Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Stick ut med dessa coola tillbehör för St. Patrick’s day

17:e mars är det återigen dags för St. Patrick’s day, vill du sticka ut lite extra. Kolla in dessa prylar! Vill du var coolast på stan och festen, plocka upp en eller flera av dessa tillbehör och känn dig som en kung!

Plommonstop Treklöver Hatt

Plommonstop Treklöver Hatt

Ja, nog verkar du ha tur alltid, som hittar precis det du behöver när du behöver det. Hur ofta händer det liksom? Du kan skratta dig lycklig, men i ärlighetens namn hamnar det inte alls om tur utan att du är en sån där lyckosam rackare med klöver. Det är därför du lyckats med bedriften att hitta fram till den här skojiga hatten!

Köp Plommonstop Treklöver Hatt här

Fluga St Patrick´s Day

Fluga St Patrick´s Day

Är du bjuden på en St. Patrick’s Day-fest och tänkt klä dig sådär stylish med skjorta och kostymbyxor, kommer denna snygga fluga bli som pricken över i:et! Ett ypperligt val om du inte känner för att klä ut hela dig till en leprechaun, utan bara litegrann och på ett snyggt sätt.

Köp Fluga St Patrick´s Day här

St Patricks Diadem

St Patricks Diadem

Brukar du fira St. Patriks dag genom att klä dig i sköngröna kläder, kanske med ett inslag av orange? Fira Irlands nationaldag med detta passande gröna och gulliga diadem. Det passar utmärkt till dagen och även till andra firanden. Den passar både till tjejer och killar, barn som vuxna. Diademet har två treklövrar som sticker upp, och gör att du eller ditt barn syns i vimlet. Treklöver är en symbol för treenigheten och kan ha många andra betydelser. Diademet passar de flesta huvuden. Titta gärna igenom vårt sortiment med dräkter, för att hitta den perfekta dräkten till detta diadem.

Köp St Patricks Diadem här

St Patricks Hatt med Skägg

St Patricks Hatt med Skägg

Vad utmärker en leprechaun? Jo, han har gröna kläder och en gömd guldskatt någonstans. Utöver det har han givetvis orange skägg och en stilig, grön hatt att matcha klädseln med. Med hjälp av det här tillbehörskitet kan du få till det sistnämnda perfekt inför St. Patrick´s Day-firandet. Du väljer själv om du vill komplettera med en dräkt, alla kommer att se vad du föreställer ändå!  

Köp St Patricks Hatt med Skägg här

Hängslen Neon

Hängslen Neon

Neonfärgade, elastiska hängslen med metallspännen. Utmärkt accessoar på temafester eller andra valfria tillfällen! Finns i Rosa, Grön eller Gul färg. One size (vuxenstorlek). 

Köp Hängslen Neon här

Glasögon Ölflaskor

Glasögon Ölflaskor

Brukar det kännas som att du tittar igenom en ölflaska i slutet av festen? Nu kan du uppleva den känslan redan från festens start! Iförd dessa grymma glasögon så kommer du garanterat dra till dig en hel del blickar!Köp Glasögon Ölflaskor här

Swirls St Patrick´s Day Hängande Dekorationer

Swirls St Patrick´s Day Hängande Dekorationer

Bjud in till ett sprakande St. Patrick’s Day-firande och låt dessa glittrande swirls sprida feststämning i festlokalen! De matchar temat så det bara skriker om det och kommer bidra till en helgrym partyatmosfär. Swirlsen snurrar lite av sig själva av luftströmmarna som uppstår i rummet, vilket gör de riktigt effektfulla.

Köp Swirls St Patrick´s Day Hängande Dekorationer här

St Patricks Hatt

St Patricks Hatt

Det är helt omöjligt att fira St Patrick´s Day utan den obligatoriska hatten. Jo, vi Partykungen har testat och feststämningen var som totalt bortblåst ända tills vi tog på oss hattarna. Så, införskaffa dig denna roliga hatt för den kompletta St Patrick´s Day-känslan på festen!

Köp St Patricks Hatt här

Kvinnlig Leprechaun Budget Maskeraddräkt

Kvinnlig Leprechaun Budget Maskeraddräkt

Fira St Patrick’s Day som en äkta irländartjej iklädd denna snygga Leprechaun Maskeraddräkt.

Kvinnlig Leprechaun Maskeraddräkt inkluderar en kort klänning med grön nederdel, svarta spetsdetaljer och snörning vid midjan. Ingår gör även en kort, grön mantel med paljettfluga och en matchande hatt med svart band och guldspänne.

Köp Kvinnlig Leprechaun Budget Maskeraddräkt här

Slips med Treklöver

Slips med Treklöver

St Patrick’s Day firas av irländare världen över, och som tur är välkomnar de alla att fira den storslagna dagen tillsammans med dem. Frågan är vem som egentligen tackar nej till att dra på sig gröna kläder och fira tillsammans med sina vänner? Inte vi på Partykungen i alla fall!

Köp Slips med Treklöver här

Cabaret Limegrön Peruk

Cabaret Limegrön Peruk

En härlig peruk med en frisyr i limegrönt! Klart att man blir glad av den här häftiga peruken. Den livar verkligen upp vilken maskerad, kabaré, show eller teater som helst. 

Cabaret Limegrön Peruk är en limegrön peruk. Frisyren är en medellång, rak page med kort lugg. Köp gärna till ett peruknät så sitter peruken bra på huvudet. Peruknäten finns i färgerna beige och svart. Denna peruk finns i flera olika färger om ni är ett gäng som ska matcha varandra. Komplettera gärna med en av våra många maskeraddräkter.

Köp Cabaret Limegrön Peruk här

Banderoll St Patricks Day

Banderoll St Patricks Day

Att få fira högtider är väl bland det bästa som finns och för denna högtid kan vi tacka Irland som ger oss ytterligare en dag i firandets tecken. Denna dag innebär inte endast att fira och uppmärksamma Irlands skyddshelgon. Man ska dessutom klä sig i det sköna gröna, och den som inte gör det har tillåtelse att bli nypt! Och glöm för guds skull inte att pynta väggarna med denna banderoll för att maximera firandet. 

Köp Banderoll St Patricks Day här

Ballonger Mörkgröna

Ballonger Mörkgröna

Inget kalas utan festliga ballonger!

Runda mörkgröna latexballonger av hög kvalitet som går att fylla med både luft och helium.

Köp Ballonger Mörkgröna här

Läs mer:

Topp 5 bästa St. Patrick´s Day 🍀 kostymerna under 500 kronor
12 bästa tillbehören för St. Patrick´s Day-firandet

Lämna en kommentar