Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Snygga dekorationer till babyshowern!

En ny liten människa kommer snart anlända och du ska dekorera en fin fest! Om du fått som uppgift att anordna en babyshower åt en vän eller annan närstående, har du fått en väldigt viktig uppgift.  

Det finns en nämligen hel del att tänka på när man anordnar och dekorerar en babyshower. Du vill självklart kunna göra det väntande paret och gästerna nöjda. Här nedan kan du ta vara på flera tips för att dekorera en perfekt babyshower! 

Ballongbåge i blått eller rosa 

Har ni redan tagit reda på könet kan det vara roligt att dekorera babyshowern i ett speciellt färgtema. Det är vanligast att man har ett ljusrosa tema om det väntas en flicka och ett ljusblått om det väntas en pojke. Detta är självklart inget måste men någonting som många väljer att följa. Ballonger är en dekoration som gör varje tillställning mycket trevligare, och en babyshower är inget undantag! 

Ett perfekt alternativ är en härlig ballongbåge som finns tillgänglig i både rosa och blått. Du kan placera ballongbågen vid presentbordet, vid matbuffén eller en annan passande plats till babyshowern. Vid köp av valfri ballongbåge får du med 92 ballonger att fästa på bågen. Här får du med allt du behöver för att sätta ihop den perfekta ballongbågen! 

Ballongbox med bokstav 

Ännu en dekoration som passar perfekt under babyshowern är ett par ballongboxar med bokstäver. Dessa lådor säljs styckvis och du får välja mellan alfabetets olika bokstäver. Kanske har ni redan bestämt ett namn för barnet? Då är det perfekt att använda sig av dessa boxar, som ett tidigt litet välkomnade för ert lilla barn.  

Beroende på kön så kan ni även fylla dessa boxar med ljusrosa eller ljusblå ballonger. Du kan självklart använda dessa boxar till att få fram vilket passande ord som helst till festen. Detta är en dekoration som binder samman temat och det blir även en mycket fin detalj på babyshowern. 

Finns att köpa här:

Girlanger 

Under en tillställning som denna blir det extra fint om du fyller de tomma väggarna med någonting festligt som massa girlanger. Det finns väldigt många olika typer av girlanger och är definitivt något som kommer liva upp kalaset. Även här kan du följa temat genom att välja ljusblå girlanger om det blir en pojke och ljusrosa om det blir en tjej.  

Ett perfekt alternativ är exempelvis en söt pompom girlang som kommer i både ljusblått och ljusrosa. Temat är helt passande för festen och på dessa girlanger hittar du 11 fluffiga bollar och själva girlangen är ca 2 meter lång. Den är perfekt att hänga på väggen, i dörröppningar eller annan valfri plats. 

Övriga dekorationer till en babyshower 

Det finns en hel del olika dekorationer att välja bland som är passande för en babyshower. Under babyshowers så är det dock mycket vanligt att man bjuder på någon slags fika, tilltugg eller mat. Därför är det bra om du har en fin bordsdukning!  

Ett perfekt alternativ är att använda sig av papperstallrikar. De kommer i både ljusblå och ljusrosa, vilket passar perfekt till det befinnande temat. Det är speciellt fördelaktigt ifall ni blir många gäster och med papperstallrikar slipper ni diska efter festen. 

För att förhålla dig till bordsdukningens tema kan du även använda dig av pappersmuggar i ljusblått och ljusrosa. Vid köp av båda dessa så får du ett 10-pack med pappersmuggar.  

Någonting många väljer att använda sig av till en babyshower är en skyddande bordsduk. De är utmärkta att sätta om bordet innan du placerar mat eller paket. Ett utmärkt alternativ är exempelvis en vit pappersduk.  

Det kan kännas lite för mycket med det ljusrosa och ljusblå temat, därför är det perfekt med en vit duk som passar till både och. Den skyddar bordet ifrån kladd och gör även hela tillställningen mycket festligare. Just denna bordsduk kommer i måtten 137 x 274 centimeter och täcker de flesta bord. 

Lycka till med er babyshower!  

Lämna en kommentar