Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Anordna en temafest beach party! 

Sommar är lika med strand, men det är inte alltid som du har möjlighet att festa med sand mellan fötterna. Du kan därför ta stranden till dig och anordna en temafest beach party. Dekorera ditt hem i strandfestens tecken, bjud på iskalla exotiska drinkar och låt dina gäster komma i färgglada hawaiiskjortor! 

Temafest beach party 

Att anordna en temafest beach party ger dig som värd en hel del att välja mellan när det gäller allt ifrån dekorationer till klädsel och andra detaljer som gör festen. Här bör du tänka semester, sol, bad och färgglada drinkar.  

När du bjuder in dina gäster kan du be om klädkod till festen i form av hawaiiskjortor, stråhattar, kostymer med flamingomotiv eller hawaiikransar. För de som inte vill komma helt utklädda till temafesten kan en detalj med annan sommarklädsel istället passa bra.  

Dekoration och tillbehör 

När det kommer till olika dekorationer och tillbehör för ditt beach party bör du tänka på saker som anses vara exotiska och tar dig till en varm plats med fest och drinkar i solnedgången. Köp hem hawaiigirlanger, girlanger av palmblad, olika flamingoskepnader och färgglada lyktor som får hänga från väggar eller tak.  

Häng även upp ballonger med strandmotiv och duka upp bord med palmdukar där du serverar exotiska frukter till ditt tiki-tema. Anordna en plats för din fest som är en barstation där dina gäster kan blanda ihop sina egna sommardrinkar med cocktailset, drinkpinnar och små paraplydekorationer till glasen i regnbågens alla färger.

För att tydligt visa vart bardelen på festen är kan du ställa upp en Hawaii Tiki bordsöverdel med halmstrån och blommor för en exotisk strandkänsla.  

En annan detalj som höjer festen är att inreda ditt hem eller din trädgård med olika uppblåsbara figurer i strandtema. Här kan du bland annat köpa till flytande drickahållare, stora palmer eller uppblåsbara frukter som ni kan flyta runt på i poolen.  

Våra tre favoriter av saker till en temafest beach party 

Hawaii Beach Hatt 

För att komma till festen i en passande utstyrsel kan en Hawaii beach hatt sätta tonen för kvällen. Denna halmhatt har strån som sticker ut från hatten för att du verkligen ska synas på beach party festen och hela hatten är dessutom dekorerad med färgglada blommor likt en hawaii krans. Hatten är perfekt om du inte vill komma till festen i en hel utstrysel, men ändå vill passa in till temat ordentligt.  

Med denna hawaii hatt kommer ni även få fram en hel del roliga bilder att titta tillbaka på eller till nästa strandfest! 

Uppblåsbar Drickakyl Surfingbräda 

Med denna drickakyl kan dina gäster ligga i poolen och ha nära till sina drycker under hela festen. Det är en praktisk ishink med en uppblåsbar surfingbräda i mitten som du endast behöver fylla upp, fylla i med en massa is och sedan är det bara att dricka hela festen.  

Kylen är gjord av hållbar pvc plast och har ett snyggt strandmotiv med palmer och surfingbrädor på som passar minst lika bra för strandfesten som den gör för hawaiitemat!  

Slush Ice och Drinkbål Sex on the Beach 

För en strandfest kommer ni behöva god dricka. Slush Ice och Drinkbål är en slushmix med smak av den kända drinken Sex on the beach. Denna mix är perfekt för dig som snabbt vill kunna blanda ihop drinken med alkohol.

Mixa endast ihop mixen med vatten och vodka och frys sedan ned den för att få en riktigt läskande och kall sommardrink! 

I mixen får du 700 gram slushmix och när du blandat den med vatten och vodka fryser du ned den i cirka 12-24 timmar och du har en mix på hela tre liter till ditt beach party! 

Lämna en kommentar