Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

9 saker som lyfter din 50-årsfest för under 100 kr

Ett 50 årskalas är något att ta på största allvar, det är en fest man inte vill glömma. Vi hjälper dig med några detaljer som lyfter festen ytterligare en nivå. Det behöver inte vara särskilt dyrt, men detaljerna är ju viktiga så lägg till några för att göra festen extra minnesvärd. Du har väl inte missat vår artikel om att planera och genomföra en lyckad 50-årsfest?

Här kommer några smarta och populära produkter för kalaset som vi hittat på nätet, självklart med snabba leveranser om du är sent ute =)

Detaljerna som lyfter 50-årsfesten

Banderoller 50-års Jubileum

Banderoller 50-års Jubileum

Med den här banderollen syns det på långt håll vad ni firar. Det står nämligen 50 på den. Den passar perfekt när ni ska fira en 50-åring eller ett 50-årsjubileum. Det kan vara en förlovningsdag, en bröllopsdag eller något annat. Att sätta upp banderollen går snabbt och enkelt och sedan kan gästerna komma. 

Banderoller 50-års Jubileum är en gul/guldfärgad och stor banderoll med vita siffror, 50, och vita dekorationer. Den är 180 x 40 cm stor. Enkel att hänga upp mellan två stolpar eller träd eller på en husvägg.

Köp Banderoller 50-års Jubileum här

Sifferballong Guld Metallic

Sifferballong Guld Metallic

Skaffa dig en (eller flera) av dessa mäktiga och guldfärgade sifferballonger till nästa kalas! Oavsett evenemang eller fest kommer de utan tvekan göra succé. Kombinera flera siffror till t ex årtal och varför inte mixa med våra sifferballonger i silverfärg?

Vi rekommenderar att köpa till Helium på Tub om du vill fylla ballongen med helium.

Köp Sifferballong Guld Metallic här

Fotoprops på Pinne Gentleman

Fotoprops på Pinne Gentleman

Fotoprops på pinne är en helkul partyhöjare som alla på festen kan dekorera sina ansikten med när det är fotografidags!

Idealiskt för till exempel bröllopsfesten där gästerna kan klä ut sig smidigt och snabbt utan att smink och frisyrer förstörs. Du kan anordna en liten fotohörna med kamera och lägga fotopropsen bredvid och låta gästerna ta egna kort eller dela ut dem lagom till gruppfotot. Hur som helst kommer det garanterat bli en succé!

Fotoprops på Pinne Gentleman består av 4 stycken olika props på pinne; en hatt, ett par glasögon och två st olika skägg.
Köp Fotoprops på Pinne Gentleman här

Ballonger 50-års Jubileum Guld

Ballonger 50-års Jubileum Guld

Om du är i färd med att anordna en 50-årsfest, för dig själv eller någon annan, har du säkert mycket att göra och tänka på. Vad gäller dekorationer är det bra att bestämma sig för ett tema som en färg eller en stil för att resultatet ska kännas enhetligt. Guldfärgade dekorationer är alltid ett säkert kort, och med de här ballongerna kommer du en bit på vägen.

Köp Ballonger 50-års Jubileum Guld här

Konfetti Guld 50

Konfetti Guld 50

Man fyller 50 år bara en gång och då vill man självklart slå till med en jättefest och pynta med denna läckra 50-årskonfetti!

Konfetti i guldmetallic i form av “50!”. Perfekt som bordsdekoration eller att lägga på annat lämpligt ställe som höjer partystämningen.

Köp Konfetti Guld 50 här

Face Mats Drinkunderlägg

Face Mats Drinkunderlägg

Face Mats Drinkunderlägg – glasunderläggen med multifunktion!

Med dessa praktiska och lustiga underlägg kan du skydda ditt bord från spill och fläckar på festen, eller att ha som den perfekta isbrytaren. Om stämningen mot förmodan skulle krascha vid något tillfälle tar du bara upp underlägget, fäster det vid näsan och festen är räddad.

Face Mats Drinkunderlägg består av 20 st glasunderlägg med olika roliga foton av munnar/hakor som gör lustiga miner. Motiv finns på båda sidor av underläggen. Riktigt roliga att skoja runt med när de inte används som glasunderlägg och passar även utmärkta som foto props. 

Köp Face Mats Drinkunderlägg här

Tårtljus Siffra 50 Guld

Tårtljus Siffra 50 Guld

Det som skiljer en födelsedagstårta från en vanlig tårta är hur tårtan dekoreras, och när någon ska firas för att den är halvvägs till 100 år bör det göras ordentligt. Med det här ljuset med siffran 50 i guldfärg kommer ni en god bit på vägen till att tårtan ska bli så pass ståtlig som födelsedagsbarnet förtjänar.

Tårtljus Siffra 50 Guld är ett vitt ljus med siffran 50 i guldfärg. Ljuset är perfekt att sätta i tårtan när en 50-årsdag ska firas, eller exempelvis när ett par har varit tillsammans i 50 år.

Köp Tårtljus Siffra 50 Guld här

Swirls 50 Guld/Silver Hängande Dekoration

Swirls 50 Guld/Silver Hängande Dekoration

När man firar en 50-årsdag ska det synas och det ska glittra. Och det fixar du enkelt med de här läckra 50-årsswirlsen! De är enkla att fästa i taket och kommer bidra till en superfin festdekoration.

Köp Swirls 50 Guld/Silver Hängande Dekoration här

Pinata 50-års Jubileum Guld

Pinata 50-års Jubileum Guld

Överraska den nyblivne 50-åringen på dagen med denna supersnygga och guldfolierade piñata! På piñatan står det “50” och det kan väl knappast missförstås? Släng på födelsedagsbarnet en ögonbilden, lägg en pinne i handen och njut medans 50-åringen försöker slå sönder den.

Köp Pinata 50-års Jubileum Guld här

Ballonger Trafikskylt 50

Ballonger Trafikskylt 50

Stopp! Idag är ingen vanlig dag, idag är det någons 50-årsdag. Se till att ingen missar denna viktiga dag genom att blåsa upp de här snygga ballongerna och överraska födelsedagsbarnet på den stora dagen. Ballongerna blir en perfekt festdekoration på kalaset! Nu är det dags för gästerna att komma för snart börjar festen!

Ballonger Trafikskylt 50 innehåller tolv stycken vita latexballonger med svarta och röda siffror i samma stil som en trafikskylt. Ballongerna mäter uppblåst 30 cm stora och kan fyllas med luft eller helium. Flygtiden med helium är upp till 6 timmar.

Köp Ballonger Trafikskylt 50 här

Många fina saker till din fest, mycket guld! Gör det till en gyllene dag helt enkelt!

Det sista tipset är ju såklart våra snapsvisor som du enkelt gör till ett eget sånghäfte.

Lev väl och ha det så kul på festen!

Lämna en kommentar