Alla hjärtans dag idéer – uppvakta din älskade på bästa sätt!

Alla hjärtans dag idéer – Alla hjärtansdag kan vara ett stressmoment för många, man kan vara rädd för att misslyckas eller göra bort sig när det kommer till att överraska sin käraste. Men det du inte får glömma är att minsta lilla uppskattning räknas, det behöver inte vara att köpa en stor och dyr present. En handskriven lapp eller en färdiglagad middag kan betyda väldigt mycket mer än en dyr present.

Ifall du råkar ha brist på fantasi och inte har någon aning om vad du ska göra för din käraste på alla hjärtans dag så kommer här nedan ett gäng tips på vad du kan överraska din partner med!

Laga middag tillsammans!

När alla hjärtansdag står i centrum är det vanligt att par går ut och äter på finare restauranger, men det är inte något som man måste göra! Att laga en fin middag tillsammans hemma kan vara mycket mysigare och mer intimt. Du kan även överraska din partner med en färdiglagad middag med råvaror från en matkasse när din partner kommer hem från jobbet! Med ett par tända ljus, gott vin, god mat och bra musik har du skapat en riktigt mysig och romantisk middag som din partner självklart kommer uppskatta.

Boka en hotellnatt

Om du vill skämma bort din käraste totalt så är en hotellnatt ett strålande alternativ. Gör att ni får en romantisk atmosfär i rummet genom att dekorera sängen med röda rosenblad. Att få frukost serverad på sängen i en mysig miljö är en liten lyx i vardagen som garanterat kommer uppskattas. Kanske finns det även en spa-avdelning på hotellet eller en fin restaurang som ni kan kombinera detta med för en oförglömlig hotellvistelse.

Gör en “love jar”

En mycket fin och genomtänkt present att ge, är att göra en så kallad love jar. Detta är en burk med handskrivna lappar. Du kan skriva flera anledningar till varför du älskar din partner eller om många utav era fina minnen. Din partner kan på så sätt läsa en lapp varje dag och kommer få en fin och bra start på dagen, en urgullig present!

Köp en klassisk present

Rosor, en nalle och en chokladask brukar vara de vanligaste presenterna att ge på alla hjärtans dag. Men om du skulle vilja ge en mer personlig present så kommer det självklart att uppskattas ännu mer. Försök att tänka på vad din partner verkligen vill ha, något speciellt som hen pratat om flera gånger eller längtat efter att köpa. Toppa gärna det med ett litet gulligt brev och en fin inslagning så har du en jättefin present.

Gör ett fotoalbum

En mycket tänkvärd gåva att ge är att köpa ett fotoalbum med alla era fina minnen och roliga stunder ihop. Varför inte skriva lite små bildtexter i en fin färg bredvid varje bild? Att sitta på alla hjärtansdagkvällen med god dryck och snacks samtidigt som ni tittar igenom fotoalbumet är svårslaget och påminner er om varför ni älskar varandra.

Spela in en personlig video

En annan fin present att ge är att göra en personlig video. Du kan spela in en ny video eller blanda det med gamla videos på dig och din partner och allt ni gått igenom tillsammans. En touch på det hela kan vara att be dina och din partners familjemedlemmar eller närstående vänner att spela in ett varsitt klipp om er och er kärlek till varandra. Även det är en present som kommer betyda oerhört mycket och något som man kommer kunna titta tillbaka på och bli lika glad varje gång.

Lämna en kommentar