Nöjen för en sommarkväll

Soldränkta och långa sommarkvällar innebär normalt möten med vänner, kanske för en fika på stan eller en träff på valfri uteservering. Dessa träffar kan dock bli kostsamma i längden och därför delar vi med oss av en lista på saker som kan avnjutas med något kallt att dricka med när och kära på hemmaplan.

Laga mat och testa nya drinkar


En kombination som de flesta uppskattar är varma kvällar med hemlagad mat och något svalkande att dricka. Att testa nya drinkar på barer och restauranger är trevligt men att anordna drinkprovningar hemma öppnar upp för en oändlig cocktail-meny med de tusentals av drinkrecept man kan söka efter på nätet. Vad känner du för just ikväll? Kanske skaldjur till förrätt, en fräsch sallad efter det och en läskande cocktail som kronan på verket? Varför inte testa en ny rätt och drink varje kväll?

Spela på nätet

Sett allt som finns på Netflix? Förmodligen inte men ibland känns det inte alltid så kul att dra igång ännu en serie. Varför inte testa att spela ett spel på nätet och aktivera hjärnan lite? Det finns massor av olika typer av spel som inte kostar något att testa. Du kan testa lyckan på ett online casino där utbudet av spelautomater, poker och roulette är i stort sett oändligt.


Du kan även bjuda in grannarna och dina vänner för att umgås och testa festlekar för vuxna.  

Planera en minisemester


Du har förmodligen inte rest på väldigt länge och nu när resebyråerna äntligen kan börja erbjuda nya resmål kanske det är dags att hitta en ny spännande destination?
Varför inte drömma dig iväg genom att utforska möjligheterna till resande genom att läsa bloggar, titta på hotell och se vad som finns där ute. Du kan planera allt från en weekend någonstans i Europa till ditt drömresemål, genom att sätta igång planerandet, som ibland är minst lika spännande och underhållande som själva resan.

När du har planerat din drömsemester kan du ta en titt på dessa tips för semestern.

Testa en virtuell rundvandring

Många muséer och utställningar har tagit fram möjligheterna att gå på en virtuell rundvandring genom gallerier, men även naturområden har följt efter denna trend för att erbjuda underhållning i hemmet. Du behöver endast en dator eller telefon och genom att besöka dessa hemsidor kan du bege dig på en resa och stilla nyfikenheten i soffan, på balkongen eller sängen denna sommar. Dessa rundvandringar kan även användas för att göra research för nästa resa.

Testa Yoga

Yoga är utan tvekan en av de bästa aktiviteterna om du vill åldras på ett värdigt sätt. Det finns olika typer av yoga, med olika typer av svårighetsgrad, men samtliga är bra för rörligheten i dina leder. Det finns massor av gratislektioner på Youtube som yogainstruktörer bjuder på. Du kommer redan efter ett pass att känna effekten denna träning har för både kropp och sinne. Det är ingen hemlighet att yoga gör dig lycklig, flexibel och energifull.

Lämna en kommentar