6 bästa tipsen för en kväll med grabbarna

Har frugan eller flickvännen stuckit iväg på en girls night med tjejerna? Då finns det inget som hindrar dig från att ordna en egen kväll med grabbarna! Det kan du ju i och för sig göra om du är singel också, inte behöver du någon anledning för det.

Så vad ska man hitta på då? Läs vidare för våra bästa tips på en skön kväll med gänget, oavsett om ni väljer att gå ut eller stanna inne.

1. Poker night

Det är väl ändå lite utav en klassiker när man snackar kväll med grabbarna. Och det med god anledning! Det krävs ju trots allt inte så mycket för att fixa den bästa pokerkvällen. Något gott att äta och dricka och en kortlek så är ni redo att köra. Känner man sig lite extra fancy så kan man ju slå på stort med ett riktigt pokerset kvällen till ära.

Här kan ni ju så klart välja om ni vill spela om riktiga pengar eller om ni bara vill spela för spelets skull. En annan fördel är ju också att ni kan välja mellan att stanna hemma eller dra till kasinot. Börjar frugan ge er arga blickar så är kanske det sistnämnda alternativet en bättre idé.

2. Biljard och bowling

Just bowling kanske är lite svårt att ordna hemma, så vida du inte bor i en bowlinghall. Men det kan ju vara skönt att komma ut lite också. För att inte tala om att du slipper att städa upp efteråt om ni är ute någonstans istället.

Är just biljard eller bowling inte er grej så finns det så klart massa andra sporter ni kan utöva också, så som dart. Eller varför inte köra en omgång basket eller fotboll? Om inte annat så är det ett perfekt sätt att bygga upp en ordentlig aptit för alla kvällens tilltugg.

Varför inte prova något nytt så som pistolskytte, speedway eller att kriga mot en viking?

3. Sportkväll

Även här en klassiker när det gäller kväll med grabbarna, och perfekt för den som hellre tittar på istället för att delta själv. Spelar favoritlaget en match i närheten? Varför inte köpa biljetter och gå och kolla? Eller varför inte åka iväg och se en match någon annanstans?

Att resa är alltid en härlig paus i vardagen och att göra det tillsammans med polarna gör det bara så mycket bättre. Fotboll i England eller Spanien kanske? Så länge ni inte sticker iväg till USA eller Kanada så behöver en sportig resa inom Europa över en eller två dagar inte bli speciellt dyrt. Passa på att kombinera en fotbollsresa i London med en krogrunda efter matchen.

Stannar du hellre hemma så räcker det att bunkra upp med god mat och några öl för att njuta av matchen tillsammans i tv-soffan också.

4. Game night

Det perfekta mellantinget mellan att sitta och stirra på TV:n och att sticka iväg och röra på sig. TV-spel finns idag i var och vartannat hem, och kanske framförallt om man har barn. Men det finns inget som säger att en vuxen människa inte kan ha en uppsättning spel heller.

Och vad gör ett spel bättre än att spela det med polarna? Inte heller här krävs det särskilt mycket för en lyckad kväll; favoritspelen, trevliga snacks och dryck sen är det bara att köra.

5. Gå på provning eller upplevelse tillsammans

Ännu en ursäkt och dra ut, och något som heller inte behöver vara så dyrt. Idag finns det ett stort utbud av alla möjliga provningar som man kan ta med kompisgänget på. Varför inte prova cigarr eller olika ölsorter? Föredrar du något starkare så finns det även provningar på allt från whisky till rom att prova på också. Vem vet, kanske du hittar någon ny favorit att addera till spritskåpet.

Idag finns det många företag som säljer olika upplevelser som passar perfekt inför en kväll med grabbarna. Här kan ni prova på allt från paintball till gokart. Eller varför inte göra drömmen till verklighet och provköra en Lamborghini, Ferrari eller annan lyxbil? I regel finns det massor att välja bland så det är lätt att hitta något som passar alla.

6. Fiska och campa

Något som kanske inte passar alla, men som definitivt kan vara en härlig upplevelse för de flesta. Om vädret tillåter så varför inte packa tältet och fiskespöna och dra iväg ut i skogen? Utöver att få komma ut och bort lite så är det väl ändå den perfekta platsen att umgås med grabbarna och bara njuta av en härlig öl och grillad mat? Skulle fiskarna inte nappa så packa några korvar eller burgare som ni kan slänga på grillen.

Glöm inte att packa ner en praktisk campinglampa som dessutom fungerar some powerbank så att batteriet i telefonen alltid är fullt. Varför inte komplettera med en Nanopress för att vara säker på att få morgonens kaffe dagen efter?

Och glöm så klart inte att ta med er ett gäng öl eller annat gott att njuta av heller! Utöver en och annan älg eller björn som lufsar förbi så är det ingen i närheten som kommer att bry sig om vad ni har för er, oavsett hur galna och högljudda ni blir under kvällens gång.

Ytterligare en bonus är förstås att ni inte behöver oroa er över att ta er hem säkert efteråt, då ni bara behöver krypa in i tältet vid kvällens slut.

Det behöver inte vara så krångligt!

Att ordna en kväll med grabbarna behöver inte vara så krångligt. Faktum är att det blir härligare just när det inte är så krångligt. En sex-pack öl och en pizza från lokala pizzerian brukar tillfredsställa de flesta.

Eller varför inte köpa hem någon härlig stek och några burgare från affären och slänga på grillen om vädret tillåter? Så mycket krångligare än så behöver det inte vara!

Lämna en kommentar