4 coola partytrick som du kan lära dig på nolltid

4 coola partytrick – Nu när halloween är över och alla börjar återgå till vardagen är chansen stor att du ser fram emot en fest eller två under de kommande månaderna. Innan du går på en sådan kanske du dock vill tänka på att lära dig ett nytt partytrick så att du kan visa upp det för dina vänner och bli den person som alla vill bjuda in till sina evenemang.

Nedan har vi samlat fem coola partytrick som du kan lära dig på rekordfart…

Bemästra Rubiks kub

Rubiks kub är ett av de äldsta partytricken i boken, men det betyder inte att det inte längre är coolt. Det är lätt att tillbringa timmar med att försöka hitta en lösning på den sexsidiga kuben, och även om det kan vara roligt att fastna, är det alltid imponerande när någon kan ta över en kub på en minut eller två. Som tur är finns det ett sätt att göra just det.

Förvandla vatten till is

Om du alltid är den kille (eller tjej!) som hänger runt där dryckerna serveras, så är det här något för dig. Med rätt strategi kan du förvandla vatten till is på nolltid. Tanken bakom detta är att du kyler ner vattenflaskor till rätt temperatur så att när du häller upp dem kommer det naturligt att komma ut som is – trots att de är flytande i flaskan. Låter det svårt? Det är det inte – och The King of Random har sammanställt en guide för att förklara det för dig.

Klättra genom papper

Slå vad med dina vänner om att du kan klättra genom ett enda A4-papper, och se deras ansikten när du faktiskt gör det. Gör några horisontella snitt i ett papper, men inte hela vägen igenom, och klipp sedan varannan vikning för att skapa en snöflinge-liknande krans. Du kan öppna den och gå igenom den med lätthet – och om du är smart kan du samla in de spel som dina vänner satsade! Är du fortfarande inte säker på hur det fungerar?

Klicka här för att se hela handledningen från All For The Boys.

Gör ett mänskligt bord

Den här är lite fånig, men det är vad fester handlar om. Börja med fyra stolar och placera dem i en fyrkant. Be dina vänner att lägga sig på dem och lägga huvudet i grannens knä. Sedan kan du sakta men säkert ta bort stolarna, och du har ett mänskligt bord att spela spel på. Visserligen kommer du förmodligen att få ont i ryggen efter ett par minuter, så håll det kort och gott.

Där har du det – fyra coola knep att lära sig innan festsäsongen går in i full gång. Vad du än bestämmer dig för att göra önskar vi dig all lycka till. Ha så kul!

Lämna en kommentar