Kalsonger för män

Är det något vi män har gemensamt så är det uppskattningen av bra underkläder. Vi har alla upplevt resår som korvar sig och börjar skava mot huden ovanför byxlinningen, eller kalsonger som efter ett par tvättar har krympt två storlekar. Dessa upplevelser drabbar i högre utsträckning er som tummat på kvalité än er som prioriterat kvalité. Men vad innebär egentligen bra kvalité?

Vad kännetecknar kalsonger av bra kvalité?

kalsonger av bra kvalité har hög trådtäthet och ska varken kännas överdrivet inställsamma eller överdrivet mjuka. Hög trådtäthet innebär att man använt mer material vid produktionen av plagget. Om plagget är överdrivet mjukt så har troligtvis materialet behandlats med enzymer vilket förkortar plaggets livslängd. Är plagget formbart eller överdrivet inställsamt är sannolikheten hög att man skippat råvaran elastan. Något som påverkar passform negativt.

Är dyra kalsonger alltid ekologiska?

Många är av tron att en dyr prislapp eller att om plagget innehåller ekologiskt material är lika med hög kvalité – så är inte fallet. Dyrare kalsonger riktar sig många gånger bara mot en specifik målgrupp och underkläder producerade av ekologiskt framtagna material syftar bara på hur råvaran är odlad och senare hanterad. Ett hjälpsamt riktmärke är dock det faktum att billiga kalsonger ofta är av låg kvalité, medan dyra nödvändigtvis inte behöver vara av hög.

Köp kalsonger på Kalsongshopen.se

Kalsongshopen är medvetna om den kompetens som finns bland folket. Och av den anledningen tror dem på transparens. Eller man har helt enkelt inget val – en missnöjd kund är en förlorad kund. Det är av den anledningen Kalsongshopen tagit fram kalsonger som passar alla. Deras underkläder är tillverkade i material av hög trådtäthet som andas. Det innebär att kalsongerna håller över tid och bidrar med komfort under resans gång. Kalsongshopen har bestämt oss. De vägrar missnöjda handlare.

Tips till nästa gång du handlar kalsonger

Eftersom vi fullkomligt älskar underkläder så vill vi avsluta denna text med några relevanta tips. Nästa gång du handlar underkläder för män bör du tänka på följande. När ska jag använda kalsongerna? Hur dann är min kroppstyp? Och värderar jag tid?

Att besvara frågan ”När?” är aktuellt av flera olika anledningar. Handlar man kalsonger inför skidresan bör man rimligtvis prioritera andningsbara före slutna. Handlar man kalsonger inför ett utomlandsbröllop med dresscode ”vit” bör man rimligtvis handla vita före svarta. Har man stora lår kan briefs vara att föredra framför boxershorts. Och värderar man tid högt bör man shoppa kalsonger i storpack så att man kan tvätta alla på samma gång. Skämt åsido. Vi vill varmt rekommendera Kalsongshopen när det kommer till Kalsonger för alla.

Lämna en kommentar