Uppfinningsrika saker till trädgården! 

Har du satsat på en hemester i år är trädgården en perfekt plats att koppla av på när vädret tillåter. Med endast utomhusmöbler kan det kännas tråkigt och oinspirerande att spendera tid utomhus. Med några uppfinningsrika saker till trädgården kan du förvandla din trädgård till ett aktivitetsparadis! 

Spendera tid i trädgården 

Vid varma och soliga dagar är trädgården en optimal plats för dig och din familj att umgås på. Om du däremot tröttnat på att ligga och lata dig i en solstol och istället vill göra någonting roligt för att aktivera dig både mentalt och fysiskt kan du istället börja kika på uppfinningsrika saker till trädgården som gör att ni kan spendera många timmar utomhus istället för att sitta inne.  

Beroende på hur stor trädgård du har kommer det självklart variera kring vad för saker du bör investera i. Samma sak gäller för dig och din familjs intressen. Men en god idé är att köpa saker som både du och din familj kan tycka är roligt när det kommer till allt ifrån spel, lekar och avslappning.  

Aktiviteter och lekar 

Vill du röra mycket på kroppen, springa runt och känna att du nästintill har tagit dig igenom ett träningspass? Då kan saker som har med sport eller tävlingar att göra vara ett klokt alternativ att köpa till trädgården. Om ni dessutom är en större familj kan ni dela upp er i lag när ni ska tävla mot varandra.  

Om du istället är ute efter mer lugna dagar med avkoppling och problemlösningar kan lugna aktiviteter som mysterium eller möbler för vila passa bättre. Oavsett vad för uppfinningsrika saker till trädgården du söker så finns det garanterat någonting för alla smaker. Vi har listat våra favoriter av uppfinningsrika saker till trädgården! 

3 favoriter av uppfinningsrika saker till trädgården: 

Face-off vattenglidbana 

Om du vill ha en heldag i trädgården med aktiviteter med mycket fläkt och fart så kan Face-off Vattenglidbana vara precis det ni letar efter! Denna vattenglidbana förvandlar din trädgård till ett vattenland med två banor som möts i mitten där du och din familj med vänner kan utmana varandra i vem som kommer fram till mitten av vattenbanan först.  

Ni tävlar genom att ni glider på vattenbanan så snabbt ni kan från varsitt håll och den som kommer fram till mitten först måste ta tag i flaggan för att vinna.

I paketet får du två banor som har inbyggda vattenstrålar som gör att banan blir hal. Glidbanan är 916 centimeter lång och 177 centimeter bred, vilket gör att de flesta i familjen kan vara med och spela. 

Bex Krocket Pro Trädgårdsspel 

Om ni istället vill spela ett klassiskt trädgårdsspel kan Bex krocket Pro ta fram tävlingsinstinkten i dig. Detta spel är en självklar del av sommar och ljusa kvällar där du kan utmana din familj och vänner i en omgång krocket. Detta spel är dessutom roligt att ta fram under en grillkväll eller femkamp där ni tävlar om vem som blir vinnaren.  

I kitet ingår sex klubbor, sex klot, två utgångspinnar och tio bågar, samt en regelbok för de som inte har spelat spelet förut. Rusta upp för en heldag med krocket och låt bäste man vinna!  

Viking Choice hängmatta 

Om du inte är så mycket för aktivitet och lek i trädgården och istället föredrar lugna eftermiddagar med en bra bok så kan en hängmatta med stativ ge det lilla extra för din uteplats. Viking Choice hängmatta är en rejäl matta med en ram gjord av pulverlackerat stål av hög kvalitet.  

Här kan du ligga bekvämt och stabilt dagarna i ända och det bästa av allt är att hängmattan kommer med ett säkert stativ som gör att du inte behöver hitta två träd att hänga hängmattan mellan.

Ställ endast ut denna hängmatta i trädgården där det passar dig och pendla mellan sol och skugga efter behov.

Lämna en kommentar