Bästa tillbehören till piratkalaset för under 100 kronor

Inbjudningskort Piratkalas

Inbjudningskort Piratkalas

Har småttingen fastnat för tuffa pirater och sjörövare? Då blir det extra roligt att anordna kalas eller maskerad, för det finns så mycket fina piratgrejer! Här har vi till exempel 8st snygga inbjudningskort med piratdödskallar på.

Köp Inbjudningskort Piratkalas här

Tårtljus Pirat

Tårtljus Pirat

Till kalaset med pirattema kommer här de mest fantastiska tårtljusen du kan tänka dig! De har former hämtade direkt ut piratsagorna och utgörs av piratsvärd, papegoja, döskalle, piratskepp, pirathatt och skattkista. 

Köp Tårtljus Pirat här

Bordsduk Piratkalas Jolly Roger

Bordsduk Piratkalas Jolly Roger

Jolly Roger är namnet på den klassiska piratflaggan som ofta vajar i toppen av masten när sjörövarna är ute på sina segelturer. Om ditt barn, som så många andra, är fascinerad av de seglande piraterna är denna bordsduk ett absolut måste när det är dags för barnkalas!

Köp Bordsduk Piratkalas Jolly Roger här

Dukningsset Piratkalas

Dukningsset Piratkalas

Ahoy! Nu behöver du inte längre surfa hit och dit över de sju haven i jakt på dukningsdelar inför piratkalaset. 

Detta kompletta set innehåller allt (nästan) du behöver för att duka upp på kalasbordet. Assietter, servetter, muggar och en rejäl duk i plast som skyddar bordet från spill och kladd. För alla vet väl hur pirater sölar ner när det kalasas!

Köp Dukningsset Piratkalas här

Flagga Jolly Roger

Flagga Jolly Roger

En piratflagga måste man såklart hänga upp på väggen när man ska bjuda in till ett piratkalas. Hissa flaggan och ge er iväg över de sju haven. Glöm inte att duka upp ett härligt kalasbord, även pirater måste fika ibland och bunkra upp förråden. En given avslutning på ett piratkalas är en spännande skattjakt!

Köp Flagga Jolly Roger här

Ballonger Piratkalas

Ballonger Piratkalas

Kalasdax för sjöbusar? Fixa ett riktigt sjöslag med gömda skatter, pirater och sjörövare. Låt barnen springa av sig med skattkartan i högsta hugg i jakten på guldpengar, medan dessa ballonger med en klassiskt svart döskalle vajar i bakgrunden. Piratkalas är ett klassiskt och mycket uppskattat tema som garanterat höjer stämningen på kalaset. Ryktet går dessutom att barnen brukar somna ovaggade efter en dag på de sju haven! 

Köp Ballonger Piratkalas här

Pappersmuggar Piratkalas Blå

Pappersmuggar Piratkalas Blå

En fruktbål med bitar av färsk frukt som ger en touch av piraternas karibiska öar. Röd saft med karamellfärg som gör att den nästan blir svart som piraternas blod. Eller kanske något bubbligt och brunt som får kidsen att springa runt varandra i cirklar med svärden dragna högt över huvudet. Vad du än serverar i dessa så blir de garanterat ett roligt inslag på piratkalaset. Skepp ohoj, nu kastar vi ankar!

Köp Pappersmuggar Piratkalas Blå här

Servetter Piratkalas

Servetter Piratkalas

Ohoj pirater, hör på! Här hittar du de perfekta servetterna för dig som vill ut och segla på de sju haven eller kanske bara ordna ett riktigt lyckat barnkalas. Torka upp saftfläckar och matrester i sjörövarstil med en servett som garanterat går hem hos kidsen. 

Köp Servetter Piratkalas här

Kalaspåsar Piratkalas

Kalaspåsar Piratkalas

Beger man sig ut på en plundringsrunda med byxor utan fickor blir det lite problematiskt. Och man kan ju inte gå runt och bära på allt heller. Köp istället dessa härliga piratpåsar där du kan stoppa dina skatter i!

Köp Kalaspåsar Piratkalas här

Såpbubblor Piratsvärd

Såpbubblor Piratsvärd

Häftiga små flaskor som ser ut som små svärd och är fyllda med såpbubblor. Kan det bli bättre? Dela ut svärden till gästerna på ett piratkalas. Sedan är det bara att dra fram svärden och anfalla alla fiender med bubblorna. De små såpbubblorflaskorna kan också läggas ner i kalaspåsarna som en kul överraskning till barnen när kalaset är slut.

Köp Såpbubblor Piratsvärd här

Banderoll Happy Birthday Piratkalas

Banderoll Happy Birthday Piratkalas

Skepp ohoj alla söta små pirater! Nu äter vi tårta, dricker saft och dansar disco medan landkrabborna blir gröna av avund!

Köp Banderoll Happy Birthday Piratkalas här

Partybox i Papp Pirat

Partybox i Papp Pirat

Planerar du ett piratkalas? Förbered en spännande skattjakt och i slutet av jakten finns skatten i form av en skattkista. Nu är det spännande att se vad skattkistan innehåller! Fyll den med godis och kanske en liten leksak. Perfekt avslutning på ett roligt kalas!

Köp Partybox i Papp Pirat här

Partyhattar Pirat med Ögonlapp

Partyhattar Pirat med Ögonlapp

Det är enkelt att klä ut sig till pirat när du har våra läckra ögonmasker till hands. Klä ut dig till sjörövare inför en maskerad eller införskaffa den rätta rekvisitan för ett äkta piratkalas för barnen. 

Köp Partyhattar Pirat med Ögonlapp här

Plastbestick Svart

Plastbestick Svart

Duka med snygga bestick i plast på nästa fest eller kalas! De här besticken är svarta och kommer att bli en kul detalj på kalasbordet. Besticken passar perfekt att duka med vid alla möjliga festliga tillfällen. Tänk dig till exempel ett snyggt dukat bord med dessa bestick på en halloweenfest, en Star Wars-maskerad eller ett piratkalas. Matcha gärna med andra svarta festdekorationer!

Köp Plastbestick Svart här

Lämna en kommentar