Frågespel till festen – Höj stämningen med underhållande spel!

Fester med dans, skratt och att umgås med dina vänner är oftast höjdpunkten på helgen. Någonting som gör en fest extra rolig kombinerat med de alkoholhaltiga dryckerna är olika lekar eller frågespel till festen.  

Just frågespel till festen är en aktivitet som är mycket populär både under förfest, fest eller efterfesten och här finns det hur mycket som helst att välja bland. Här nedan kommer flera tips till dig som vill spela frågespel under nästa fest.  

1. Vuxenpoäng frågespel 

Vuxenpoäng är ett frågespel som visar hur vuxen du egentligen är. Detta spel passar under flera tillfällen, inte bara för festen. Det är perfekt att spela efter en trevlig middag eller när du har vännerna över. Detta spel är garanterat mycket underhållande och går helt enkelt ut på att samla vuxenpoäng.  

Med detta frågespel får du 300 frågor där du och de andra spelarna samlar på er så många poäng som möjligt. När ni spelar samlas alla poäng och du får veta hur gammal du egentligen är. Spelet rekommenderas att endast spelas av de som är 18+ och ni behöver vara minst två för att kunna spela. 

Finns att köpa här:

2. #Opassande frågespel 

Ett frågespel som kommer tillföra mängder med skratt på festen eller middagen, är #Opassande frågespel. Detta spel går ut på att kombinera egna ord med färdigskrivna meningar som finns på korten.  

Du kan välja bland vad som helst och skapa riktigt roliga meningar. Detta spel innehåller 440 kort med ofärdiga meningar. Med detta spel kommer du brista ut i skratt, vare sig du vill eller inte! 

3. Jag Har Aldrig XXX Frågespel 

En gammal klassiker som de flesta känner till är just Jag Har Aldrig. Detta är ett spel som ger dig och kompisarna mycket skratt men även spänning. Med detta frågespel lär du och dina kompisar känna varandra på en helt ny nivå.  

Detta frågespel är rekommenderat att spelas av personer som är 18+. Här får du olika “jag har aldrig-frågor”, snuskiga, roliga och vågade som definitivt tänjer på gränserna. Denna stämningshöjare låter dig ta reda på dina kompisars mörkaste hemligheter.  

Finns att köpa här:

Andra typer av spel till festen 

1. Den som skrattar förlorar – ölspelet 

Vi alla vet hur svårt är att hålla sig för skratt när man egentligen inte borde skratta. Med Den som skrattar förlorar får du testa detta på en helt ny nivå. Vid köp av detta roliga spel får du med 500 kort, alla är indelade i 5 olika kategorier och en tärning. Tärningen ska slås och beroende på vad den landar på, så får du ta ett kort ur de 5 olika högarna.  

På dessa kort kan det bland annat stå olika skämt som du inte får skratta åt, uppdrag som ska utföras och frågor som ska besvaras. Om du skrattar, svarar fel eller misslyckas med uppdraget så kommer du behöva dricka! 

2. Efterfest spel 

Trots namnet Efterfest, så kan detta spel lika väl spelas under förfesten eller festen. Detta spel är en stämningshöjare vid många olika tillfällen och passar ifrån 15 år och uppåt. Här får du med 100 kort med utmaningar och frågor, som ska göras och besvara. Snurra flaskan och se vem som blir utmanad! 

3. Loaded dice 

Om du letat efter ett enkelt spel som passar perfekt för förfesten som gör att ni verkligen kommer igång, så är Loaded dice definitivt ett bra alternativ. Fyll shotglaset med önskad dricka och låt tärningen besluta ifall du får passa, passa vidare shoten till kompisen bredvid eller ta den själv! 

Lämna en kommentar