Prylarna som gör din 40 årsfest oförglömlig

Dags att fira 40? Oavsett om du väljer ett större partaj med alla du känner, eller något mindre med bara de närmaste, så är det detaljerna som gör den stora skillnaden. Du kan vara lugn, detta betyder inte att man behöver spendera en massa pengar. Det går alldeles utmärkt att hitta precis det du behöver för småslantar!

Med lite fantasi och kreativitet så kan du lätt fixa detaljerna i ett nafs! Och använder du vår lista som hjälp så går det ännu snabbare! Då kan du istället lägga tid på att koncentrera dig på de lite större sakerna istället.

Du har väl förresten inte glömt att spana in vår guide för hur du planerar det bästa 40-årsfirandet?

Prylarna för 40 årsfesten

Sifferballong Guld Metallic

Sifferballong Guld Metallic

Skaffa dig en (eller flera) av dessa mäktiga och guldfärgade sifferballonger till nästa kalas! Oavsett evenemang eller fest kommer de utan tvekan göra succé. Kombinera flera siffror till t ex årtal och varför inte mixa med våra sifferballonger i silverfärg?

Vi rekommenderar att köpa till Helium på Tub om du vill fylla ballongen med helium.

Köp Sifferballong Guld Metallic här

Foto Props Nyårsafton Guld

Foto Props Guld

Ett fotobås är en självklarhet att sätta upp när du bjuder in vänner och familj på en stor fest. Det spelar ingen roll om det är ett bröllop, en nyårsmiddag eller ett födelsedagskalas, ett fotobås är alltid kul. Dessa photoprops är perfekta tillbehör. Ställ dem i ett glas vid fotobåset och låt dina gäster spexa loss framför kameran.

Köp Foto Props Guld här

LED Sifferlampa 40 Vit

LED Sifferlampa 40 Vit

Många får lite åldersnoja när man ska fylla 40 år men det är ingen fara! Överraska födelsedagsbarnet med ett kalas och en fin present. Den här eleganta lampan formad som siffrorna fyra och noll passar perfekt! Först förgyller den festen och sedan får den nyblivna fyrtioåringen ta med sig lampan hem. 

Köp LED Sifferlampa 40 Vit här

40-års Glasögon

40-års Glasögon

Åldern är bara en siffra. Faktiskt. Så ta fram partypinglan inom dig och spexa till det på din 40-årsfest med dessa superläckra 40-årsbrillor!

Köp 40-års Glasögon här

Ballongbukett Happy Birthday 40 Guld

Ballongbukett Happy Birthday 40 Guld

Det är inte varje dag man fyller jämnt, och framför allt inte när man fyller 40! Det gör man ju bara en gång (som alla andra födelsedagar i och för sig men det struntar vi i). Så om du planerar en 40-årsfest och letar efter överdådiga dekorationer och andra festtillbehör har du definitivt hittat rätt. Denna mäktiga ballongbukett 40 år bara skriker elegans och fest och kommer tveklöst bli en succé! Ballongbuketten kan givetvis också användas vid jubileum och andra event där siffran 40 står i centrum.

Köp Ballongbukett Happy Birthday 40 Guld här

Sifferbloss Guld

Sifferbloss Guld

Få blomkrukan, smörgåstårtan eller bakverket att gnistra med ett eller flera av dessa sifferbloss på toppen. Sifferblossen går i en fin, guldig nyans. Funkar precis lika bra till 1-åringen som till 100-åringen!

Köp Sifferbloss Guld här

Tårtljus Glitter Svart 40

Tårtljus Glitter Svart 40

Om du eller någon du känner fyller 40 så är det är självklarhet att det ska dukas upp för fest. Med rätt dekorationer och detaljer kan rummet snabbt fyllas av den rätta feststämningen. Här kommer ett ljus som gör sig perfekt att sätta på toppen av tårtan. Den är formad som talet 40 och kommer i en stilren svart och vit design och är toppad med ett lager glitter för rätt effekt.

Köp Tårtljus Glitter Svart 40 här

Konfetti Siffra 40 Flerfärgad

Konfetti Siffra 40 Flerfärgad

Alla reagerar olika på att fylla 40 år. Vissa välkomnar den nya åldern med öppna armar och vissa går in i en 40-årskris. Oavsett födelsedagsbarnets inställning tror vi på Partykungen att födelsedagen kommer att bli extra härlig om det nya varvet runt solen startar med en rolig fest. Den här konfettin bidrar till att göra tillfället lite extra underbart för alla inblandade.

Köp Konfetti Siffra 40 Flerfärgad här

Ballonger Svart/Vit/Guld 40

Ballonger Svart/Vit/Guld 40

Är det farsgubben som fyller jämt, dvs 40? Dekorera riktigt snyggt med dessa födelsedagsballonger! Det behöver inte vara svårt att dekorera inför en födelsedagsfest vet du!

Köp Ballonger Svart/Vit/Guld 40 här

Halsband Guld Siffra 40

Halsband Guld Siffra 40

Att fylla 40 år är inte som vilken födelsedag som helst utan borde firas med pompa och ståt. Häng detta halsband runt halsen så kommer ingen gå miste om att det är du som är det glada födelsedagsbarnet. 

Köp Halsband Guld Siffra 40 här

Lämna en kommentar