Tips på upplevelser till flickvännens födelsedag – under 1000 kr

Överraska med upplevelser till flickvännens födelsedag, det kommer bli minnen ni sent ska glömma. I ärlighetens namn, vem behöver mer prylar? Satsa på en upplevelse i år istället, det kommer bli mycket uppskattat av din flickvän samt även kanske dig själv. Om du lägger till några kronor extra så brukar man kunna få en bra två för en deal.

Vi vet att det kan vara svårt att hitta den perfekta presenten till sin absolut perfekta flickvän, därför vill vi gärna hjälpa till! Nedan har vi samlat ett antal upplevelser vi tror kan vara intressanta för de flesta. Alla är ju olika med olika intressen och smak, så vi har valt ut några olika upplevelser och kategorier så så många som möjligt kan få hjälp.

Hitta upplevelser till flickvännens födelsedag

Avkopplande upplevelser

Afternoon Tea for two

Afternoon Tea for two

Efter en heldag i city, en hektiskt vecka eller för ett avslappnat möte känns det helt rätt med en lyxig afternoon tea.

Läs mer om Afternoon Tea for two här

Ansiktsbehandling 60 min

Ansiktsbehandling 60 min

Möt dagen med din finaste hy någonsin! Unna dig en hel timme härlig ansiktsbehandling. 

Man brukar säga att ögonen är själens spegel, men egentligen gäller det ju hela ditt ansikte. Din hud är det första som visar hur du mår, ser din hud hälsosam ut kommer du att ge ett strålande första intryck!

Skäm bort din flickvän och hennes ansikte!

Läs mer om Ansiktsbehandling 60 min här

Aromamassage

Aromamassage

Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Tillsammans med terapeuten väljer ni mellan olika aromaoljor som alla innehåller naturliga växtextrakt. 

Släpp stressen och pressen för en stund och låt dig svepas iväg. Det är alltför lätt att glömma bort sig själv och det egna välbefinnandet när man står mitt i vardagens stress och press. Unna dig att släppa fokus på alla måsten och låt sinnena och kroppen vila. I avstressande och rofylld miljö får du massage av en professionell massör. Ett avbrott för att hämta energi och finna lugnet igen innebär att du med förnyade krafter och energi är redo att möta världen igen.

Läs mer om Aromamassage här

Upplevelser för den pyssliga flickvännen

Glasblåsning

Glasblåsning

Prova på glasblåsning! Du får besöka en genuin glashytta där du under uppsikt av en skicklig glasblåsare får designa och blåsa ditt eget glasföremål. 

Råmaterialet i vanligt glas är sand, soda, dolomit och kalksten. Genom tillsats av olika metalloxider eller kemikalier kan man ge glaset speciella egenskaper eller färger. I den heta brännugnen hettas glaset upp så att det blir formbart. Tekniken att blåsa glas uppfanns ca 50 f.Kr, och är ett traditionellt hantverk vars grunder inte har ändrats mycket sedan det uppfanns.

Läs mer om Glasblåsning här

Baka polkagrisar i Gamla stan för två

Baka polkagrisar i Gamla stan för två

Baka dina egna polkagrisar i Gamla stans polkagriskokeris pittoreska 1800-talsbutik, Stockholms enda äkta polkagriskokeri. 

Lär dig hur man bakar polkagrisar för hand på gammaldags vis, precis som Amalia Eriksson gjorde när hon bakade de första polkagrisarna i Gränna 1859. Under ett demonstrationskok bakat av en professionell polkagrisbagare får du en genomgång med polkagrisens 150-åriga historia samt teoretisk kunskap.

Köp Baka polkagrisar i Gamla stan för två här

Fotokurs

Fotokurs

Välkommen till en grundläggande fotokurs för nybörjare! Teori och praktiska övningar varvas och du lär dig använda kameran på ett kreativt och kunnigt vis. 

Äntligen kommer du en gång för alla att lära dig kamerans manuella inställningar och få stenkoll på exponering, bländare, komposition och vitbalans.

Genom praktiska övningar och teori kommer du att få en förståelse för kameran och dess funktioner

Köp Fotokurs här

Äventyrliga upplevelser

Turridning

Turridning

Njut av en fantastisk ridupplevelse i Söderåsens Nationalpark. Här finns varierande natur och ett rikt djuriv som är lika spännande att uppleva sommar som vinter. 

I ”de skånska alperna” får du lära känna Haflingerhästen och Nordsvensken med deras godmodighet och trevliga lynnen. Hästarna är vana vid omgivningarna och säkra på foten, du kan känna dig trygg på deras ryggar! Ridningen sker i westernsadlar och passar alla, gammal som ung. 

Läs mer om Turridning här

Bounce Adrenaline Park för två

Bounce Adrenaline Park för två

BOUNCE är en värld där väggen blir golv och gravitationslagarna inte längre gäller.

Med mer än hundra sammankopplade trampoliner, studsmatte-spökboll, slamdunk, free running- och parkourbana gör man nu actionsportena tillgänglig för alla. 

BOUNCE är till för alla från 3 år och uppåt vare sig det är första gången du testar på eller om du är en voltexpert eller free running-mästare.

Köp Bounce Adrenaline Park för två här

Har du en GPS? Då kan du fylla den med gps koordinaterna till spaanläggningar i Sverige

Lämna en kommentar