Bästa Popcornmaskinen 2021 – varma och perfekt poppade popcorn varje gång – enkelt!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Estore Popcornmaskin Deluxe2. OBH Nordica Popcornmaker Big Popper3. Rubicson Popcornmaskin
Estore Popcornmaskin DeluxeOBH Nordica Popcornmaker Big PopperRubicson Popcornmaskin

Bästa popcornmaskinen 2021 – Att poppa färska popcorn är en storfavorit hos hela familjen, då de kommer ut varma och doftar som det gör på bio. Att göra popcorn själv hemma med hjälp av en mikrovågsugn leder ofta till många brända popcorn, men med en popcornmaskin behöver du inte oroa dig för detta.

Idag finns det ett stort utbud av olika popcornmaskiner som du kan välja mellan. Allt från större popcornmaskiner för fest, till de mindre för familjen som även är enklare att använda. För att göra valet av popcornmaskin enklare har vi sammanställt en topp-3 guide med de bästa popcornmaskinerna på marknaden just nu. Välj en ur vår topplista och filmkvällen kommer att bli något alldeles speciellt!

Topp 3 popcornmaskiner bäst i test 2021

1. Vår vinnare! Estore Popcornmaskin Deluxe 3.8 Liter

 • Retro design
 • Inbyggd belysning
 • Tar bara några minuter
 • Popcorn för upp till 8 personer

Att poppa popcorn är enkelt tillsammans med Estore Popcornmaskin Deluxe 3.8 liter. Det har en retro design som påminner om en klassisk popcornmaskin på biograf. Tillsammans med denna popcornmaskin kan du poppa popcorn för hela 8 personer. Det är därför ett perfekt alternativ för en större familj, eller om du har bjudit in till fest.

Till ditt paket kommer instruktioner om hur du bäst använder Estore Popcornmaskin Deluxe. Det följer även med ett recepthäfte för inspiration. Du kan välja att antingen göra dina popcorn i smör eller olja. Maskinen är gjord av det hållbara materialet rostfritt stål och kapaciteten ligger på 3,8 liter.

Se priset här

2. OBH Nordica Popcornmaker Big Popper 6398 – Locket kan användas som serveringsskål!

 • Perfekt resultat varje gång
 • Non-stick beläggning
 • Enkel att rengöra
 • Kapacitet på ca 4,5 liter

Goda popcorn utan brända massor är enkelt tillsammans med OBH Nordica Popcornmaker Big Popper 6398. För att förhindra brända popcorn kommer den därför med en funktion av ett roterande omrörande. Designen är snygg och du kan effektivt titta på när dina popcorn poppas. För att göra det enklare med rengöringen kommer den också med en nonstick-beläggning.

När du har poppat klart dina popcorn kan du bara enkelt vända på maskinen och servera dina popcorn i locket, vilket kommer att spara på din disk. Maskinen har en kapacitet på 4,5 liter så du verkligen kan göra popcorn för hela familjen. Tillsammans med OBH Nordica Popcornmaker Big Popper 6398 får du ett perfekt resultat varje gång!

3. Rubicson Popcornmaskin – Låt barnen sköta poppandet själv!

 • Snygg design
 • Enkel att använda
 • Tillagningen sker utan fett
 • Finns att köpa till passande popcornmuggar

För dig som har barn är en popcornmaskin som är enkel och säker att använda viktigt. Svaret är Rubicson Popcornmaskin där du poppar dina popcorn rätt ner i en skål. Popcornmaskinen kan därför hanteras även av de allra minsta i familjen. Du får även med ett praktiskt doseringsmått så du lättare kan mäta upp hur mycket popcorn du ska göra.

Rubicson Popcornmaskin har en kompakt design och tillagningen av popcornen sker helt utan fett så det är ett mer hälsosamt alternativ. Det finns också möjlighet till att köpa roliga, tillhörande popcornmuggar för denna popcornmaskin. Du kan även använda maskinen i flera omgångar om så behövs, utan att behöva rengöra den emellanåt!

Tre vanliga frågor om popcornmaskiner:

Vem behöver en popcornmaskin?

En popcornmaskin är en vinnare för varje hem, speciellt med småbarn som vill ha lite extra goda snacks till fredagsmyset eller barnkalaset. En kvalitativ popcornmaskin kan användas flitigt under flera år för hela familjen. Att investera i en kvalitativ popcornmaskin kan även göra att du sparar pengar i det långa loppet.

Vad ska man välja för popcornmaskin?

Idag finns det ett stort utbud av popcornmaskiner att välja mellan. Många gånger är den stora skillnaden designen, maskinens kapacitet och hur mycket plats den tar. Tänk därför noga ut innan köp hur stor maskin du kommer behöva efter din livsstil och hur många personer ni är i er familj.

Hur tar man bäst hand om en popcornmaskin?

Att ta väl hand om din popcornmaskin är självklart viktigt för att den ska hålla så länge som möjligt. När du har använt den är det viktigt att du rengör den ordentligt inför nästa person som ska använda sig av den. Du vill inte lämna kvar varken popcorn, smör eller olja allt för länge eftersom det kan fastna i botten och skapa ohälsosamma beläggningar.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

En av de viktigaste kriterierna när vi skapade vår topplista var att välja ut popcornmaskiner som är enkla att använda. Vi sållade bort klumpiga och tunga maskiner med svåra instruktionsmanualer och gav istället plats för mer trendiga, lättanvända och de med hög kapacitet. Vi valde även ut tre olika popcornmaskiner i olika prisklasser så att den är passande för alla, oavsett vilken budget du har. Vi kollade även på popcornmaskiner som erbjöd olika funktioner för att kunna göra ett mer anpassat val. 

En popcornmaskin ska också vara enkel att rengöra och underhålla. Då vissa modeller kan vara något större är det även viktigt att du är säker på att du har plats för maskinen I ditt kök. Så vad väntar du på, köp en popcornmaskin och upplev skillnaden du med!

Länkar och referenser:

Alla popcornsmaskiner hos Cdon, Teknikproffset

Gulligt test av Rubiscon popcornsmaskin

Lämna en kommentar