Julfesten – de 10 bästa detaljerna för den basta julfesten!

Nu är julen runt hörnet och julfirandet igång med allt vad det innebär. Med det sagt så är det inte helt omöjligt att julen redan dragit igång i november eller ännu tidigare för vissa. Ibland kan det lätt kännas som att granen precis har hunnit åka ut innan det är dags igen, på gott och ont.

Tillhör du ändå gruppen människor som håller sig till att fira julen bara en gång om året och då i december, så kanske det börjar kännas skönt att dra igång igen. Fram med julpynt och dags för den stora julfesten!

Tio prylar du behöver för en storslagen julfest

När du planerar en fest, oavsett om du är julfesten eller något annat, så kan detaljerna vara det som kickar julfesten över toppen till en riktigt kalasfest. Men vad är det för detaljer man ska tänka på då? Kika på den här listan med de bästa detaljerna som du bara inte får missa att inkludera på din julfest!

Fotoprops Jul Ho Ho Ho

Fotoprops Jul Ho Ho Ho

Fotoprops Jul Ho Ho Ho – det perfekta receptet till att höja stämningen till taket på julfesten! Göm dig bakom en mask i form av tomtens skägg, sätt en morot för näsan eller låtsas att du har glasögon och fram med kameran för att få härliga ögonblick från den roligaste julfesten ever.

Fotoprops Jul Ho Ho Ho kommer i form av roliga pappfigurer på pinnar föreställande bland annat tomteskägg, morot, tomteluva och pratbubbla.

Köp Fotoprops Jul Ho Ho Ho här

Glasdekorationer Jul

Glasdekorationer Jul

Kör all-in på juldukningen för en maxad julstämning med dessa superfina glasdekorationer. Fäst de på glasen på det uppdukade bordet, och vi lovar att gästerna tveklöst kommer uppskatta denna söta lilla detalj!

Köp Glasdekorationer Jul här

Julgranskulor för Skägg

Julgranskulor för Skägg

Har du åkt på storhetsvansinne i jul och fått dille på att hänga upp all världens julpynt precis överallt i hemmet, och nu står du där och vet inte var du ska få plats med mer julpynt nånstans… I skägget kanske! Här finns nämligen små julgranskulor avsedd för skägg som du enkelt klämmer fast, och sedan kommer du skimra precis som en tjusigt pyntad julgran! Perfekt till julafton eller julfesten.

Köp Julgranskulor för Skägg här

OppoSuits Winter Wonderland Kostym

OppoSuits Winter Wonderland Kostym

Har du någonsin funderat på hur julen skulle se ut om den var en kostym? Jo, då skulle den se ut ganska exakt så som det du ser här intill. Den här kostymen gör sig bäst på julfesten, julbordet eller när klapparna delas ut.

OppoSuits Winter Wonderland Kostym är en röd kostym med vita och gröna mönster som tillsammans med den julröda färgen bildar ett vinterlandskap som ingen kommer att kunna förneka.

Köp OppoSuits Winter Wonderland Kostym här

Carry Me Tomte Maskeraddräkt

Carry Me Tomte Maskeraddräkt

Tomten är inte bara magisk på det viset att han kan klämma sig igenom trånga skorstenar trots hans runda tomtemage och fara fram på sin julsläde uppe i luften med alla julrenar. Han är minsann stark också! Övriga 364 dagar om året när han inte har något att göra spenderar han nämligen tiden på gymmet (vi vet, helt oförklarligt att han ändå är tjock). Titta bara! 
Så gör julfirandet extra roligt i år och rid in på julfesten på självaste tomten med denna roliga tomtedräkt.

Köp Carry Me Tomte Maskeraddräkt här

Spiral Tomteluva

Spiral Tomteluva

Har du spenderat alla dina slantar på julklappar och du bara har råd med en halv tomteluva? Här är en sån! En superrolig tomteluva som får dig att sticka ut på julfesten eller i luciatåget och ingen kommer kunna ana att du egentligen är fattig som en kyrkråtta.

Köp Spiral Tomteluva här

Servetter Julgran Merry Christmas Vit/Silver

Servetter Julgran Merry Christmas Vit/Silver

När du vill skapa ett julbord som är lite utöver de vanliga så är det här helt perfekta servetter att använda. De är vita med ett silvermetallic tryck och har en elegant och lyxig känsla. Duka upp ett vackert julbord och bjud in släkt och vänner på en härlig adventsfika eller en mysig julmiddag!

Köp Servetter Julgran Merry Christmas Vit/Silver här

Konfetti Snöflingor/Diamanter

Konfetti Snöflingor/Diamanter

Sprid ut denna skimrande konfetti över festbordet för att få en glittrande och extra elegant bordsdukning. Konfettin passar utmärkt på bröllop med vintertema eller på nyårsbordet. Oavsett kommer denna enkla lilla detalj göra mycket för hela bordsdukningen på festen!

Köp Konfetti Snöflingor/Diamanter här

Diadem med Polkagrisar

Diadem med Polkagrisar

Vill du bli lika söt som en polkagris och komma in i en härlig julstämning? Då är detta diadem något för dig! Detta röda och vita diadem är utsmyckat med två polkagrisar och står rakt upp. Kul juldiadem att sätta på huvudet inför julfesten på jobbet eller på julmiddagen hemma!

Köp Diadem med Polkagrisar här

Tomtedräkt till Vinflaska

Tomtedräkt till Vinflaska

Ni vet den där sången om tomtegubben som hade snuva, han som satt på en tuva och nös så att han skrämde både gumman och katten? Så ska ingen tomte behöva ha det, och ingen vinflaska heller för den delen. Nej, se till att klä på den stackaren riktigt ordentligt och det blir en riktigt god och glad jul för alla inblandade. Det nös jag på, sa tomtegubben!

Köp Tomtedräkt till Vinflaska här

Slutligen

Nu när du har ordnat med detaljerna så kan du äntligen koncentrera dig på de roliga bitarna istället. Även fast detaljerna är det som gör din fest till något utöver det vanliga, så är det helheten som gör din fest personlig.

Ladda upp med god mat och dryck åt dina gäster och bara mys tillsammans. Julen kommer som sagt bara en gång om året för de flesta. Och den är över innan du knappt vet ordet av. Satsa ändå på att ta tillvara på denna mysiga tid på året. Innan du vet ordet av så är julen över. Och så är det dags för snöslask och alla andra vardagliga måsten igen.

Och du? Glöm inte att ta det lite lugnt själv också. Stressa gör man ändå nog av under julen i alla fall. På den bästa julfesten är det meningen att man ska ta det lite lugnt och bara ha kul istället.

God jul!

Lämna en kommentar