Tips på spel att ge flickvännen i födelsedagspresent

Så var det äntligen dags att få lägga lite extra tid och uppskattning på sin älskade flickvän, men vad ska man ge bort i födelsedagspresent? Vi tycker att spel är ett bra alternativ och rekommenderar här ett antal populära och bra spel från olika leverantörer. Spel är dessutom en perfekt present för alla i familjen eller paret beroende på genre. Det är lång livstid på ett spel i present som kommer att vara i många roliga år framöver. Så tänk även efter vilken typ av spel du gillar, men framförallt vad gillar din flickvän för spel?

Spelen

Älskling Pocket Spel

Älskling Pocket Spel

Det populära frågespelet för dig och din partner – nu i smidig pocketversion! Lätt att ta med på middagen eller festen.

Hur väl känner du egentligen den du är tillsammans med? Pocketversionen av Älskling består av 160 roliga, spännande, interessanta och oväntade frågor som kommer lära dig det mesta om din partner, dig själv och ert förhållande samtidigt som ni har fantastiskt kul! Ett underhållande, farligt.. och otroligt kul spel gjort med glimten i ögat och en stor portion humor. Det perfekta spelet efter en trevlig middag, ett par glas vin på tu man hand eller på smekmånaden.

Älskling är en perfekt present till en vän som just står i kast att gifta sig, just träffat den stora kärleken eller som bara är lite nyfiken.

Köp Älskling Pocket Spel här

Monogamy

Monogamy

Monogamy utsågs till årets erotiska sällskapsspel år 2007.

Målet är att ta sig runt spelplanen sex varv, för varje varv höjs stämningen. Flytta runt två varv på den intima rosa nivån, två varv på den passionerade lila nivån och två varv på den heta röda nivån.

Köp Monogamy här

Opassande Frågespel

Opassande Frågespel

Vi ber om ursäkt på förhand. Det här spelet är fullständigt opassande. Du kommer att skratta, gråta och troligtvis rodna en hel del under det här spelets gång. Det är sprängfyllt med pinsamheter och roliga dumheter som kan få vem som helst att kikna av skratt, även om man försöker låta bli.

Opassande Frågespel är spelet som går ut på att få ihop så oväntade och pinsamma meningar som möjligt. I spelet finns 440 ofärdiga meningar och din uppgift är att fylla ut dem med “fel” ord. Exempelvis kan du stöta på meningen “En perfekt partner ska ha intelligens, humor och _________.” Här kan ord som “gamla räkor”, “munsår eller “fleecetröja” råka hamna och den ena meningen blir värre än den andra. Var beredd på många goda skratt!

Köp Opassande Frågespel här

Drinkkortlek

Drinkkortlek

52 spelkort med lika många drinkrecept.

Innehåller utförliga beskrivningar och bilder.

Går givetvis att använda till som en helt vanlig kortlek. 

Köp Drinkkortlek här

Exploding Kittens Kortspel

Exploding Kittens Kortspel

Kombinationen av katt och explosion låter kanske grymt, men det är roligare än man tror! Det här spelet går visserligen ut på att rädda din katt ifrån att explodera, men innerst inne vill du verkligen att dina motspelares söta små kattungar ska explodera. Snabbt, rejält och grymt.

Exploding Kittens Sällskapsspel är ett familjevänligt spel med strategi och humor för 2-5 spelare. Med hjälp av de 56 korten tar du dig framåt i spelet genom att se till att din katt inte exploderar. Om den gör det så är du ute ur spelet, men om din katt står ensam kvar så är du spelet vinnare!

Lådan innehåller 56 spelkort och instruktioner på engelska.

Not Safe for work innehåller den fulla versionen av “Exploding kittens” men har en ny artwork som är för extrem och otrolig för att vara med i orginalspelet!

Köp Exploding Kittens Kortspel här

Mammasanningar Game in Box

Mammasanningar Game in Box

Mammasanningar sällskapsspelet “Game In Box” är enklare än Fia med Knuff och roligare än en festnatt på stan innan barn.

En spelare, som utses vara ”Mamma”, läser upp en ofullständig mening från ett vitt kort och de andra spelarna fyller i med det rosa kort som de anser passar bäst. ”Mamman” väljer det kort som hon tycker bildar roligast mening ihop med sitt kort (ja, precis som i vanliga livet är det mamma som bestämmer). Den spelare som har vunnit 10 gånger kammar hem titeln ”Årets Mamma” och får gå och lägga sig.

Köp Mammasanningar Game in Box här

Strip Pong Ölpingis

Strip Pong Ölpingis

Inte för den blyge…

Med Strip Pong Ölpingis får du inte bara en rolig spelomgång. Dessutom höjs temperaturen i rummet ju längre spelet fortskrider då du förutom att dricka upp innehållet i muggen, även måste ta av dig ett plagg som straff varje gång bollen hamnar i din mugg.

Exakt vad som ska ske varje gång bollen hamnar i din mugg är det endast pilen på spelplanen som vet. Kanske får du byta plagg med din motståndare eller ta av dig något utan att använda händerna. Gör dig redo för en extra spännande och lekfull kväll med Strip Pong Ölpingis.

Strip Pong Ölpingis innehåller 14 st plastmuggar, 2 st pingisbollar och 1st spelplan med pil. Spelinstruktioner finns på förpackningen.

Köp Strip Pong Ölpingis här

Dare Duel Sexspel

Dare Duel Sexspel

Dare Duel är ett kortspel där ni skapar sexiga utmaningar till varandra genom att bilda meningar med hjälp av olika ord och fraser. 

Spelkorten innehåller hundratals ord och fraser som kan kombineras på oändligt många sätt. Detta gör att spelet aldrig kommer kännas gammalt eftersom man får göra nya utmaningar varje gång man spelar.

Vem vill du utmana på en Dare Duel?

Köp Dare Duel Sexspel här

Älskling Frågespel

Älskling Frågespel

Allt det där som du alltid velat veta om din partner…

Hur väl känner du egentligen personen som du levt med i 10 år, din nya heta dejt eller han eller hon som du just står i kast att gifta dig med?

Spelet Älskling innehåller över 300 roliga, spännande, intressanta och oväntade frågor som kommer lära dig det mesta om din partner, dig själv och ert förhållande samtidigt som ni har fantastiskt
kul! Ett underhållande, farligt.. och otroligt kul spel gjort med glimten i ögat och en stor portion humor. Det perfekta spelet efter en trevlig middag, ett par glas vin på tu man hand eller på
smekmånaden..

Älskling är en perfekt present till en vän som just står i kast att gifta sig, just träffat den stora kärleken eller som bara är lite nyfiken..

Köp Älskling Frågespel här

Kortlek Kama Sutra

Kortlek Kama Sutra

Kama Sutra kortlek med både skojiga och inspirerande motiv. Standardstorlek. 

Köp Kortlek Kama Sutra här

Slutligen

Vi tipsar i denna artikel om spel som fått bra omdömen och är populära hos respektive butik som säljer dem. De är inte i någon inbördes ordning utan vi listar dem i den ordning vi hittat dem och fått en bra uppfattning om dem. Det är allt från klassiska brädspel via kortspel till lite busiga spel som passar när ni i paret är ensamma med varandra.

Lämna en kommentar