Ursäkta har jag kommit fel? Temafest 

En otroligt populär typ av fest som idag syns överallt på sociala medier är temafesten Ursäkta har jag kommit fel? Denna enkla, men otroligt roliga temafest innebär att alla gäster ska missuppfatta inbjudan och komma till festen med en sådan udda maskeraddräkt som möjligt. Resultatet blir en maskeradfest där du ser kostymer från allt mellan himmel och jord! Vilken outfit väljer du?   

Vad är temafesten Ursäkta har jag kommit fel? 

Ursäkta har jag kommit fel? Är en ny och populär typ av temafest där istället för att alla dina gäster kommer till festen utklädda inom ett och samma tema, anländer med en helt fri utstyrsel som både är långsökt och rolig.

Hela tanken bakom denna temafest är att dina gäster ska missuppfatta inbjudan och dyka upp på festen i en märklig kostym och när alla gäster är samlade har ni en hel drös av maskeraddräkter som inte alls passar in. 

När gästen kommer till festen är det nämligen meningen att de ska komma med dåliga bortförklaringar till hur de missuppfattat inbjudan, vilket kan leda till en hel del skratt. Detta är en fest där spöken umgås med alltifrån utomjordingar till trollkarlar, någonting som definitivt kommer se roligt ut på bild!  

Vad för typer av maskeraddräkter kan du välja mellan? 

För en Ursäkta har jag kommit fel-fest finns det egentligen inget rätt eller fel, du kan därför anlända till festen i princip vilken utstyrsel som helst. Det är dock roligare om du gör en gedigen eftersökning för att hitta den knasigaste och mest udda maskeradkostymen att komma till festen med.  

Här kan du med fördel välja mellan olika yrkesgrupper, fantasivarelser eller kända karaktärer från filmer du tycker om. Det bästa av allt är att det endast är du som kan avgöra vad som är passande eller inte.  

Tre favoriter av Ursäkta har jag kommit fel maskeraddräkt 

För en Ursäkta har jag kommit fel-fest har du som sagt ett stort urval av dräkter du kan välja mellan, men några alternativ anser vi vara lite bättre än andra. Vi har nedan listat våra favoriter av maskeraddräkter som definitivt kommer leda till en hel del skratt när hen som håller i festen öppnar dörren!   

Uppblåsbar Ridande Flamingo Maskeraddräkt 

För den som vill vara lite knasig och absolut inte passa in på festen är en uppblåsbar ridande flamingo maskeraddräkt att rekommendera. Denna roliga och knallrosa flamingodräkt syns på långa vägar och ger illusionen av att du rider på en flamingo. Dräkten är uppblåsbar och drivs av en batterdriven fläkt baktill på dräkten som håller dräkten uppblåst under hela kvällens gång.  

På flamingons hals har du två svarta styrsnören som du kan hålla i under kvällens gång så det ser ut som att du rider på flamingon när du rör dig. Det enda du själv behöver välja ut är en passande tröja som går ihop med maskeraddräkten och sedan är du helt redo för fest!  

T-Rex Uppblåsbar Maskeraddräkt 

Vill du ta dig långt bak i tiden kan du på ett snabbt och roligt sätt förvandlas till en livs levande T-Rex till festen. Denna dinosauriedräkt blåser du upp själv med hjälp av en inbyggd fläkt och batterier som sedan är klar att användas. Dräkten kommer i olika nyanser av brunt och grönt och passar in på ett flertal olika temafester.

Förutom att det är en humoristisk maskeraddräkt är den dessutom väldigt lätt att bära och ser läskig ut på långt håll. Dräkten kommer i en one size storlek och passar därför de flesta och är ett gott alternativ av dräkt till Ursäkta har jag kommit fel-temat!  

Gorilladräkt Svart Deluxe 

Vill du vara helt anonym på festen kan en heltäckande gorilladräkt av hög kvalitet vara ett perfekt val av dräkt till denna temafest.

Gorilladräkten består av en svart jumpsuit, mask, handskar och fötter för att du ska förvandlas till en lurvig gorilla som gör att du kan gå runt på festen, slå dig på bröstet och leta efter bananer utan att någon känner igen dig.    

Vill du inte att de andra gästerna ska komma underfund med vem som döljer sig under dräkten direkt kan du signalera med kroppsspråk och fotograferas med de andra gästerna till dess att de kan komma på vem det är som gömmer sig under masken. Gorilladräkt svart deluxe är perfekt för den som vill gå all-in på djurtemat och göra det ordentligt!  

Lämna en kommentar