Presenttips till flickvännen på alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag presenttips – Alla hjärtans dag är den tid på året då du kan skämma bort den du älskar lite extra. Detta behöver inte alls vara någonting som kostar skjortan. Du kan hitta någonting som faller inom din budget, men som trots allt får din partner att känna sig lite extra uppvaktad.

Beroende på vad din flickvän uppskattar och vilka intressen hon har, kan det vara värt att kika på lite olika alternativ. En middag med tända ljus, en god middag eller kanske en upplevelse som hon sent ska glömma.

I denna artikel listar vi några av våra favoriter av presenttips som är perfekt att ge bort på alla hjärtans dag.

1. Ge bort en upplevelse

Att ge bort en rolig, spännande eller kunskapsgivande upplevelse står alltid högt upp på många personers lista. Detta gör att du kan ge bort någonting som är mer personligt än blommor och choklad, dessutom kan ni skapa minnen tillsammans och umgås.

Spaweekend

En mysig upplevelse som är trevligt att både ge bort och göra på alla hjärtans dag är att boka in en spaweekend. Dessa finns överallt och kan anpassas efter din budget, vart du är bosatt och hur många nätter som ni vill boka in i paketet. På plats kan ni sedan själva välja om ni vill boka på en behandling eller endast nyttja de ritualer som oftast ingår i paketet.

Stockholm erbjuder till exempel spaweekend på Lilla Lovik, där ni kan njuta av en vacker omgivning och inredning. Utöver detta kan ni välja och vraka mellan passande behandlingar, samt beställa in ett glas prosecco eller två från menyn.

Boka in en mysig brunch

En mysig dag med god brunch är också en underbar upplevelse som går att boka in på restauranger, herrgårdar eller fikaställen över hela landet. På det mycket populära tillhållet Fåfängan i Stockholm kan du boka in brunch för två, där det då ingår fantastisk mat och en storslagen utsikt över huvudstaden. Detta är även ett fint ställe att fira bröllopsdag eller boka in en födelsedagsbrunch på.

Vin, öl eller whiskeyprovning

För dig som har en flickvän som gärna uppskattar ett gott härligt vin till maten och som gärna tar del av dryckens historia, kan en vin, öl, whiskey eller gin provning vara en mysig sak att testa på tillsammans.

Dessa provningar har oftast ett charmigt tema, där ni får testa på smakrika drycker och lära er mer om tillbehör och vad drycken ska kombineras med. Varför inte boka in en mysig ginprovning i Göteborg?

Du kan även ge bort ett spännande vinpaket, som gör att ni kan testa viner från soffan i hemmet. Tack vare Systembolagets hjälpsidor, kan ni på egen hand införskaffa passande tilltugg och mat.

Tips: Om du ännu inte har en flickvän så bör du kolla in dessa dejtingsidor

2. Hemlagad middag med en fin stämning

Middag hemma med god mat, tända ljus och stämningshöjande musik är ett mysigt sätt att spendera alla hjärtans dag på. Detta gör det även möjligt att servera en middag som faller inom en rimlig budget och köpa till dekorationer, ljus eller liknande som förhöjer stämningen och verkligen visar vilken tid på året det är.

Det finns även flera företag som erbjuder färdiga matkassar som går att beställa. Paketet innehåller då allting som behövs för kunna laga en riktig festmåltid, med inkluderat recept och råd. Om du hellre går ut och äter, finns det alltid en passande restaurang i närheten som serverar god mat.

3. En personlig gåva

Personliga gåvor som är ingraverade är väldigt kul att ge bort, det är dessutom någonting som ni kan ta fram och uppskatta senare i livet. Så varför inte ge bort en personlig mugg, fotoalbum med bilder från året som gått eller något smycke med namn och datum? Urvalet är stort när det gäller personliga gåvor som passar alldeles utmärkt att ge bort på kärlekens dag.

Fotohäfte eller album

Med ett personligt album kan ni under kvällen bläddra er igenom upplevda minnen och skratta åt de tokigheter ni har varit med om under relationen. Detta passar lika bra att ge bort till flickvännen på alla hjärtans dag, som till någon vän eller familjemedlem.

Genom att skapa ett fotohäfte, album eller bildkalender online, har du full kontroll över vilka bilder som du vill ha inkluderade. Du kan även lägga till ikoner, citat eller texter för en ännu mer personlig skapelse.

Tavlor eller annan väggdekor

Skapa en tavla som verkligen kommer bli rummets mittpunkt. En perfekt gåva som verkligen kommer att uppskattas. Storlek, bild och form kan själv justeras och kan beställas hem online, eller från en fysisk fotobutik.

Leta igenom dina tagna bilder på mobilen och välj en passande bild som ger ett gott intryck eller där hela familjen är samlad. Mer personligt än så kan det inte bli!

Lämna en kommentar