10 prylar du behöver för en fantastisk nyårsfest

2019 börjar äntligen dra mot sitt slut, och istället börjar intåget till ett nytt 20-tal! Förhoppningsvis har du haft ett bra år. Men oavsett så kan det ju vara skönt att lämna allt gammalt bagage i dörren och dra vidare in i en ny era, eller hur?

Ut med det gamla och in med det nya, som man brukar säga. Vare sig du välkomnar ett nytt 20-tal med allt vad det innebär eller om du kör på som vanligt, så ska detta så klart firas med en ordentlig nyårsfest! 

När man föreställer sig 20-talet så brukar de flesta tänka flappers, Gatsby, massor av jazz och spritförbud. Huruvida detta får sig en revival detta 20-tal eller ej återstår så klart att se. Men varför inte använda det som grundtema för en nyårsfest? Har du hellre annat i åtanke så funkar det så klart lika bra det med.

Tio prylar du behöver för nyårsfesten!

Men vad behövs för den bästa nyårsfesten då? Spana in denna topplista med de bästa prylarna för att fixa en nyårsfest som skulle göra även självaste Gatsby avundsjuk!

Foto Props Nyårsafton Guld

Foto Props Nyårsafton Guld

Ett fotobås är en självklarhet att sätta upp när du bjuder in vänner och familj på en stor fest. Det spelar ingen roll om det är ett bröllop, en nyårsmiddag eller ett födelsedagskalas, ett fotobås är alltid kul. Dessa photoprops är perfekta tillbehör. Ställ dem i ett glas vid fotobåset och låt dina gäster spexa loss framför kameran.

Köp Foto Props Nyårsafton Guld här

Girlang Gott Nytt År Silver Glitter

Girlang Gott Nytt År Silver Glitter

En superfin glittrande girlang som önskar alla ett gott nytt år. Ett måste till nyårsfesten. Häng upp den på lämpligt ställe i festlokalen och låt den göra sitt!

Girlang Gott Nytt År Silver Glitter är en glittrande girlang med texten “Gott nytt år” i en snygg stil. 

Köp Girlang Gott Nytt År Silver Glitter här

Konfettikanon Metallic Guld

Konfettikanon Metallic Guld

Höj den lyxiga stämningen på partajet och skjut ut en massa guldfärgad metallickonfetti med en festlig konfettikanon!

Köp Konfettikanon Metallic Guld här

Guldhatt

Guldhatt

En guldhatt passar såväl för firandet på nyårsafton som på avslutningsmiddagen med innebandylaget eller för laget som vinner guld. Eller varför inte komplettera finskjortan eller partytoppen med en guldhatt inför helgens festligheter? Möjligheterna är oändliga och med vårt pris är det riktigt enkelt att sätta lite guldkant på vardagen!

Köp Guldhatt här

Swirls 2019 Hängande Dekoration

Swirls 2019 Hängande Dekoration

Riktigt stämningsfulla swirls som kommer bli en succé på nyårsfesten! De är silverfärgade och skimrande som gör de superläckra. Swirlsen kommer snurra av sig själva av luftströmmarna som naturligt uppstår i rummet vilket gör dom ännu häftigare!

Köp Swirls 2019 Hängande Dekoration här

Snöflingor Hängande Dekoration

Snöflingor Hängande Dekoration

Utomhus regnar det, och det är helt kolsvart. Plusgraderna och det blöta vädret har fått all snö att försvinna och vinterlandskapet är helt borta nu. Du känner att du måste göra något åt det här inför jul och nyår, för då bara måste det vara snö! Du dekorerar hela ditt hem invändigt med diversa snödekorationer. Allt som finns av silver och vitt hängs upp i taket, läggs fram på borden och pryder fönstrena. Om naturen inte gör dig vinter utomhus, så ta istället in vintern till ditt hem.

Köp Snöflingor Hängande Dekoration här

Fjäderboa 80 gram

Fjäderboa 80 gram

Man brukar ju säga att det är detaljerna som gör det, och det gäller såklart också den glamourösa fjäderboan! En given accessoar som passar utmärkt till din Flapperdräkt, 20-tals outfit, nyårsdräkt eller när du vill se extra tjusig ut med en lyxig touch på maskeradfesten.

Köp Fjäderboa 80 gram här

Partypicks Bubbel

Partypicks Bubbel

Fira i stil med med dessa partypinnar.

Holografidekoration i form av sektflaska och glas på pinnar med “fyrverkeri” runt om varje pinne. Funkar lika bra i drinken som på snittarna eller bakverken.

Köp Partypicks Bubbel här

Konfetti Happy New Year Guld och Svart

Konfetti Happy New Year Guld och Svart

Fira i det nya året med pompa och ståt, sprid ut den här jättefina och festliga konfettin på bordet, golvet, bokhyllan, taket, möblerna, ja, överallt! Önska dina gäster ett riktigt gott nytt år!

Köp Konfetti Happy New Year Guld och Svart här

Glasögon Happy New Year Glitter

Glasögon Happy New Year Glitter

Vankas det nyårsfest blir det allt lite roligare när man spexar till den med roliga och matchande accessoarer. Som dessa sprakande nyårsbrillor till exempel! De kommer i glittrande utförande och kommer sprida nyårsfeeling så in i bomben.

Köp Glasögon Happy New Year Glitter här

Slutligen

Året är inte bara slut, men likaså är det dags för ett nytt årtionde. Dags att ta en skjuts in i det glada 20-talet och lämna detta årtionde bakom sig. Vare sig du väljer att glida in i det nya året i Great Gatsby-anda eller inte så är det dags att fira.

Förhoppningsvis har vår lista med de bästa detaljerna inför din nyårfest gett dig gott om inspiration för att ordna ett party som dina gäster sent kommer att glömma. Eller så kanske festen kommer att bli så galen att ingen kommer att komma ihåg den nästa morgon? Den biten låter vi dig få bestämma själv!

Oavsett vilket så vill vi passa på att önska er ett Gott Nytt År och en härlig fortsättning! Håll hårt i hatten och välkommen in i den nya Gatsby-eran!

Lämna en kommentar