Hotell Elite Hotel Mollberg – Helsingborg

Anrikt hotell mitt i centrum
Mitt i centrala Helsingborg vid Stortorget, med shopping och nöjen utanför portarna, ligger Elite Hotel Mollberg. Ovanför hotellet tonar försvarstornet Kärnan upp sig, tar man en promenad uppför trapporna väntar en magnifik utsikt över Öresund.

Restaurang, Bar, Bastu
Elite Hotel Mollberg är ett av Sveriges äldsta hotell med anor från 1300-talet. Detta återspeglas runt om i hotellets vackra och anrika lokaler. Man välkomnas av serviceinriktad personal i den storslagna lobbyn, precis intill ligger det franska brasseriet Café le fil du Rasoir som serverar en bred meny med något för alla smaker. I hotellets lokaler återfinns även den brittiskt inspirerade puben The Bishops Arms. Önskar man att koppla av en stund rekommenderas ett besök i hotellets bastu

Bekväma och smakfullt inredda hotellrum
På Elite Hotel Mollberg bor du i bekväma och smakfullt inredda hotellrum. Alla våra 104 rum har alla sin speciella charm tack vare den historiska byggnaden. Förutom en harmonisk miljö har vi satsat på särskilt sköna sängar och extra stora kuddar att bulla upp med bakom ryggen.

Lämna en kommentar