Prylarna som lyfter 30 årsfesten till oanade höjder!

En 30 årsfest är inget man skojar bort! Den festen vill man aldrig glömma. Vi har hittat några detaljer till festen som lyfter den ytterligare, även om det fortfarande är du som är stjärnan såklart!  Det behöver inte vara särskilt dyrt, men detaljerna är ju viktiga så lägg till några för att göra festen extra minnesvärd.

Här kommer några smarta och populära produkter för kalaset som vi hittat på nätet, självklart med snabba leveranser om du är sent ute =)

Kolla in dessa prylar till 30 årsfesten!

Sifferballong Guld Metallic

Sifferballong Guld Metallic

Skaffa dig en (eller flera) av dessa mäktiga och guldfärgade sifferballonger till nästa kalas! Oavsett evenemang eller fest kommer de utan tvekan göra succé. Kombinera flera siffror till t ex årtal och varför inte mixa med våra sifferballonger i silverfärg?

Vi rekommenderar att köpa till Helium på Tub om du vill fylla ballongen med helium.

Köp Sifferballong Guld Metallic här

Face Mats Drinkunderlägg

Face Mats Drinkunderlägg

Face Mats Drinkunderlägg – glasunderläggen med multifunktion!

Med dessa praktiska och lustiga underlägg kan du skydda ditt bord från spill och fläckar på festen, eller att ha som den perfekta isbrytaren. Om stämningen mot förmodan skulle krascha vid något tillfälle tar du bara upp underlägget, fäster det vid näsan och festen är räddad.

Motiv finns på båda sidor av underläggen. Riktigt roliga att skoja runt med när de inte används som glasunderlägg och passar även utmärkta som foto props. 

Köp Face Mats Drinkunderlägg här

Fotoprops på Pinne Gentleman

Fotoprops på Pinne Gentleman

Fotoprops på pinne är en helkul partyhöjare som alla på festen kan dekorera sina ansikten med när det är fotografidags!

Idealiskt för till exempel bröllopsfesten där gästerna kan klä ut sig smidigt och snabbt utan att smink och frisyrer förstörs. Du kan anordna en liten fotohörna med kamera och lägga fotopropsen bredvid och låta gästerna ta egna kort eller dela ut dem lagom till gruppfotot. Hur som helst kommer det garanterat bli en succé!

Fotoprops på Pinne Gentleman består av 4 stycken olika props på pinne; en hatt, ett par glasögon och två st olika skägg.

Köp Fotoprops på Pinne Gentleman här

Sifferbloss SilverSifferbloss Silver

Varför använda små stearinljus på tårtan när du istället kan ha dessa festliga tomtebloss formade som siffror? Perfekt för exempelvis födelsedagen eller nyårsfesten!

Köp Sifferbloss Silver här

Sifferballong Rosa Metallic

Sifferballong Rosa Metallic

Gör tillställningen minnesvärd och extra festlig för gästerna och blås upp läckra sifferballonger.

Kombinera flera ballonger för att matcha festtemat. Överraska 18-åringen på födelsedagen, gör 1-årskalaset extra rolig eller fira det nya årtalet på nyårsafton. Möjligheterna är oändliga!

Köp Sifferballong Rosa Metallic här

Ballonger Svart/Vit/Guld 30Ballonger Svart/Vit/Guld 30

Storebrorsan som fyller 30 år och du har ansvaret att dekorera inför överraskningsfesten? Gör det enkelt – köp dessa 30-årsballonger i färgerna svart, vitt och guld! Ett väldigt enkelt men snyggt val tycker vi!

Köp Ballonger Svart/Vit/Guld 30 här

Ordensband 30th Birthday

Ordensband 30th Birthday

När kompisen fyller 30 år måste ni fira ordentligt! Det här tjusiga ordensbandet hänger ni över födelsedagsbarnets axlar och sedan är det dags att starta den stora dagen. 30 år fyller man bara en gång så fira ordentligt med släkt och vänner, paket, ballonger, god mat och självklart en smarrig födelsedagstårta. Stort grattis!

Köp Ordensband 30th Birthday här

Halsband Guld Siffra 30

Halsband Guld Siffra 30

Fira dina 30 år i livet på allra bästa sätt genom att bära det här snygga halsbandet på den stora dagen. Eller varför inte överraska någon du tycker om som fyller år genom att hänga det runt halsen när du anländer till födelsedagskalaset? Det kommer garanterat att uppskattas och bli ett roligt minne att titta tillbaka på tillsammans. 

Köp Halsband Guld Siffra 30 här

Sifferballong Guld Gigantisk

Sifferballong Guld Gigantisk

Oavsett om det är en studentfest, födelsedagsfest, nyårsfest eller en randomfest så kommer dessa sifferballonger att bli en succé! Vi alla är ju medvetna om våra sifferballonger i olika färger och utföranden, right? Vi var dock inte riktigt nöjd där, så därför har vi nu införskaffat oss en hel bunt med GIGANTISKA sifferballonger som får de mindre ballongerna att verka mesiga! Gör födelsedagskalaset eller jobbfesten mer storslagen än någonsin – använd bara dessa gigantiska sifferballonger!

Modellens längd: 1.70 cm.

Köp Sifferballong Guld Gigantisk här

Gammal Man Maskeraddräkt

Gammal Man Maskeraddräkt

Med blir du oigenkännlig och ingen kan gissa vem som gömmer sig bakom masken! Med tillbehör som käpp, tidning och kläder tillhörande en äldre man kan du gå in helt i rollen som pensionär och utöva dina skådespelarkonster! Dräkten kommer i en storlek och består framförallt av en verklighetstrogen mask med tillhörande grått hår och ögonbryn. Till detta kommer en beige skjorta med röd väst. Men du kan även spä på intrycket och passa på att kombinera med andra roliga tillbehör om du ändå ska på maskerad. Morgonrock och tofflor eller stiligt klädd i hatt och rock och du kommer definitivt att bli ett samtalsämne hos övriga gäster!

Köp Gammal Man Maskeraddräkt här

Sifferbloss GuldSifferbloss Guld

Få blomkrukan, smörgåstårtan eller bakverket att gnistra med ett eller flera av dessa sifferbloss på toppen. Sifferblossen går i en fin, guldig nyans. Funkar precis lika bra till 1-åringen som till 100-åringen!

Köp Sifferbloss Guld här

Missa inte: 
Planera 30 årsfesten!

Lämna en kommentar