Köpa chokladmedaljer – godaste vinsten?

Choklad i alla dess former är någonting som många uppskattar att få. Som liten fick man ofta choklad som chokladpengar och någon gång kanske även en chokladmedalj.

En chokladmedalj kan du ge bort vid flera tillfällen, både till kalas eller under studentfiranden. Här nedan ska vi kika lite närmare på just chokladmedaljer!

Tillfällen att ge en chokladmedalj

Chokladmedaljer någonting som du kan ge bort både till barn och vuxna vid speciella tillfällen. Det finns de chokladmedaljer som kan hängas runt halsen, medan andra passar bättre i godispåsen.

En chokladmedalj är exempelvis populärt och perfekt att ge till den nyblivne studenten. Bland gosedjur och alkoholhaltiga drycker kan det vara trevligt att hänga en chokladmedalj om halsen på studenten vid utspringet.

Det finns även andra tillfällen då en chokladmedalj passar utmärkt att ge till de lite mindre barnen. Exempelvis vid ett födelsedagskalas där du kan stoppa ned chokladmedaljer i godispåsarna till alla gäster eller i påsarna under fiskdamm.

En chokladmedalj kan även användas vid olika typer av tävlingar eller femkamper. De kan även handlas in inför lekar vid högtider som exempelvis midsommar eller nationaldagen. Dela upp sällskapet i lag och ge vinnarna en varsin chokladmedalj!

Med många olika motiv och storlekar på chokladmedaljer är det egentligen endast fantasin som stoppar dig när du inhandlar dessa små godbitar.

Olika chokladmedaljer

Med så pass många olika storlekar och motiv kan det vara svårt att välja vad för slags chokladmedalj du bör välja till din fest. Här nedan tänkte vi kika lite närmare på olika chokladmedaljer för olika tillfällen!

Grattis till studenten chokladmedalj

Chokladmedalj studenten

En chokladmedalj speciellt anpassad till stúdentfirande är perfekt att hänga kring halsen om den nyblivne studenten. På denna chokladmedalj hittar du texten “Grattis till studenten” och du kan därför ge bort denna istället för ett grattiskort.

Till denna chokladmedalj får du även med ett gul/blått band som matchar resterande nallar som hängs runt halsen. Innanför pappret hittar du en supersmaskig mjölkchoklad som kan avnjutas direkt efter utspringet eller lite senare under färden på flaket!

Chokladmedalj med text

Chokladmedalj med text

En chokladmedalj med olika texter är perfekt att ge till någon du uppskattar lite extra mycket. Här får du möjlighet att välja bland otroligt många olika texter. Bland annat “ Älskar dig”, “Världens bästa mamma” och “Bäst på fest”.

Här hittar du en text som passar att ge vid flera olika tillfällen. Denna chokladmedalj är exempelvis ett alternativ att ge bort vid födelsedagar eller varför inte på en helt vanlig dag för att överraska den du tycker om extra mycket? Innan för guldpapperet hittar du en mycket god mjölkchoklad!

Chokladmedalj blå gult band

Chokladmedalj  med blå gult band

Ännu en chokladmedalj som är perfekt att ge bort som gåva är en chokladmedalj med blå gult band. Den är även perfekt att ge vid andra tillfällen som vid tävlingar eller under ett barnkalas. Med medaljens blå gula band är det även ett gott alternativ att ge bort under studenten eller på nationaldagen.

Denna chokladmedalj kommer även i tre olika storlekar. På så sätt kan du även välja antalet gram av choklad. Den minsta storleken är på 23 gram och den största 90 gram. Denna medalj kan du ge bort till vänner, barn, kollegor och nära och kära under många olika tillfällen.

Lämna en kommentar