11 dekorationer som gör din som gör din 60-årsfest minnesvärd – under 100 kr

Dags att fira 60? Oavsett om du väljer ett större partaj med alla du känner, eller något mindre med bara de närmaste, så är det detaljerna som gör den stora skillnaden. Du kan vara lugn, detta betyder inte att man behöver spendera en massa pengar. Det går alldeles utmärkt att hitta precis det du behöver för småslantar!

Med lite fantasi och kreativitet så kan du lätt fixa detaljerna i ett nafs! Och använder du vår lista som hjälp så går det ännu snabbare! Då kan du istället lägga tid på att koncentrera dig på de lite större sakerna istället, som inbjudningar, matplanering och så vidare.

Prylarna för 60 årsfesten

Sifferballong Guld Metallic


Sifferballong Guld Metallic

Skaffa dig en (eller flera) av dessa mäktiga och guldfärgade sifferballonger till nästa kalas! Oavsett evenemang eller fest kommer de utan tvekan göra succé. Kombinera flera siffror till t ex årtal och varför inte mixa med våra sifferballonger i silverfärg?

Vi rekommenderar att köpa till Helium på Tub om du vill fylla ballongen med helium.

Köp Sifferballong Guld Metallic här

Foto Props Nyårsafton GuldFoto Props Guld

Ett fotobås är en självklarhet att sätta upp när du bjuder in vänner och familj på en stor fest. Det spelar ingen roll om det är ett bröllop, en nyårsmiddag eller ett födelsedagskalas, ett fotobås är alltid kul. Dessa photoprops är perfekta tillbehör. Ställ dem i ett glas vid fotobåset och låt dina gäster spexa loss framför kameran.

Köp Foto Props Guld här

Tårtljus Siffra Guld


Tårtljus Siffra Guld

När det vankas födelsedag är en födelsedagstårta i någon form ett måste att fixa. Kanske är du huslig och bakar en fin tårta alldeles själv eller kör den smidiga vägen och köper en färdig tårta, men oavsett blir det lite roligare att visa födelsedagsbarnets ålder på tårtan i form av tårtljus. Och här finns superfina siffertårtljus i guldfärg som du enkelt stoppar ner i tårtan och tänder på. Vi lovar att det kommer bli en succé oavsett om födelsedagsbarnet fyller 5 eller 35!

Köp Tårtljus Siffra Guld här

Girlang Trafikskylt 60Girlang Trafikskylt 60

Om du känner en 59-åring som snart fyller 60 år men som är så pass pigg att det nästan är oförskämt så kan den personen behöva saktas ner lite. Det gör du bäst genom att anordna en galen fest där du hänger upp den här girlangen på väggen.

Köp Girlang Trafikskylt 60 här

Konfetti Siffra 60 Flerfärgad


Konfetti Siffra 60 Flerfärgad

Att fylla 60 år innebär inte bara att man har levt ett långt liv som är fyllt med spännande erfarenheter, det innebär dessutom att man bör ställa till med fest för de nära och kära. Ett enkelt sätt att göra festlokalen lite extra festlig vid det här speciella tillfället är att använda sig av konfetti, och den här konfettin är som gjord för en 60-årsfest.

Köp Konfetti Siffra 60 Flerfärgad här

Swirls 60 Rosa Hängande Dekoration


Swirls 60 Rosa Hängande Dekoration

Att planera ett födelsedagskalas är alltid lika roligt. Det spelar ingen roll om man fyller 5, 18, 40 eller 60 år. Just de här härliga dekorationerna ska du dock använda när någon fyller 60 år för de har nämligen siffran 60 på sig. Häng enkelt upp dessa swirls från taket och överraska födelsedagsbarnet på den stora dagen.

Köp Swirls 60 Rosa Hängande Dekoration här

Papperstallrikar Trafikskylt 60


Papperstallrikar Trafikskylt 60

Att fylla 60 år är stort. Man har levt ett långt liv och nu är det dags att bjuda in släkt, vänner och arbetskamrater på en stor fest. De här roliga papperstallrikarna passar perfekt att duka med. Njut av den stora dagen och ha ett riktigt rolig födelsedagskalas!

Köp Papperstallrikar Trafikskylt 60 här

LED Sifferlampa 60 Vit


LED Sifferlampa 60 Vit

En sifferlampa är en perfekt present till någon som fyller år! Den här sifferlampan ska du ge bort till ett födelsedagsbarn som fyller 60 år! Den är stilren och snygg och blir en fin festdekoration på kalaset. Ställ den mitt på det dukade kalasbordet eller häng upp den på väggen!

Köp LED Sifferlampa 60 Vit här

Servetter Trafikskylt 60


Servetter Trafikskylt 60

Överraska födelsedagsbarnet med ett stort kalas! Det spelar faktiskt ingen roll hur många år man fyller, det är lika roligt att fylla år när man är fyra år som när man är 39, 47 eller 60 år gammal. De här servetterna passar perfekt på ett kalas när någon fyller 60 år. Servetterna ser nämligen ut som vägmärken och mitt på servetten står det 60.

Köp Servetter Trafikskylt 60 här

Ballongbukett Happy Birthday Sparkling 60


Ballongbukett Happy Birthday Sparkling 60

Att fylla jämnt ska förstås firas lite extra och när någon når 60 är detta förstås inget undantag. Här får du en rejäl ballongbukett som födelsedagsbarnet kommer älska! Köp också till helium för bästa effekt.

Köp Ballongbukett Happy Birthday Sparkling 60 här

Sifferbloss GuldSifferbloss Guld

Få blomkrukan, smörgåstårtan eller bakverket att gnistra med ett eller flera av dessa sifferbloss på toppen. Sifferblossen går i en fin, guldig nyans. Funkar precis lika bra till 1-åringen som till 100-åringen!

Köp Sifferbloss Guld här

Lämna en kommentar