Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Bästa konfettikanonen – Förgyll kvällen lite extra till fest!

1. Konfettikanon Party Popper2. Konfettikanoner3. Party Popper Konfetti
Konfettikanon Party PopperKonfettikanoner Party Popper Konfetti

Bästa konfettikanonen – Vissa tider på året vill man fira lite extra och här kommer en konfettikanon att vara pricken över i:et. Om du bara väljer en modell som passar dig kommer både nyår och bröllopsfesten att kunna piffas upp lite extra. Dessutom är en konfettikanon inte en särskilt kostsam produkt, så här kan du slå till stort.

Vi har letat igenom marknaden efter de bästa konfettikanonerna i lite olika prisklasser för att du ska kunna göra ett skräddarsytt val. Ha din budget och tillfälle i åtanke och sedan är det bara att låta festen börja!

Topp 3 konfettikanoner bäst i test

1. Vår vinnare! Konfettikanon Party Popper

 • Skjuthöjd: 7 meter
 • Färg konfetti: Vit
 • Större format
 • Längd: 80 centimeter

Detta är konfettikanonen för dig som verkligen vill slå på lite extra till festen. Med en längd på 80 centimeter och en skjuthöjd på hela 7 meter så kommer du garanterat att göra ett storslaget intryck. Perfekt för både nyårsfesten eller för att piffa upp helgfesterna lite extra.

Konfettikanonen kommer i ett större format och konfettin har en vit nyans som gör den till ett passande val för flera olika typer av event under året. Detta är några anledningar till varför vi placerar den högst upp på vår topplista!

2. Konfettikanoner – Säljs i multipack!

 • Enkla att använda
 • 3-pack
 • Större konfetti
 • Höjd: 10 centimeter

Dessa konfettikanoner kommer att förgylla mängder av årets festligheter. Vid köp inkluderas tre stycken kanoner med en höjd på 10 centimeter. De är mycket enkla att använda, där du endast behöver snurra på botten för att konfettin ska spridas över festgolvet.

Här har tillverkaren tänkt till lite extra vad gäller storleken på konfettin och har valt lite större partiklar som verkligen kommer att synas. En stor fördel är också att denna modell är mycket prisvänlig, där du kan investera i flera kit för att alla gäster ska få smälla av sin egen!

3. Party Popper Konfetti – Miljövänlig förpackning!

 • Material: Naturbrunt papper
 • Biologiskt nedbrytbar konfetti
 • Enkel att använda
 • Säljs styckvis

Många konfettikanoner är inte helt miljövänliga och om du planerar att smälla av kanonen utomhus är det viktigt att du väljer en mer miljövänlig modell.

Denna konfettikanon kommer då att passa perfekt, där både den yttre förpackningen och själva konfettin har tillverkats med miljön i åtanke. Den yttre förpackningen består av naturbrunt papper som enkelt kan återvinnas. Själva konfettin är tillverkad av rispapper och är därför biologiskt nedbrytbar.

Just denna kanon säljs i styckvis, så säkerställ att du köper in tillräckligt många för kvällen. Letar du efter en konfettikanon att använda under bröllopet eller evenemang i skog och mark, så kommer denna modell lämpa sig ypperligt!

Tre vanliga frågor om konfettikanoner:

Finns det någon risk med att använda en konfettikanon?

Det finns framförallt två risker vid användning av konfettikanoner. Dels är det viktigt att du endast använder biologiskt nedbrytbar konfetti vid användning i naturen och att du även är försiktig med hur den används. Kanonen kommer att ge ifrån sig en ganska hög smäll, så det är viktigt att den inte används för nära personer eller nära någons öron då detta kan orsaka mindre skador.

När kan man använda en konfettikanon?

En konfettikanon är en perfekt investering för mängder av olika event, högtider eller festligheter under året. Kanske du vill liva upp helgfesten lite extra eller fira rejält när din partner fyller år? Du väljer själv när den ska användas.

Vad ska man tänka på vid köp av konfettikanon?

När du väljer ut vilken eller vilka konfettikanoner som du vill köpa så är det framförallt viktigt att du väljer en modell som är anpassad efter det du ska fira. Det finns mängder av olika val på marknaden där priset även skiljer sig mellan olika varianter.

Om du letar efter en konfettikanon som kan användas till samtliga festligheter så kan du kika på vår topplista där vi inkluderar marknadens tre bästa val!

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

Under året så inträffar det mängder av festligheter som du kanske vill förgylla lite extra med konfetti. Ett populärt val är då att inhandla en så kallad konfettikanon som skjuter iväg konfettin för att skapa en ännu bättre stämning. Beroende på om den ska användas inom- eller utomhus är det dock viktigt att du tar valet i åtanke.

När vi sökte igenom marknaden och läste på hur konfettikanoners påverkan på miljön, kändes det viktigt för oss att inkludera även ett mer miljövänligt val för dig som planerar att använda den utomhus. Vi har också fokuserat på att endast inkludera handhållna varianter som är både prisvänliga och enkla att använda.

Gör ett val som passar dig och du kan ta festligheten till en helt ny nivå!

Källor och referenser:

https: //www.presenttipsen.nu/festartiklar/konfetti/

https://malmo.se/Aktuellt/Artiklar-Malmo-stad/2019-05-17-Valj-miljovanlig-konfetti-och-undvik-ballongslapp-vid-firandet.html

Lämna en kommentar