Bästa Bluetooth-högtalaren 2021 – grymt ljud var du än befinner dig!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. JBL Charge 5 Portabel Högtalare2. JBL Charge Essential3. Vooni Splash Speaker
JBL Charge 5 Portabel HögtalareJBL Charge EssentialVooni Splash Speaker

Bästa Bluetooth-högtalaren 2021 – För musikälskare är en bluetooth-högtalare idag nästan ett måste då du kan ta med dig musiken precis vart du än är. Du kan enkelt koppla dina bluetooth-högtalare till din mobiltelefon för att börja spela musik. Att hitta rätt bluetooth högtalare är dock inte den lättaste uppgiften. Idag finns det ett stort utbud av bluetooth-högtalare på marknaden, allt från de du kan ha i duschen och de som har extremt god ljudkvalitet. Att välja rätt kan därför kännas väldigt svårt.

Det är här vår guide kommer in och hjälper dig. Vi har utsett de bästa bluetooth-högtalarna efter bland annat ljudkvaliteten, tåligheten och hur användarvänliga de är. Läs mer i vår topplista!

Topp 3 Bluetooth-högtalare bäst i test 2021

1. Vår självklara vinnare – JBL Charge 5 Portabel Högtalare!

 • Smutstät och vattentät med IP65
 • Batteritid på 20 timmar
 • Kraftfullt ljud
 • Kopplas tillsammans med andra högtalare

För dig som vill ta med dig musiken vart du än befinner dig är JBL Charge 5 Portable Högtalare ett självklart val. Det är en bluetooth-högtalare som kan hantera allt från smuts till kraftigt regn. Du kan därför ta med dig högtalaren för en dag på stranden, eller till hemmafesten.

Den kommer även med en JBL PartyBoost funktion där du kan koppla din högtalare med andra högtalare, för att få ett optimalt ljud. Högtalaren levererar nämligen ett kraftfullt ljud på 30W (RMS). JBL Charge 5 Portable Högtalare använder sig av 5.1 Bluetooth. Batteritiden är imponerande med hela 20 timmar och den har även en powerbank funktion, som gör att du kan ladda den vart du än är!

2. JBL Charge Essential – Upp till 20 timmars batteritid!

 • Har en inbyggd powerbank
 • Anslutas till två enheter samtidigt
 • Vattentålig design
 • Hållbar högtalare

Vill du spela basen klart och högt? Då kommer JBL Charge Essential vara ett bra alternativ. Den kommer med dubbla passiva baselement och bjuder på en kraftig bas. Den kan hänga med på alla äventyr då den är tillverkad med ett robust gummihölje. För att se till att din mobil alltid har laddning, kommer den med en inbyggd batteribank.

JBL Charge Essential har lång batteritid med upp till 20 timmars nöje och den är enkel att ladda. Du kan även ansluta två enheter samtidigt till högtalaren. Den är dessutom vattentålig med IPX/ vilket gör att du kan använda den precis vart som helst.

3. Vooni Splash Speaker – Prata i telefon medan du duschar!

 • 10 m räckvidd
 • 5 timmars batteritid
 • Vattentät
 • Acceptera samtal

Vooni Splash Speaker ger dig den unika chansen att prata i telefon samtidigt som du duschar. Ta med dig högtalaren in i duschen eller badet och njut av musiken, eller ring det där viktiga samtalet. Den erbjuder ett bra ljud så du kan lyssna på musik samtidigt som vattnet rinner. Högtalaren är liten och kompakt i storleken, vilket gör det enkelt för dig att ta med den på dina utomhusäventyr och utan att du behöver vara rädd för att den ska bli vattenskadad.

Det är enkelt att koppla ihop din Vooni Splash Speaker med din telefon. Att ladda batteriet gör du tillsammans med en USB då högtalaren har ett inbyggt batteri som har upp till 5 timmars batteritid. Räckvidden för denna högtalare är hela 10 meter.

Tre vanliga frågor om Bluetooth-högtalare:

Är alla bluetooth-högtalare vattentäta?

Nej, det är inte alla bluetooth-högtalare är idag vattentäta. Så är du ute efter en vattentät högtalare är det viktigt att du kontrollerar detta. Innan köp Vissa bluetooth-högtalare kan tåla stänk och fukt, men inte att det regnar kraftigt.

Vad för bluetooth-högtalare behöver jag?

Det beror på vad du har för behov utav den, då det idag finns ett stort utbud av bluetooth-högtalare som du kan välja mellan. Allt från mindre högtalare som du kan stoppa ner i fickan, till de som du kan ha med dig i duschen. Innan du köper en bluetooth-högtalare, tänk efter vad du planerar att använda dessa till. Är det högtalare du vill ta med dig till stranden kan den behöva vara vattentät. För högtalare hemma krävs inte samma tålighet.

Fungerar en bluetooth-högtalare med alla enheter?

Så länge du har en nyare mobil eller surfplatta som har Bluetooth kommer den att fungera tillsammans med en bluetooth-högtalare. Äldre modeller har inte alltid bluetooth, så se till att du har en mobil som erbjuder detta.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

Livet är roligare med hög musik, och med en bluetooth-högtalare kommer livet bara att bli ännu roligare. När vi valde ut de modeller som hamnat på vår topplista har vi bland annat haft i åtanke hur tålig högtalaren är. För oss är det viktigt att det är en bluetooth-högtalare som kommer att hålla, oavsett vart du vill använda den.

Något annat vi hade i åtanke är batteritiden så den kan följa med på dina äventyr utan att du behöver oroa dig för batteriet. Priset på högtalaren var även det en viktig faktor och vi valde därför tre olika modeller i olika prisklasser. I vår topp 3 lista finns det därför en bluetooth-högtalare som passar alla plånböcker. Vad väntar du på, ta med dig festen vart du än är!

Länkar och referenser:

Alla blåtandshögtalare hos Kjell&Co

Lämna en kommentar