Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Midsommardekorationer

Vi är många som längtar efter midsommar, sol, god mat och goda drinkar. Om du ska anordna en midsommarfest är det väldigt viktigt med dekorationer som passar temat.

Det finns oändligt många olika girlanger, blommor och andra dekorationer som kommer liva upp festen. Här nedan kan läsa om flera tips för att dekorera fint under midsommar.

1. Ballonger

Ballonger är någonting som livar upp alla fester och midsommar är inget undantag. Häng ballonger från taken, på väggar eller dekorera borden i passande motiv.

Ett perfekt alternativ är ett par blå/gula ballonger. Du kan välja att köpa dem i olika pack beroende på hur många ballonger du behöver till festen.

Ett annat alternativ är en ballongbåge som kommer med gula, blå och vita ballonger. Denna ballongbåge kan placeras i vardagsrummet eller ute på altanen, för en inbjudande dekoration. Vid köp av denna får du med 55 ballonger som du bäst blåser upp med hjälp av en ballongpump. Du får även med ett balongband och ballongprickar. Den är väldigt enkel att sätta ihop och är en perfekt dekoration under midsommar!

2. Girlanger

En del kan tycka det är svårt att liva upp och dekorera väggarna. Det kan du enkelt göra med ett par girlanger! De är väldigt festliga och kommer framföra temat på ett snyggt sätt. Det finns väldigt många olika typer av girlanger så du har en del att välja bland.

En flaggrilang i blått och gult är ett alternativ som kommer göra en tråkig vägg mer inbjudande. Den går även utmärkt att hänga från vägg till vägg om du vill ha den vaggandes i luften. Du kan välja mellan att köpa den i 3 eller 10 meter. Girlangen är gjord av plast och kan därför även hängas utomhus.

Ännu ett alternativ är en girlang med Sverigeflaggor. Denna girlang är 6 meter och kan även komma till god användning vid andra tillfällen, exempelvis nationaldagen.

3. Bordsdekorationer

Under midsommar är det väldigt vanligt att alla samlas för att äta god mat tillsammans. Då är det även bra om du bestämmer dig för att dekorera borden i samma tema. Det finns väldigt många olika typer av bordsdekorationer som också kan komma till god användning vid flera andra tillfällen.

Ett alternativ är att dekorera bordet med en eller flera bordsflaggor. Denna bordsflagga är 33 centimeter hög och finns även i flera andra storlekar.

Under midsommar dricker många vuxna och vad passar då bättre än ett gäng  cocktailflaggor. Dina drinkar blir snyggare, festligare och håller sig till temat. Detta är ett 50-pack med cocktailflaggor med Sverigemotiv som du kan servera dina gäster med hela natten lång.

Serpentiner är även någonting som gör alla bord festligare och dessa passar perfekt för midsommarfirandet. Serpentinerna kommer i en blå gul design och du kan välja mellan ett köpa 1 eller 2-pack.

4. Bordsdukning

Under midsommar är det självklart viktigt att bordet är fint uppdukat! Vad passar då bättre än en prickig och gul bordsduk? Med denna behöver du inte heller oroa dig över att någon ska spilla eller råka förstöra ditt bord på något sätt.

Om du inte känner för att ta fram finglasen kan du även använda dig av ett par gula pappersmuggar. Du får 14 stycken muggar vid köp och du behöver inte oroa dig över att ett glas skulle gå sönder, då det kan bli lite stökigt under midsommar.

Vad som gäller för finglasen kan även gälla för tallrikar. Ett utmärkt alternativ är att använda dig av papperstallrikar. Dessa kommer i en mörkblå färg som håller ihop temat och ger dig även en väldigt fin bordsdukning.

För att göra din fina bordsdukning ännu roligare kan du även använda dig av bordskonfetti. Vid köp av dessa får du 15 gram konfetti i from av gula och blå stjärnor. Liva upp midsommarfesten med passande tillbehör perfekta för dagen!

Lämna en kommentar