Bästa julklappen till frun under 1000 kr – 5 presenttips!

Så var det jul i stugan igen! Har jultomten svikit i år och lämnat dig att hitta julklappar själv? Eller var du kanske tillräckligt listig att snappa upp årets julklappar redan under förra årets mellandagsrea? Ja, då har du hamnat på helt fel ställe, för här ska vi prata om den bästa julklappen till frun!

Är du dock av filosofin att frun alltid förtjänar en extra julklapp, trots att du redan har köpt henne en hel hög så är du välkommen att stanna och läsa vidare.

Vare sig ni bara har varit tillsammans en kortare tid eller om det är mer än 30 år, så kan det alltid vara trevligt att visa din käresta lite extra uppskattning. Och vad passar bättre än till jul? Och att visa uppskattning behöver faktiskt inte kosta skjortan heller. Fokusera på att ge din fru en upplevelse hon sent kommer gömma i år – Här kommer våra bästa tips för julklappar under 1000 kr!

1. Ta med din fru på en smakrik chokladprovning för två

När vi pratar om den bästa julklappen till frun så finns det få saker som passar lika bra som en gammal härlig klassiker. Och appropå klassiker, när det kommer till romantik så brukar blommor och choklad alltid toppa listan. Och det med god anledning!

En vacker förtrollad ros och en box praliner brukar alltid gå hem. Det finns nog inte många kvinnor som skulle tacka nej till en gigantisk Marabou-kaka heller.

Eller så kan du ta det ett steg längre och bjuda med henne på en smakrik chokladprovning för två där ni kan upptäcka nya favoriter och smakkombinationer tillsammans. Eller varför inte en kurs där ni kan lära er att göra era egna praliner?

Som en extra bonus kommer du att kunna överraska henne med en box hemmagjorda praliner nästa jul!

2. En romantisk middag eller afternoon tea

Framförallt om ni har varit tillsammans ett tag och har barn tillsammans så är det lätt hänt att vardagen ibland kommer emellan och ni inte längre har tid för varandra. Hur länge sedan var det egentligen som ni gick ut på en dejt tillsammans?

Lämna barnen hos mormor och morfar och ta med din fru ut på en romantisk middag där ni bara kan njuta av varandra (och den goda maten förstås) utan att behöva oroa er över vad barnen håller på med.

Ett annat alternativ är en mysig afternoon tea där ni kan njuta av aromatiskt te och goda bakverk.

3. Skäm bort frun med en härlig massage

Säg den som inte uppskattar en mysig massage! Är du inte så duktig på att ge massage själv, så köp en härlig massage kudde som kan massera bort även de tajtaste av muskelknutor. Komplettera med ett fotbad med massagefunktion och hon kommer garanterat att känna som att hon är i himlen.

Ett annat alternativ är att skicka iväg frun på spa där hon riktigt kan få bli bortskämd och njuta en hel dag. Följ med henne eller låt henne ta med en god väninna på en mysig spadag – då får du verkligen en glad fru!

4. Något varmt för den frusne

Är det en sak som många kvinnor har gemensamt så är det att de kan vara något frusna av sig. Och bor man häruppe i norr så kan man ju inte påstå att det hjälper heller. Men det finns bot för det!

Om en resa till varmare breddgrader inte får plats i budgeten så finns det ju så klart billigare alternativ för att göra det extra mysigt hemma istället. Faktum är att det inte krävs så mycket.

En varm härlig filt, varma tofflor som värmer även de mest frusna fötter och självklart en kopp varm choklad eller te. Öka mysfaktorn ytterligare med en låda full av populära koreanska skönhetsprodukter. För du vet väl att Korea är kända för just skönhetsprodukter?

5. Skicka iväg henne på en god provning

Utöver choklad så finns det massor av olika provningar att välja på så du är garanterad att hitta det som passar din frus smaklökar bäst. Varför inte uppgradera chokladen till en choklad och vinprovning? Eller klassikern ost och vin, eller den modernare varianten ost och öl? Oavsett vilket så är hon garanterad en härlig upplevelse med massor av nya smaker och inspiration.

6. Låt henne prova något nytt och spännande

Ibland kan det vara kul att få komma ur sin comfort-zone lite grann och få testa något nytt. Har din fru alltid drömt om att bli konstnär eller fotograf? Eller har hon alltid velat prova på glasblåsning?
Köp ett presentkort på en kurs där hon kan få leva ut sina drömmar lite. Det är garanterat en uppskattad gåva som hon kommer att uppskatta under väldigt lång tid framöver.

Fokusera på att visa din uppskattning så kommer det gå galant!

Den bästa julklappen till frun är den som kommer ifrån hjärtat. Och oavsett hur länge ni har varit tillsammans så är det en present i sig att få veta att man är uppskattad. Och det är faktiskt det som din fru kommer att uppskatta mest.

I dagens stressiga samhälle så är det (tyvärr) lätt att glömma bort att riktigt se varandra och visa uppskattning. Något så enkelt som att ge henne en massage när hon är trött eller laga henne en smarrig middag någon kväll är något som garanterat kommer att sätta ett leende på hennes läppar.

Och en extra bonus är om du kommer ihåg att hänga upp din blöta handduk på kroken och slänga din smutstvätt i tvättkorgen istället för på golvet.

God jul!

Lämna en kommentar