Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Elektrisk ballongpump – Ett perfekt redskap till festen!

Ballonger är ett festtillbehör som livar upp varje fest. Det är även en dekoration som nästan är ett måste vid flera tillfällen som födelsedagar och andra högtider. Men vi alla är medvetna om det tröttsamma arbetet som måste utföras med att blåsa upp alla ballonger inför tillställningen. 

Därför är en elektrisk ballongpump ett utmärkt alternativ för att hjälpa dig blåsa upp alla ballonger. Med en ballongpump sparar du på krafterna och behöver aldrig blåsa upp en ballong manuellt igen! 

Att tänka på vid köp av en elektrisk ballongpump 

När det kommer till elektriska ballongpumpar så finns det en del modeller att välja bland. Beroende på vad du söker så kan det finnas en del som kan vara bra att tänka på vid köp.  

Det finns elektriska ballongpumpar som drivs med hjälp av batterier och andra som fungerar med en sladd. Beroende på vart du förväntas att använda din ballongpump bör du överväga dessa två alternativ. Med en batteridriven ballongpump har du en friare användning. Med en ballongpump med sladd kommer du däremot alltid vara beroende av ett eluttag.  

Munstycken 

Någonting du även bör tänka på är antalet munstycken som ballongpumpen är försedd med. Om du har ett flertal ballonger att blåsa upp kan du enkelt blåsa upp flera ballonger på samma gång. Du sparar då mycket tid som du kan lägga på annan förberedelse för festen. 

Tid för att blåsa upp ballong 

Du bör även kika på hur lång tid det tar för en ballongpump att blåsa upp en normalstor ballong. Meningen med en elektrisk ballongpump är just att det inte ska ta lika lång tid som att blåsa upp dem manuellt och att arbetet överlämnas till redskapet istället. En del ballongpumpar kan blåsa upp ballonger på så lite som 2 sekunder! 

Storleken 

Storleken på en ballongpump kan variera stort. En rekommendation är att köpa en liten och smidig modell om du behöver transportera den till exempelvis en festlokal. De är enkla att ta med sig och förvara då de inte tar upp lika stor plats.  

Ett stort plus med dessa modeller är även att de inte väger lika mycket och för en del modeller knappt någonting alls. Beroende på var, när och hur ofta du kommer behöva flytta runt på ballongpumpen så kan storleken vara någonting att lägga extra stor vikt vid val av en elektrisk ballongpump. Här nedan  ger vi dig några exempel på kvalitativa elektriska ballongpumpar för din nästa tillställning! 

1. Ballongpump Elektrisk Blå 

Denna Elektriska ballongpump erbjuder dig en mycket enkel användning och snabbt uppblåsta ballonger. Det enda du behöver göra är att trycka på munstycket och ballongen fylls upp på nolltid. Denna modell kommer i en klarblå färg och är gjord av plast. Ett stort plus är att det är en väldigt kompakt modell som inte väger mycket. Den blir därför både enkel att förvara och ta med sig.  

2. Ballongpump Elektrisk 

Ballongpump elektrisk är en räddare i nöden för sista minuten fester då den låter dig fylla upp fler ballonger på samma gång. Detta är möjligt eftersom ballongpumpen är försedd med två munstycken. Trots det så är den fortfarande kompakt och har en mycket lätt vikt.  

Tack vare den kompakta storleken tillsammans med handtaget på ovansidan blir den mycket enkel att flytta runt och ta med sig. På denna modell får du även två stycken lägen som du kan välja bland. 

Vid användning av det ena läget behöver du trycka ned munstycket för att få igång luftflödet. Med det andra får du ett konstant luftflöde utan stopp. Den är dessutom mycket smidig att använda, det enda du behöver göra är att placera ballongerna över munstycket.   

3. Elektrisk ballongpump Rosa 

Elektrisk ballongpump Rosa är en liten och smidig modell som blåser upp dina ballonger på nolltid! Vid köp av denna får du med två olika munstycken i olika storlekar. Den är även försedd med sugkoppar på undersida för en stabil och smidigare användning. Denna drivs med hjälp av en strömkabel och är smidig att ta med sig. 

Lämna en kommentar