Sexiga halloween outfits till festen – få blickarna på festen

Har du blivit bjuden på en halloweenfest men du har ingen aning om vad du ska ha på dig? Behåll lugnet, vi hjälper dig! Oavsett om föredrar enkla kostymer och tillbehör eller om du känner för att slå på stort, har vi garanterat den perfekta maskeraddräkten för dig!

Sexiga halloween outfits i all ära, men här är andra alternativ!

Harry Potter glasögon och trollspö

Bara för att det är en halloweenfest så är det inte ett måste att klä ut dig till en läskig figur. Exempelvis så kan ett Harry Potter set vara perfekt för dig som inte vill klä ut dig i en full utstyrsel, och istället vill fokusera på detaljerna . I detta set får du med ett par glasögon och ett trollspö som du kan smycka ut med exempelvis att sminka en liten blixt på pannan om du vill. Om du däremot känner för en komplett outfit kan du även köpa till en snygg harry potter kostym .

Halloween dräkt Michael Myers

Den klassiska halloweenfilmen, Alla helgons blodiga natt, har nog alla sett någon gång. Då har ni nog även inte missat karaktären Michael Myers, seriemördaren. Denna dräkt kommer i vuxenstorlekar från XS-L och med denna mask och overall kommer du garanterat lyckas skrämma folk på festen!

Wheel of beer

Älskar du och dina kompisar öl? Då kan en öldräkt vara ett perfekt alternativ för festen. Förutom att du får en cool kostym med ett snurrande hjul får du även en partylek på köpet. Leken går ut på att du och dina kompisar snurrar på hjulet och den som flaskan hamnar mot när den stannar får ett uppdrag. Det kan bland annat vara “ sing a beer song “ eller “ all women drink beer “ . För att komplettera denna outfit kan du även köpa en rolig ölhatt!

Klä ut dig till en docka

Någonting som många är rädda för är just dockor i olika storlekar och utseenden. Detta kan dels bero på alla de läskiga skräckfilmerna som finns om just dockor. En obehaglig dockklänning kan då vara rätt kostym för dig som ska på en halloweenfest! Vid köp av denna klänning får du även med ett rött band som knyts runt midjan. För att göra denna outfit komplett kan du även tillägga en peruk och ett par vita stay-ups.

FBI-agent

En FBI-agentdräkt är ett gott alternativ för dig som inte vill ha den maffigaste, men ändå inte den enklaste kostymen till festen. Vid köp av denna dräkt får du med en tröja med väst, en mössa och ett par byxor. För att komplettera denna outfit kan du även tillägga ett par handbojor och en revolver. Och det bästa av allt? Du kan även använda denna dräkt till andra temafester!

Pardräkt viking

En väldigt rolig och smart idé är att matcha din dräkt med någon annan, vare sig det är din kompis eller din partner. En vikingpardräkt är roligt för er som vill matcha outfits under halloweennatten. För att göra era outfits kompletta finns det en hel del tillbehör som kan komma till stor nytta. Tillsammans med en sköld och lite skägg befinner vi oss helt plötsligt på vikingatiden igen.

Piratdräkt

Ännu ett mycket vanligt och säkert kort är att klä ut sig till pirat. En piratdräkt i damstorlekinkluderar en kappa, blus, hatt och ett bälte! Det finns även en liknande piratdräkt för män. Vid köp av denna så får du en skjorta, byxor, bälte, bandana, klut, handledsband och två stövelöverdrag. För att göra båda dessa dräkter till de bästa så kan du även lägga till en del accessoarer. Du kan bland annat köpa en ögonlapp och även ett piratsvärd .

Fé klänning

Har du alltid önskat att se ut som tingeling under halloween? Då är en tingelingklänning definitivt någonting för dig. Du får med en grön söt klänning och även ett par perfekta vingar!

Lämna en kommentar