Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Roliga spel för tjejmiddagen!

Har du planerat in en tjejmiddag, men funderar över vad för aktiviteter ni kan göra efter själva middagen? Roliga frågespel med både påståenden och utmaningar kan göra att ni som tjejgrupp förs ännu närmare, förutom att spelen även bjuder på en hel del skratt.  

Det finns väldigt många olika spel som kan underhålla er i timmar. Här nedan listar vi våra favoriter av roliga spel för tjejmiddagen! 

1. Frågespel Tjejmiddag 

Ett perfekt alternativ inför tjejmiddagen är frågespel tjejmiddag. Detta är ett frågespel med  över 400 olika frågekort. På varje frågekort hittar du olika frågor som du och ditt sällskap kommer behöva svara på.

Det är väldigt blandade frågor men du kan definitivt räkna med att svara på roliga, galna och kanske till och med obekväma sånna. Detta är en otrolig stämningshöjare som absolut kan räknas som mittpunkten på middagen! 

Finns att köpa här:

2. Jag Har Aldrig  

Det klassiska spelet Jag har aldrig är alltid en höjdare under festen eller middagen. Här får du flera kort med olika Jag har aldrig – påståenden. Om det är någonting du gjort så kommer du få dricka!

Dessa regler får självklart ni bestämma och straffet kan vara något helt annat. Med detta spel får du lära känna dina kompisar på ett helt nytt plan.  

3. Ja, Nej, Kanske Frågespel 

Ja, Nej, Kanske är ett frågespel som kommer få alla att brista ur i skratt. Spelet består av 1000 kort med olika typer av roliga frågor.

När det är din tur att svara, gäller det att du inte säger Ja, Nej eller kanske. Du får helt enkelt komma på något annat knäppt att svara istället.

Spelet går ut på att du ska försöka svara på så många frågor som möjligt utan att använda dig av de förbjudna orden.  

4. Stad-Land-Flod  

Stad-Land-Flod är ett kortspel du verkligen kan utmana dina vänner med. Här gäller det att vara både smart och snabb. Här får du med olika kort, en hög med temakort och en med bokstäver.

Spelet går alltså ut på att du ska vända ett kort från bokstavhögen och ett ifrån temahögen. Sedan ska du så snabbt som möjligt säga något börjar på just den bokstaven och som passar in på temat. Vid varje rätt får du ett poäng och det krävs tre poäng för att du ska vinna! 

5. Vem i rummet?  

Vem i rummet är ett frågespel där du får reda på vad andra egentligen har för bild av dig. Vid köp av detta spel får du med 165 pinsamma, personliga och roliga frågor. På varje kort hittar du en fråga som inleds med “vem i rummet….”.  

Detta spel går ut på att du tar upp ett kort och läser högt vad det står på inför alla. Sedan räknas det till 3 och på 3 pekar alla på den personen de tycker påståendet passar bäst på. Detta är ett spel fyllt med överraskningar och skratt! 

6. Speak out 

Speak out är ett mycket roligt spel som förmodligen kommer ge dig träningsvärk i mungiporna. Här ska du och alla spelande bära roliga munstycken under hela spelets gång.

Efter munstycket är på ska du ta upp ett kort och försöka läsa meningen som står på. Det kan vara väldigt svårt att förstå vad som sägs med dessa munstycken i mun. Laget som lyckas lista ut flest meningar vinner! 

Lämna en kommentar