Bästa halloweenkostymerna 2021 under 500 kr

Dags för årets gladaste högtid, eller i alla fall läskigaste: Halloween! Oavsett om du ska iväg på fest, anordna egen fest eller bara stanna hemma i soffan så är en sak säkert; klart att du ska ha en Halloweenkostym! För vad är väl ändå Halloween utan en snygg och lite skrämmande outfit?

Alla behöver vi en liten paus från vardagen då och då där vi kan släppa lös våra inre monster. Känns det svårt att veta vad för Halloweenkostym som du ska välja? Läs vidare för våra tips för att hitta den bästa Halloween-kostymen 2021!

Missa inte vår guide för hur du planerar bästa Halloween-festen!

Pennywise!

Vem älskar inte clowner? Ja, det skulle väl vara folk med clownfobi då kanske, så ganska många tror jag. Oavsett, så är det nog få som har missat clownen Pennywises framfart i filmen IT! En klassiker som vår egen Bill Skarsgård har blåst nytt liv i.

Oavsett om du är team Curry eller team Skarsgård så är den mys-läskiga clownen Pennywise ändå ett utmärkt alternativ i jakten på bästa Halloweenkostymen. Är du sådan som gillar kostymer som går att multitaska även resten av året så fungerar denna även perfekt på barnkalas – på egen risk då förstås. Notera: vi tar inte på oss ansvar för eventuella barnterapi-räkningar som följer efter Pennywises framträdande.

Du finner den kompletta dräkten här! Känner du för att slå på stort så finns det även en något dyrare premium-variant som är garanterad att vinna alla barns hjärtan.

Jokern och Harley Quinn

Från en älskvärd clown till en annan. Ingen av oss har väl missat den nya Jokerfilmen som har premiär på bio inom kort? Batmanfan eller ej, så finns det nog få skurkar som vunnit så mycket popularitet som Jokern.

Kanske för att han är så lätt att relatera till för de flesta – har du någonsin försökt att följa en vanlig makeup-tutorial på Youtube? Just det. Det krävs någon slags magiska krafter för att se ut som alla influensers idag, men Jokern; det klarar alla! Har du dessutom letat efter det perfekta tillfället att klä dig i snygg kostym så kan du här slå två flugor (eller fladdermöss?) i en smäll! Du hittar kostymen här.

Har du lyckats undkomma singellivet och har en partner in crime så varför inte komplettera med Harley Quinn? Oavsett om du föredrar klassiska Harley eller den moderna varianten så finns det ett enormt utbud att välja på.

The Nun

Forever alone? Välkommen in i gänget! Då har vi den perfekta Halloweenkostymen för dig! Denna nunna gjorde sin debut i The Conjuring 2 och var så älskvärd att hon fick sin egen spinoff i The Nun.

Denna dräkt är garanterad att hålla alla kärlekskranka människor på avstånd så att du kan njuta av ditt Halloweengodis ifred. Håll ögonen öppna för eventuella präster dock – det sista du behöver är en exorcist, fast det skulle i och för sig passa bra för högtiden. Du hittar demon-nunnans kostym här.

På tal om The Conjuring; letar du efter en anledning att spendera kvällen i nattlinne? Då är en Annabelle-kostym den bästa Halloween-kostymen för dig! Du bör förhoppningsvis vara säker från Warrens, men håll dig borta ifrån glasskåp i demonmuseum för säkerhetsskull.

Tusen och en natt

Är skräck inte riktigt din grej? Drömmer du om en helt ny värld som du inte visste fanns? Har du en flygande matta som samlar damm någonstans uppe på vinden? Då är det dags att damma av den och klä på dig dina snyggaste harembyxor som skulle göra självaste MC Hammer avundsjuk!

Och skulle festen visa sig vara tråkig så är det trots allt bara att hoppa på mattan och dra vidare någon annanstans. Solsemester, någon?

Du finner Aladdin-kostym här, och matchande Jasmin här. Har du gått hela livet och sökt efter en ursäkt att måla dig själv blå från topp till tå? Då är Andens kostym den bästa Halloween outfiten för dig!

Lejonkungen

Vidare på Disney-temat. Är en varulv för läskigt, så klä ut dig till ett gosigt lejon istället. Rekommenderas ej för de som har höjdrädsla och svindel då du löper ökad risk att bli lyft över höga höjder av excentriska apor.

Har du jobbiga grannar eller tittar försäljare förbi lite för ofta? Köp denna peruk till din hund så kommer du garanterat att bli lämnad ifred i fortsättningen. Finns i olika storlekar om du vill försöka få en på din katt också, men det gör du på din egen risk.

Wonder Woman

Bakom varje framgångsrik man står en kvinna och undrar hur svårt det ska vara att fälla ner toasitsen efter att man har uträttat sina behov. Är du en vardagshjältinna som kliver in och räddar världen medan Batman och Stålmannen sitter i soffan och dricker öl? Då har vi den rätta Halloween-kostymen för dig!

Tjej liksom kille, vem har inte drömt om sin egen superhjältekostym? Visa ditt rätta jag med denna Wonder Woman-kostym!

DIY – Gör din egen Halloweenkostym i år!

Är färdiga kostymer inte din grej eller hittar du inte något som känns rätt? Varför inte fixa något eget istället? Internet är fullt av steg-för-steg guider av olika svårighetsgrader, och det lider definitivt ingen brist på rekvisita. Bara din fantasi sätter gränserna!

Är du ute efter något lite läskigt med skräcktema så finns det en enorm mängd smink som består av allt från fakeblod till vampyrtänder. Eller varför inte använda flytande latex för att skapa läskiga sår och annat som ser så äkta ut att dina vänner tror att du sprungit rätt in i bladen på en gräsklippare innan festen.

För både mer eller mindre skrämmande utklädnader finns det även en mängd teatersmink att välja ibland. Det mesta är dessutom vattentåligt så det klarar av även den längsta och svettigaste fest. Eller varför den delen inte passa på att ändra hårfärg för en kväll?

Låt inte plånboken begränsa din fantasi!

När det gäller Halloween så är det faktiskt bara din fantasi som sätter gränserna. Det är den perfekta tiden att få vara det du alltid har drömt om att bara, om än bara för en kväll.

Har du alltid drömt om att vara astronaut? Eller kanske en enhörning? Oavsett vad det må vara så är detta den perfekta ursäkten att få leva ut dina drömmar, så låt den inte gå till spillo.

Happy Halloween!

Lämna en kommentar