Bästa ballongpaket för festen!  

Ballonger och ballongpaket är en given dekoration när det kommer till allt ifrån fest, möhippor, babyshowers och maskerader. Det är ett perfekt sätt att smycka ditt hem eller din festlokal innan dina gäster anländer.

Med många olika färger och paket av ballonger är det bara din fantasi som sätter gränser. Vi listar de bästa ballongpaketen för festen!  

Vad finns det för olika ballongpaket? 

Ballongpaket är otroligt populära dekorationer till olika tillställningar. De är vanliga till bland annat babyshowers, födelsedagar, studentfester och maskerader. Vad du väljer för ballongpaket har därför väldigt mycket att göra med vad för slags tillställning du tänkt arrangera.  

När du planerar ett köp av ballongpaket så börja först fundera över ifall det är en temafest du ska arrangera eller om du endast ska ha en generell hemmafest. För vanliga fester kan du med fördel välja ballongpaket i de färger som dina övriga dekorationer ska ha för mer enhetliga festdekorationer. Om du däremot ska ha en studentfest så kan ballongpaket eller ballongbågar i gult och blått istället vara att rekommendera.   

Andra roliga ballongpaket kan vara ballonger i roliga former som exempelvis hjärtan, stjärnor eller självlysande ballonger, samt ballongpaket med inbyggda LED-lampor. Många ballongbågar har dessutom ballonger kombinerade i olika färger eller samma färg med olika nyanser.  

Vart kan du sätta upp dina ballonger? 

Du kan sätta upp dina ballonger på de platser i hemmet som du föredrar, men vanliga platser är exempelvis i dörrkarmar, i fönster och som dekoration på balkongräcken. Du kan även välja att ställa ut ballonger på bord eller golv i anslutning till festen för att komma i stämning.  

Ett gott tips är även att sätta fast ballonger utanför ditt hem eller vid entrén för att visa dina gäster vart festen håller hus.  

Fyra favoriter av ballongpaket för festen 

Med många olika ballongpaket på marknaden kan det vara svårt att sålla och välja mellan olika färger och former. Vi listar våra fyra favoriter av ballongpaket som passar alla fester! 

Holografisk ballonggirlang 

Är du ute efter ett ballongpaket med många passande ballonger i en lång girlang så kan en holografisk ballonggirlang vara precis var du behöver till festen. Denna girlang passar exempelvis perfekt till nyårsafton, födelsedagar eller bröllop. Du kan antingen välja att låta girlanger stå i mitten av ditt rum, eller sätta fast dem mot en vägg som en snygg väggdekoration. 

Vad  vi gillar lite extra med girlangen är att du får många ballonger i passande färger och former som du själv bygger ihop till en girlang. Du får bland annat silverballonger, vita ballonger, runda konfettiballonger, pärlemor ballonger och holografiska silver folieballonger som du kan matcha och sätta ihop med varandra.  

Backdrop ballonger med streamers 

Om du vill att en hel vägg ska prydas av ballonger och bli en plats för fina fotografier från festen så kan Backdrop ballonger med streamers vara ett gott alternativ. Denna dekoration hänger du upp längs väggen och passar till allt ifrån födelsedagar till möhippan. Du får 3 meter färgglatt cremepapper och guldiga folieslingor och hela 75 olika ballonger i olika färger och storlekar.  

Ballongernas färger är bland annat vitt, rosa, lila och orange och tillsammans bildar de en otroligt fin vägg där ni kan skapa minnen från festen.   

Finns att köpa här:

Vita hjärtballonger, 6 st 

För tillställningar som handlar om kärlek så kan du vilja ha någonting annat än traditionella runda ballonger. Att istället köpa vita hjärtballonger att smycka ditt hem med ger ett romantiskt intryck och kommer definitivt imponera på din käresta.  

I detta paket får du 6 vita ballonger som du kan sätta upp antingen tillsammans eller var för sig på lämplig plats i hemmet. Detta kan bland annat vara i fönster, trappuppgångar eller på ett bord.  

Ballongtak Kit Chrome Guld 

För den stilrena och eleganta festen bör du istället satsa på ett ballongtak. Ett ballongtak ger en exklusiv känsla för dina gäster och genom att blåsa upp dessa ballonger med helium svävar de uppe i taket och de olika champagne tonerna tillsammans med den inkluderade ballongkonfettin skapar en festdekoration utöver det vanliga.  

I paketet får du 30 latexballonger i olika färger, ballongsnöre, glue dots och ballongkonfetti.  

Lämna en kommentar