De 15 sämsta originalfilmerna från Netflix

Det stämmer, vi ska visa dig några av de mest hemska filmerna som någonsin gjorts, specifikt producerade av Netflix. Det går inte att komma runt det. Netflix har visserligen skapat en del kvalitetsfilmer, men de har också legat bakom många stinkfilmer. Vi använder Rotten Tomatoes betygspoäng för att fastställa de värsta. Är du redo att se vilka filmer du ska undvika på Netflix? Här är 15 sämsta originalfilmerna från Netflix.

15. Sandy Wexler

Den här komedin med Adam Sandler i huvudrollen följer en talangchef som arbetar med en mängd olika klienter i utkanten av Hollywood, men som blir distraherad när han blir förälskad i sin nyaste klient. Kritiker sa att det var ett steg upp från hans senaste hemska filmer men att det inte var mycket att skriva hem om.

14. Bright

Den här filmen, skriven av Max Landis och regisserad av David Ayer, kombinerar fantasy med modern tid och parar ihop en människa och en orc som poliser som försöker lösa ett mysterium. Kritiker menade att filmen i princip var en klichéartad och dum buddy-cop-film klädd på ett annorlunda sätt. Överraskande nog, även om kritikerna hatade den, älskade tittarna på Rotten Tomatoes den och gav den 84 procent.

13. The Week Of

Den här filmen handlar om två polärt motsatta pappor som måste hantera varandra under deras barns bröllop och har Chris Rock och Adam Sandler i huvudrollerna som försöker återuppliva gammal komisk kemi. Tyvärr gillade kritikerna inte allt och sa att även streaming av filmen känns som en rip-off.

12. Special Correspondents

I den här filmen skriven och regisserad av Ricky Gervais fejkar en radiojournalist och hans sidekick en kidnappning som utlöser en människojakt medan de gömmer sig i New York. Kritiker slängde ut filmen för dåligt skrivande och svaga karaktärer, vilket gjorde den till en pinsam satsning för Gervais.

11. Tau

I denna science fiction-skräckfilm kidnappas och torteras en fuskare av en avancerad artificiell intelligens som skapats av hennes kidnappare. För att kunna fly måste hon överlista AI:n innan det är för sent. Kritiker kallade den för en vettlös wannabe-thriller med ett fruktansvärt slut.

10. Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny

En uppföljare till succéfilmen Crouching Tiger, Hidden Dragon följer den här filmen Yu Shu Lien när hon jagar det legendariska svärdet. Tyvärr bleknar filmen i jämförelse med sin föregångare med slarvigt skrivande, filminspelning och lite entusiasm från skådespelarna.

9. Brain on Fire

Den här filmen, skriven och regisserad av Gerard Barrett, handlar om Cahalan, en reporter på New York Post som börjar få anfall och höra röster. Hennes hälsa bara nedåt i en spiral tills en läkare ger henne en diagnos som potentiellt kan bota hennes sjukdomar. En kritiker sa att denna film är anledningen till att Razzies uppfanns.

8. Mute

I ett Berlin i en nära framtid försöker en stum man lösa sin flickväns mystiska försvinnande samtidigt som han blir indragen i två kirurger från den amerikanska armén, Cactus Bill och Duck. En kritiker sa att det var ett “mischmasch av idéer på jakt efter en film”.

7. Hur det slutar

När världen faller samman reser en man och hans främmande svärfar genom landet för att hitta och rädda hans gravida fru. Brian Tallerico sa: “Det är bättre att inte ens börja”.

6. The Open House

En mamma och hennes tonårsson flyttar till en släktings fritidshus efter att en tragedi inträffat. Mörka och kusliga krafter konspirerar dock mot dem under deras vistelse. Kritiker sa att den var fantasilös med ett chockerande dåligt slut.

5. Game Over, Man!

Från skaparna av Workaholics handlar den här komedin om tre nollor som kastas in i action och äventyr när tornet de arbetar för tas som gisslan av kriminella. Kritiker menade att den var låg på skratt men full av skandalösa vulgariteter.

4. The Do-Over

Två vänner som är trötta på sina vardagliga liv bestämmer sig för att fejka sin egen död och skapa nya identiteter för att börja om på nytt. Med Adam Sandler och David Spade i huvudrollerna är den här komedin full av den snaskiga och dumma humor som Sandler är känd för och blir dummare för varje minut.

3. The Ridiculous 6

Sex främlingar i vilda västern upptäcker att de alla har samma far och går samman för att hitta honom. Den här komedin med bland annat Adam Sandler i huvudrollen bjuder på allt man kan förvänta sig av Sandler, men inget av det räcker för att en enda kritiker ska rekommendera den.

2. The True Memoirs of an International Assassin

I den här komedin spelar Kevin James en författare vars roman misstas för en sann historia, vilket kastar in honom i en mordkomplott. Kritiker skällde ut filmen för att vara lat, dåligt skriven och inte alls rolig.

1. Father of the Year

Den här komedin med David Spade i huvudrollen handlar om två collegegraders som diskuterar vem av deras pappor som skulle vinna i ett slagsmål. När deras idiotiska fäder hör om det och tar det på allvar slits relationer sönder, jobb går förlorade och framtidsutsikter förstörs. Kritiker kallade den för en tredje klassens Farrelly-bröderna grovkomedi som du snabbt kommer att glömma när allt är över.

Lämna en kommentar