Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Champagneglas i plast – Det perfekta festtillbehöret!

Du kanske känner en viss person som har en tendens att alltid råka ha sönder ett glas på festen eller så orkar du helt enkelt inte dra fram finglasen? Kanske har du inte tillräckligt med riktiga glas till alla gäster? Oavsett anledning kan champagneglas i plast alltid komma till god användning!  

Trots att de är gjorda av plast kan de fortfarande vara väldigt fina och kännas lyxiga. Det finns en hel del olika varianter att välja bland som kommer passa perfekt till tillställningen. Här nedan ska vi kika lite närmre på olika champagneglas i plast! 

Champagneglas i plast med silvrigt glitter 

Ett 4-pack champagneglas  i plast med silvrigt glitter är ett väldigt bra alternativ till alla slags firanden av något slag. Dessa glas är verkligen festliga och tillför en lite lyxigare och roligare känsla, om det är det du är ute efter. De är perfekta till exempelvis födelsedagsfirandet eller när det är dags att skåla med champagne på tolvslaget. Dessa glas rymmer 270 milliliter och den silvriga glitterdetaljen är en riktig festhöjare! 

Champagneglas i plast 

Om du är ute efter klassiska och stilrena glas kan traditionella champagneglas i plast vara någonting för dig. De är perfekta för den mysiga picknicken eller sommarfesten i trädgården. 

Dessa champagneglas i plast rymmer 17 centiliter och fördelen med dessa glas är att de inte enbart är engångsglas. Detta då de är tillverkade av hårdplast och kan därför hålla sig fina under en längre tid. Däremot så bör de diskas för hand  för att inte riskera att de får oönskade repor. Du kan därför återanvända dem till flera olika tillställningar!  

10-pack champagneglas i plast 

Om du är ute efter ett flerpack till en större fest och till ett bra pris så kan ett 10-pack med champagneglas i plast vara att föredra. Eftersom de kommer till ett väldigt bra pris är de perfekta att inhandla till den storslagna festen! De rymmer 13,5 centiliter och har en klassisk champagneglas design. De ser nästan ut som riktiga glas och kommer definitivt ge en lite lyxigare känsla under tillställningen! 

Varför köpa champagneglas i plast? 

Om du behöver ha med glas ut i naturen vid exempelvis en picknick med ett gäng kompisar eller till grillkvällen är det inte fördelaktigt att ha riktiga glas som du serverar dryck i.  

Champagneglas i plast är även ett perfekt alternativ för dig som ska fira någonting på en fest med många gäster, exempelvis en födelsedag eller under en högtid. Champagneglas i plast brukar oftast vara engångsglas som du kan kasta direkt efter användning utan att behöva diska, men det finns även de som är gjorda av hårdplast som du kan diska ur och använda igen.  

Det finns även många modeller av glas som du kan köpa i flerpack så att du snabbt och enkelt kan se till att du har nog med glas till alla gäster som kommer.  

Fördelar med champagneglas i plast 

Att köpa ett par champagneglas i plast som kommer kastas efter en användning kanske inte känns så snällt emot naturen. Det är en av fördelarna med många av dessa produkter, att de kan återvinnas. Utöver det så väger de inte heller speciellt mycket vilket minskar utsläppen när de så småningom transporteras.  

Champagneglas i plast är framförallt ett billigare alternativ än vanliga champagneglas och är perfekta för de tillfällen när du behöver många glas av samma sort. Många modeller är även slitstarka och kan klara av en hel del så om du råkar tappa ett behöver du inte oroa dig över att de går sönder. 

Lämna en kommentar