Bästa minikylen till festen 2021-Håll drycken kall för den ultimata festen!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Tristar Vinkyl2. Camry minikyl, 20 liter3. Minikylskåp – Mini Fridge
Tristar VinkylCamry minikyl, 20 literMinikylskåp - Mini Fridge

Bästa minikylen till festen 2021 – Letar du efter en minikyl att ha redo för festen? Då har du kommit rätt. Ett minikylskåp är perfekt för dig som planerar en fest, och som behöver extra utrymmer att förvara din dryck på. En av de stora fördelarna som en minikyl har är att de är enkla att transportera och flytta runt efter behov.  

Att hitta den bästa minikylen för årets fest är därför inte svårt om du vet vad för funktioner du bör leta efter. Vi har valt ut de tre bästa minikylarna som enligt oss kommer göra festen ännu mer rolig, och där din dryck håller sig kall länge!

Topp 3 minikylar bäst i test 2021

1. Vår vinnare! Tristar Vinkyl  

 • Stilren
 • Plats för 16 flaskor
 • LED-display
 • Temperaturindikator

För dig som letar efter en inbyggd minikyl kan du inte hitta ett bättre alternativ än Tristar Vinkyl! Inte enbart är det en otroligt snygg och stilren minikyl, men den är också stor så det får plats med allt du behöver till årets fest. Du kan bygga in den i uterummet eller i garaget redo för att festen ska dra igång. Tristar Vinkyl får plats med 16 flaskor och den är härdad för vinflaskor.

Vinkylen säljs i en snygg svart färg som lätt smälter in med din övriga inredning. För att den inte ska gå i sönder under festen är den även konstruerad med ett härdat säkerhetsglas. Den kommer också med LED-display, pekskärm och du kan också läsa av temperaturen med den inbyggda temperaturindikatorn. Vibrationen är också mycket låg och kylen har en volym på hela 48 liter. Festen är räddad med Tristar Vinkyl, vilket även är varför den blivit utsedd till vår självklara vinnare!

Priser saknas för tillfället

2. Camry minikyl, 20 liter, LCD-skärm – Energisparande minikyl!

 • Liten och enkel att flytta
 • Kan hålla mat och dryck varm
 • 20 L
 • LCD skärm

Om du vill ha en mindre minikyl som kan hålla din dryck både kall och varm tar Camry minikyl, 20 liter, LCD-skärm hem priset! Det är en mindre minikyl som enbart väger 7,5 kilo. Du kan enkelt transportera den mellan olika rum beroende på vart du planerar festen. Minikylskåpet är dessutom energisparande, så du kan hålla dina drinkar kalla samtidigt som du värnar om miljön.

Kapaciteten på denna kyl ligger på 20 liter och Camry har en praktisk LCD skärm som gör den mycket användarvänlig. Den kommer med en elektronisk temperaturkontroll och har en genomskinlig dörr så du kan se allt som du ställer i den. Om du vill förvara större flaskor går detta utmärkt, då hyllan är avtagbar. Snygg, enkel och smidig är precis vad Camry minikyl erbjuder.

Priser saknas för tillfället

3. Minikylskåp – Mini Fridge – Kyl eller värm maten!

 • Drivs genom cigarettändaren i bilen
 • Effektiv energiförbrukning
 • Liten och smidig
 • Temperatur mellan (8° C) till (50° C)

Minikylskåp – Mini Fridge är perfekt för festen, husvagnen, båten, bilen eller kontoret. Det är en hållbar minikyl som är tillverkat i tåligt robust plast. Om du planerar en fest på stranden är den en perfekt minikyl då den går att driva genom cigarettständaren i bilen. Minikylen är dessutom välisolerad för effektiv energiförbrukning.

Du kan både förvara kall och varm mat i denna minikyl och temperaturen går enkelt att ställa in från (8° C) och varmt (50° C). Det gör det till en perfekt minikyl året runt, till alla sina olika aktiviteter. Trots att den är en mindre minikyl får den plats med allt du behöver för festen!

Finns att köpa här:


3 vanliga frågor om minikylar:

Hur väljer jag rätt minikyl?

Innan du köper en minikyl till festen bör du ha en del saker i åtanke. Planerar du enbart att använda den för fester? Eller är det en minikyl du vill ha med dig när du reser eller kanske till kontoret? Vill du dessutom kunna ta med dig den till husvagnen är det viktigt att den går att transportera och därför inte är inbyggd.

Vad är fördelen med att ha en minikyl?

En minikyl är perfekt för dig som har mycket dryck som du vill kunna hålla kall under exempelvis fester eller campingturer och för dig som vill ha ett mindre och kompakt alternativ som endast är ansedd för att förvara dryck på.

Måste jag bygga in minikylen?

Nej, de flesta alternativ av minikylar på marknaden är konstruerade så du kan flytta runt dem, beroende på vart du kommer behöva använda den. Den första minikylen på vår lista är dock en som du kan bygga in, vilket är perfekt om du har ett extra rum du vill ha en minikyl i!

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår lista

En minikyl kommer utan tvekan att göra festen mer underhållande och rolig. Fyll upp med allas favoritdrinkar innan festen börjar och fyll enkelt på under festens gång med kall dryck som du förvarar i din minikyl. En fördel är att minikylen går att flytta på, om du har behovet av det. Om du exempelvis  planerar att ha en fest i husvagnen eller i sommarstugan kan en minikyl vara en räddare i nöden.

Vi hade både storleken och kapaciteten i åtanke när vi valde ut våra alternativ av minikylar. Viktigt är även att minikylen är tystgående och att den är miljövänlig och inte drar allt för mycket energi. Alla våra tre toppval kommer även i olika prisklasser så du enkelt kan välja den som är mest passande för dig.

Alla minikylar på vår lista är väl värda att investera i för att planera den ultimata festen!

Vi har jämfört minikylar avseende kundbetyg och kundnöjdhet hos Cdon, Teknikproffset Coolstuff och Partykungen

Lämna en kommentar