Saker som är ett måste på varje kalas

En födelsedag är alltid värd att fira, oavsett om du är vuxen eller barn. Födelsedagskalasen ser förstås lite olika ut, beroende på om det är ett barn eller en vuxen som fyller år. Men kalas är helt klart något du aldrig blir för gammal för.

Exakt vad som är ett lyckat kalas kommer förstås att variera, både beroende på ålder men också på vem personen är som ska firas med tanke på individuella intressen och preferenser. Någon kanske vill ha ett mer stillsamt kalas med endast de närmaste, medan andra vill ha en stor och livad fest för både stora och små.

Tårta är ett måste på kalas

Något som är ett måste på alla kalas, oavsett ålder är förstås tårtan. När det vankas kalas ska man också äta tårta. Vilken tårta beror på vad födelsedagsbarnet tycker om. Det går precis lika bra med en glasstårta som med en prinsesstårta.

Du kan, om du vill och har tid, baka en tårta själv. Men det går precis lika bra att köpa en färdig tårta. Däremot kan det vara kul att göra den färdigköpta tårtan lite mer personlig. Det kan du göra genom att exempelvis köpa olika tårtdekorationer och sifferljus till tårtan.

Ballonger är för alla åldrar

Även ballonger är givetvis ett måste på alla kalas, för vem älskar inte ballonger? Om du vill slå på stort kan du köpa heliumfyllda sifferballonger. Men det går även bra med helt vanliga ballonger du blåser upp manuellt. På Partyhallen hittar du många olika ballonger att köpa hem till kalaset.

Underlätta med engångsartiklar

Ska du ha ett lite större kalas kan det vara skönt att slippa tänka på disken efteråt. Därför kan det vara en bra idé att köpa hem engångsartiklar till kalaset.

Gäller det ett barnkalas kan det vara kul att köpa engångsartiklar i ett tema barnet tycker om. Det kan vara en Disneyfilm, prinsessor eller en superhjälte. Ska det vara ett kalas för vuxna finns det gott om stilrena engångsartiklar som passar bra till i olika sammanhang.

Kalas med tema

Vill du ha ett lite festligare kalas med tema kan det vara kul att köpa hem dekorationer som passar med temat. Kanske vill du ha en fest med glitter och glamour, eller varför inte Hawaiitema?

Du kan välja själv hur mycket du vill spendera på dekorationer. Det går givetvis att köpa hur mycket som helst. Men med lite fantasi kan du också komma långt med att spendera en mindre summa på dekorationer och sedan pyssla ihop en hel del själv.

Lämna en kommentar