Bästa kläderna för 90-tals maskeraden – bli festens mittpunkt!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Teletubbies maskeraddräkter2. Mobiltelefon Maskeraddräkt3. Ginger Spice maskeraddräkt
Teletubbies maskeraddräkterMobiltelefon MaskeraddräktGinger Spice maskeraddräkt

Bästa kläderna för 90-tals maskeraden – Alla älskar vi 90-talet och allt det roliga som det erbjöd. Det var tid av ikonisk musik, färgglada kläder, bra TV-serier och självklart Nokia 3310. Att hålla en 90-tals maskerad är något som har blivit allt mer populärt idag. Vem vill inte spela upp nostalgisk musik, klä upp sig och dansa natten lång i 90-tals anda? För en maskerad måste du därför hitta de rätta och passande kläderna. För dig som vill klä upp dig för 90-tals maskeraden har vi därför gjort en lista med de bästa kläderna för att rocka festen.

Bästa kläderna för 90-tals maskeraden!

1. Teletubbies maskeraddräkter – Klä upp er tillsammans!

Om du och vännerna vill klä upp er tillsammans i ett tema och slå till extra stort är det Teletubbies maskeraddräkter du borde köpa. Detta alternativ är ett paket med dräkter av alla fyra Teletubbies, som var ett älskat program under 90-talet. Maskeraddräkterna består av en helkroppsoverall, som kommer med skoöverdrag, handskar och en huvudbonad.

Priser saknas för tillfället

2. Fresh Prince Kostym – Det bästa från 90 talet!

Vem älskade inte den populära serien Fresh Prince of Bel Air om den unga killen Will som, efter att ha hamnat i trubbel flyttar till Bel Air och sin överklassläkt familjen Banks. Soundtracket till serien är än idag en given klassiker.

Klä upp dig i denna Fresh Prince Bel air kostym och rocka festen. Kostymen består av en kavaj, som kommer med matchande byxor och slips. Den finns tillgänglig i ett flertal olika storlekar så ta fram din inre Will och toppa kostymen med en guldkedja och du är hemma!

 

Priser saknas för tillfället

3. Mobiltelefon Maskeraddräkt – Rolig telefondräkt för maskeraden!

Om du vill vara roligast på festen borde du köpa en Mobiltelefon maskeraddräkt. Den ser ut precis som mobiltelefonerna gjorde på 90-talet när de slog igenom. Denna dräkt kommer med knappar, en skärm och en antenn.

Dräkten är tillgänglig i en storlek, one size och är anpassade för vuxna. Den har ett hål för armarna, huvudet och är helt öppet nedtill.

Finns att köpa här:

4. I love the 90’s t-shirt – Snygg t-shirt!

Om du inte känner för att klä upp dig till topp och tå finns denna t-shirt med slogan “I love the 90’s”. Visa därför din kärlek till 90-talet genom att komma till festen i en snygg t-shirt.

Använd några extra accessoarer som smycken och solglasögon. Kanske även lägga till en bärbar CD-spelare? Denna t-shirt kommer i tre olika storlekar.

Priser saknas för tillfället

5. Ginger Spice maskeraddräkt – Bli en Spice Girls medlem

Tjejgruppen Spice Girls är lite av en symbol för 90-talet och girl power eran, och vad hade en maskeradfest varit utan minst en Spice Girls medlem? Varför inte förvandla dig till Ginger Spice?

Ta på dig den coola nationsdräkten hon är känd för och bli festens höjdpunkt. Den kommer i tre olika storlekar – small, medium och large.

Priser saknas för tillfället

Tre vanliga frågor om kläder för 90-tals maskeraden:

Vad behöver man för en 90-tals maskerad?

För att anordna en 90-tals maskerad är det några saker du behöver för att det ska bli en lyckad fest. Det första du behöver för en lyckad fest är dekoration. Gästerna ska känna att de har åkt tillbaka till 90-talet. Om du ska ha foton borde du skaffa fotoprops från 90-talet. När gästerna anländer, dela då ut stora solglasögon i roliga färger för att starta festen ordentligt.

Vad för musik bör spelas på 90-tals maskeraden?

90-talet är känt för deras fantastiska musik, allt ifrån ikoniska popdängor till brittisk punk. Det går inte att ha en 90-tals maskerad utan att spela Spice Girls eller hits från Backstreet Boys. Glöm heller inte bort att spela one hit wonders som Barbie Girl från Aqua, Cotton Eyed Joe som får alla att dansa, S Club 7 och Hanson bara för att nämna några.

Vad kan du ha för aktiviteter på en 90-tals maskerad?

När du anordnar en 90-tals maskerad vill du såklart att alla ska ha det roligt. Ett tips är att införskaffa olika slags sällskapsspel för att höja stämningen. Varför inte köpa ett frågespel som är inriktat med 90-talstema? Du kan dela upp dina gäster i olika lag för detta och även ge ut ett pris till vinnarna. Självklart bör detta pris även vara anpassat för 90-talet. Glöm heller inte bort att skicka iväg ett inbjudningskort. På 90-talet var det inbjudningskort som gällde när du bjöd in folk till fest och inte sociala medier.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

Vi ville skapa en topp ista med kläder som både är roliga att använda, men också symboliserar allt det som var bra på 90-talet. Vi tänkte även på att den skulle vara passande för olika intressen och även komma i olika storlekar. Självklart tänkte vi också extra kring priset av kläderna, och valde några dräkter i olika prisklasser.

Med våra bästa maskeraddräkter för 90-tals festen kommer du utan tvekan att bli den mest populära på festen. Ha en rolig kväll som tar dig tillbaka till 90-talet, och dansa loss till alla hits som årtiondet bjöd på i din nya maskeraddräkt!

Lämna en kommentar