Bästa kläderna för Alice i underlandet – maskerad 2021!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Alice i Underlandet Maskeraddräkt2. Cheshire cat Kigurumi3. Mad Hatter Maskeraddräkt
Alice i Underlandet MaskeraddräktCheshire cat KigurumiMad Hatter Maskeraddräkt

Bästa kläderna för Alice i underlandet – maskerad 2021 – Karaktärerna från Alice i underlandet ger en hel del möjligheter för dig att vara kreativ och pynta ditt hem inför maskeraden med spännande tillbehör och magiska ting. Alice i Underlandet är en färgprydd och väldigt intressant historia, som har lagt grunden för många minnesvärda maskerader över hela världen.

Om du inte kan få nog av Alice i Underlandet, varför inte anordna din egna maskerad med detta tema och ta tillfället i akt att klä ut dig till någon av dina favoritkaraktärer från boken och filmen.

För att din maskerad ska bli så i uppseendeväckande som möjligt har vi skapat en köpguide, som du kan pricka av och som ger dig rätt verktyg och val av dräkter för att du ska kunna ta maskeraden till nästa nivå!

Topp 3 kläder och tillbehör för Alice i Underlandet – maskeraden bäst i test 2021

1. Alice i Underlandet Maskeraddräkt – Klä ut dig till Alice!

 • 3 olika storlekar
 • Bra passform
 • Vuxenstorlekar
 • Inkluderar: klänning och pannband

Klä ut dig till filmens huvudkaraktär Alice med denna fina maskeraddräkt med bra passform. Dräkten inkluderar både klänning och pannband, varefter du sedan kan kombinera dräkten med önskade objekt och föremål från Underlandets magiska värld.

Denna dräkt säljs i vuxenstorlekar, där du kan välja mellan tre olika storlekar för att maskeraddräkten ska sitta som en smäck.

Både klänning och pannband är tillverkat av 100% polyester, för att den ska vara bekväm att bära hela natten lång. Letar du efter en dräkt som inte lämnar någon förbryllad om vad du har klätt ut dig till, rekommenderar vi att du kikar lite extra på denna.

Finns att köpa här:

2. Cheshire cat Kigurumi – Klä ut dig till den konstiga katten!

 • Jumpsuit
 • Stängs med knappar
 • Gosigt och mjukt material
 • Universal storlek

Den galna katten från både boken och filmatiseringen av Alice i Underlandet, är det nog inte någon som glömt. Katten har en stor plats i berättelsen och är därmed ett utmärkt val till maskerader med Alice i Underlandet-tema.

Denna mysiga dräkt Cheshire Cat Kigurumi är en gosig jumpsuit, som gör att du inte behöver lägga ner någon tid på att knåpa ihop en egen dräkt. Jumpsuiten har en universal storlek som är medium, men är rymlig för att passa de flesta. Dräkten stängs enkelt med insydda knappar, vilket gör det enkelt om du behöver kliva ur dräkten för lite svalka under varma dagar.

Priser saknas för tillfället

3. Mad Hatter Maskeraddräkt – Klä ut dig till hattmakaren!

 • Komplett set
 • Baserad på Disneys karaktär
 • Material: 100% polyester
 • 2 olika storlekar

Hattmakaren förknippas starkt med Alice i Underlandet och är en karaktär som både tjejer och killar kan klä ut sig till. Denna kompletta dräkt inkluderar allting som du behöver för att verkligen imponera på festen. Prislappen är något högre, men du behöver heller inte lägga ner någon tid på att leta fram passande tillbehör eller knåpa ihop en egen dräkt.

I Mad Hatter Maskeraddräkt inkluderas en jacka, väst och byxor, samt en passande peruk och såklart även den karaktäristiska hatten. Det enda du behöver köpa till är passande smink. Denna dräkt är helt baserad på Disneys filmatisering med Johnny Depp i huvudrollen som den tokiga hattmakaren.

Priser saknas för tillfället

Enklare kostymer som passar perfekt

Du behöver inte investera i en helt fullfjädrad och komplett dräkt om du har en budget att hålla dig till. En blå klänning som du har hemma, kan snabbt omvandlas till Alice klänning, genom att addera ett förkläde och lite spets i kanterna.

Hattmakaren är också enkel att återskapa med kläder du har hemma, där du istället kan fokusera på att köpa till en passande hatt och teatersmink. Med lite kreativitet kommer du långt!

Hur vi valde ut vilka produkter vi skulle inkludera

För att välja ut vilka dräkter vi ville inkludera på topplistan har vi kollat igenom filmen och kikat på vilka karaktärer som står ut från mängden. Du kan såklart klä ut dig till vilken karaktär som du vill, stor eller liten. Men vi har fokuserat lite extra på att ta med dräkter som omvandlar dig till en karaktär som har en mer betydande plats i både filmerna och boken.

De dräkter som vi har valt att inkludera är tillverkade av bra kvalitet, har en god passform och är sköna att bära hela natten lång. Men att klä ut dig till maskerad behöver inte innebära att du köper ett komplett set. Med några mindre medel kan du snabbt omvandla kläder som du har hemma till att vara lika magiska som karaktärerna som bor i Underlandet.

För att skapa en fantastisk stämning och göra maskeraden ännu roligare, glöm heller inte att köpa eller tillverka passande dekorationer. Allting för att ditt hem eller den lokal du hyr ska se så magisk och levande ut som möjligt. Lite ljus och musik till detta och festen är igång!

Tack för att du läste och vi hoppas du hittar de perfekta kläderna till din Alice i Underlandet – maskerad!

Länkar och referenser

Alla maskeraddräkter hos Partyhallen och Partykungen

Lämna en kommentar