Klä dig som en sexig playboy bunny – maskerad med kanintema!

Vissa karaktärer är som gjorda för en maskerad. Greve Dracula med sitt sataniska flin och med sitt blod på läpparna är ett exempel. Någon annan kommer till festen klädd som Snövit med rosett i håret. Ytterligare någon uppträder som Elvis Presley med glittriga Las Vegas-paljetter på byxorna.

På en maskerad handlar det om att väcka uppseende. Hugh Hefners tidning Playboy blev en jättesuccé på 1950-talet. Playboy-bunnies var helt enkelt utvikningsbrudar som dök upp i varje nummer. För att stärka sitt varumärke byggde Hefner egendomen Playboy Mansion, dit han bjöd celebra gäster på fester. Där bodde också modellerna och ibland man kunde se dem ligga i bikini vid poolen och lapa sol. Barbi Benton började som modell men gjorde sedan karriär som sångerska och skådespelare. Någon modell gifte sig med Hugh Hefner, någon blev hans älskarinna. För någon som hade ett tråkigt och hårt arbete på en fabrik framstod säkert livet på Playboy Mansion som en idealtillvaro.

Kaninflickan som krossar hjärta

Alla förstår säkert att en playboy bunny är ett påhitt. Men även en plattityd kan bli en hit. Det handlar om att leka med stereotyper. Hon utstrålar lättsinne och frivolitet. Hon är ett vandrande elixir, en fågel Fenix som kommer mannen till undsättning och gör honom tänd. I vår puritanska kultur värderas flit högre än kättja, och livsglädjen stämplas som banal. Kommer du till maskeraden utklädd till en playboy bunny blir du en frisk fläkt. Att spela en sådan roll är tacksamt. Du blir troligen festens drottning .

Vad döljer sig under ytan?

En playboy bunny är inte en sjuksköterska som Florence Nightingale, hon är inte en ängel. Hon väcker köttslig lust och åtrå. Hon får mannen att öppna plånboken och tappa huvudet. Vad skulle du vilja göra om du hade tre månader kvar att leva? En kvinna skulle kanske välja en date med en hunk som Brad Pitt? En playboy bunny är den kvinnliga motsvarigheten till en hunk. Bunny betyder kanin på engelska. Om du vill få trovärdighet på partyt bör du utstyra dig i en riktig kanindräkt. Det finns specialbutiker där man kan köpa ett helt kit. En bunny har kaninöron, muddar, manschetter och fluga. En söt bomullssvans är också en del av kostymen. Den gör sig bra ihop med den svarta body-suiten. Det handlar om en lättklädd kvinna men med attityd. Hon är snarare en hjärtekrossare än en dum blondin. Hon är en medveten tjejtjej. Vem passar bättre som bordsdam till Greve Dracula?

Lämna en kommentar