Den populäraste karaokemaskinen för hemmabruk LTC Star3-BT

Karaoke kommer ursprungligen från Japan och spridits över världen de senaste åren. Förut var det endast möjligt att sjunga karaoke på särskilda barer, men tack vare den moderna tekniken kan du nuförtiden anordna en karaokekväll hemma med vännerna eller med familjen. Allt du behöver är en bra karaokemaskin för hemmabruk. Här kan du läsa mer om en av de populäraste kareokemaskinerna samt vad di bör tänka på innan ditt köp.

Karaokemaskin för hemmabruk

Att sjunga karaoke kan liva upp vilken hemmafest som helst. Det är en kul aktivitet som lämpar sig lika bra för barnfamiljen som kompisgänget. Att greppa tag om mikrofonen och försöka sjunga populära låtar kan vara riktigt roligt. Tidigare krävdes det en stor och otymplig utrustning vilket gjorde att det endast vara särskilda barer som erbjöd karaoke. Den moderna tekniken är betydligt mindre, smidigare och användarvänlig vilket gör att karaoken har flyttat in i människors hem.

Priser saknas för tillfället

En karaokemaskin för hemmabruk skiljer sig inte mycket från maskinerna som finns i karaokebarerna. Maskinen levereras oftast som ett set med mikrofoner, förstärkare och externa högtalare.

Om LTC Star3-BT

LTC Star3-BT är en av de populäraste karaokemaskinerna som lämpar sig för hemmabruk. Det är ett prisvärt set som innehåller två mikrofoner, två externa högtalare och en förstärkare. Det är en mycket komplett anläggning med allt du behöver för en rolig karaokekväll.

Förstärkaren har bluetooth och en digital display som gör den mycket enkelt att använda den. Den är relativt liten med måtten 43 x 28 x 8 centimeter vilket gör att den enkelt får plats hemma. Du kan koppla in en valfri enhet, exempelvis en dator eller telefon, via förstärkaren. Du kan även ansluta ett USB-minne med dina favoritlåtar. Förstärkaren har två ingångar för Mikro, USB, Bluetooth och Line. Den digitala LSD-displayen kan bland annat reglera mikrofonerna, basen, låtnummer, tid och andra inställningar. Mixern har rattar där du enkelt kan justera volymen och effektstyrka.

De externa högtalarna har måtten 57 x 20 x 26.5 centimeter och är riktigt snygga De 2 x 2-vägs högtalarlådorna 200W (2 x 6,5″/16,5cm basar och 1 x 1″/2,5cm diskant) ger ett mycket bra ljud. Anläggningen har en slimmad design i sobert svart med metallinslag. De klassiska och diskreta färgerna ger denna karaokeanläggning ett mycket professionellt intryck.

LTC Star3-BT har alla funktioner som behövs för en lyckat karaokefest. Radiomikrofonerna är trådlösa vilket gör att ni även kan dansa runt när ni sjunger karaoke. Ni slipper trassel med sladdar och kan dansa runt utan att behöva oroa er för att maskinen ska åka i golvet. Allt ni behöver göra är att sätta på era favoritlåtar och sjunga med!

3 tips när du köper en karaokemaskin

När du ska köpa en karaokemaskin för hemmabruk finns det en del att tänka på. Här hittar du tre viktiga köptips:
1. Trådlösa mikrofoner eller ej? Trådlösa mikrofoner kostar oftast lite mer, men gör det enklare att dansa samtidigt som ni sjunger. Det minskar även risken att någon ska råka dra ned karaokeanläggningen i golvet.
2. Billig eller dyr? En dyrare variant erbjuder oftast fler funktioner och bättre högtalare.
3. Få eller många funktioner? Karaokemaskiner vara väldigt enkla eller innehålla många olika funktioner. Läs på och välj den som passar just ditt behov.

Läs mer:
Alla sångtexter

Karaoketest