Hotell Elite Eden Park Hotel – Stockholm

Centralt beläget intill Humlegården och Stureplan.
Exklusiva Elite Eden Park Hotel mitt i centrala Stockholm, intill rogivande Humlegården och livfulla Stureplan. Hotellet erbjuder två spännande restaurangmiljöer. En asiatisk inspirerade restaurangen som drivs av Grupp F12 med krögarduon Melker Andersson och Danyel Couet i spetsen, samt vår gastropub Bishops Arms. 
På hotellets eget gym kan man träna i lugn och ro och därefter koppla av med en skön bastu i relaxavdelningen. Bilen parkerar vi åt våra gäster i hotellets eget garage.

Upplev vår femte stjärna i Stockholm!
På Elite Hotels har vi alltid satt kvalitet och service i första rummet. Med Eden Park höjer vi nivån ytterligare.Servicenivån är den allra högsta och vår målsättning är att varje vistelse ska bli en unik hotellupplevelse. 
2 restauranger, roomservice, gym, valet parking och trådlöst internet är några av de bekvämligheter våra gäster kan ta del av

Sobert designade hotellrum.
Med fokus på design är detta hotell med sina 124 stilfullt inredda rum ett hotell utöver det vanliga. Här erbjuder vi en 4-stjärning produkt med känslan för det lilla extra. Elite Eden Park får en tydlig miljöprofil med fokus på klimatneutralitet.
Rummen är designade för att leva upp till den moderne resenärens krav på komfort och atmosfär.
Vi har rum i olika rumstyper varav sju juniorsviter med balkonger och utsikt över Humlegården.

Lämna en kommentar