Roliga fotoprops till festen! 

Fotoprops till festen är små accessoarer som passar perfekt till olika slags fester med ett fotobås. De används ofta till bland annat bröllop, möhippor och födelsedagar. Vi listar våra favoriter av fotoprops till din nästa fest! 

När kan du använda ett photo booth? 

Photo booth, eller fotobås som de kallas på svenska är ett roligt inslag till dina fester där dina gäster kan fotas tillsammans. Bilderna blir ofta roliga, snygga och ger framförallt goda minnen att titta tillbaka på. Ett photo booth kan användas på alla slags fester, men är speciellt vanliga vid större festligheter som bröllop, dop, studentfester eller möhippor.  

De är även perfekta till andra fester som födelsedagar och nyårsafton. Fotobås har på senare år blivit otroligt populära till olika temafester som halloween, 20-tals fester och barnkalas. 

Fotoprops till festen 

Vad ska man då välja för fotoprops till festen? Detta beror naturligtvis på vad för slags fest eller temafest ni planerar att ha. Det finns även olika fotoprops som passar till ett flertal olika fester som ni kan återanvända till flera tillfällen. Vi har listat tre favoriter av fotoprops som passar till ett flertal olika högtider! 

1. Fotoprops Bröllop Roséguld 

Fotoprops Bröllop Roséguld är de ultimata fotoaccessoarerna på bröllopet, svensexan eller möhippan. Detta paket om 12 motiv i olika mönster kan hållas upp av alla under festens gång när det är dags att fotograferas i fotobåset. Dessa fotoprops är en rolig ansiktsutklädnad där du exempelvis kan hålla upp glasögon, ett par läppar eller en rosémustasch när ni fotograferas. 

Förutom ansiktsutklädnader innehåller detta paket påståenden i form av små texter som sitter fast på träpinnar som ni kan hålla framför varandras ansikten när ni fotograferas. Alla fotoprops i paketet har en elegant roséfärg, som gör att de passar de flesta fotobås. 

2. Fotoprops på pinne Nyår Guld  

När det vankas nyårsfest är det givet att man kommer fotograferas. De flesta nyårsteman går i guld, glitter och silvertoner och om du vill ha snygga och roliga fotoprops att minnas kvällen med är Fotoprops på pinne Nyår Guld ett alternativ du bör inhandla till festen. Oavsett vilken slags nyårsfest du tänker ställa till med kan de användas både som fotoprops, men även som dekorationer.  

I detta paket får du hela 20 stycken fotoprops i nyårstema som sitter på långa träpinnar i flera motiv. Bland annat snygga hattar, mustascher, champagneglas och glasögon. Få era nyårsbilder att glänsa med dessa fotoprops! 

3. Emoji Fotoprops 

För den som ställer till en fest utan något egentligt tema, men ändå vill använda sig av ett photo booth kan det vara fördelaktigt att köpa till fotoprops utan ett festtema. Alla känner till emojis och med Emoji Fotoprops kan man leka med olika känslor och tankar med hjälp av de olika emojimotiven. I paketet får du 12 olika populära emojis, som hjärtögonemojin, en glad emoji eller en flirtande emoji.  

Med emojipaketet kan du ta massor med spexiga bilder där alla dina gäster kan välja de emojis som passar dem för varje bild. Det bästa av allt är att du kan återanvända fotopropsen till ett flertal fester!  

Slutligen 

Att investera i ett fotobås om du har plats hemma är en praktisk investering som garanterat höjer stämningen på festen. Här kan ni samla alla vänner i ett och samma foto med era fotoprops framför ansiktet. Bilderna som ni får fram med hjälp av dessa tillbehör kan ni rama in eller göra ett fotokollage av i ett album. Oavsett vad för temafest ni väljer att ha så kan dessa accessoarer göra er fest oförglömlig! 

Lämna en kommentar