.se, och vi kommer meddela vinnaren under första veckan i juni.

Vi har även laddat upp med ett antal tröstpriser i form av singel lotter till deltagare som gjort det lilla extra, men som ändå blev slagna på mållinjen.

Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.

Tävlingsformuläret:

Din epostadress behövs för att vi ska kunna kontakta dig om du vinner. Vi tar bort alla insamlade adresser efter tävlingens slut.
Var kan vi se ditt bidrag? För att juryn ska kunna avgöra vinnare behöver vi tillgång till länken.