Upplevelsepresenter för hennes 50 årsdag för under 1000 kronor

Vet du inte vad du ska köpa till din väninna, fru, flickvän eller kompis när hon fyller 50 år? Vi har letat fram några upplevelser som blir uppskattade födelsedagspresenter! Att försumma den 50 åriga födelsedagen utan en värdig present är inte ok. Men vad köper man om? I 50 årsåldern har man redan det mesta, så vad passar bättre än en riktigt härlig upplevelse. En upplevelse är bäst delad, så passa på att köpa en som ni kan vara en eller flera på!

Upplevelser till henne som gillar äventyr

Escape the room

Escape the room

Dörren stängs bakom er, låset går igen och klockan börjar ticka… Ni har nu 60 minuter på er att ta er ut. Ta ett djupt andetag, vässa geniknölarna och sätt igång! 

Det spännande konceptet kommer från de kluriga dataspelen ”Escape rooms” och finns nu i flera länder runt om i världen att uppleva i verkligheten. Spelet går ut på att en grupp personer tillsammans ska samarbeta, lösa gåtor, hitta ledtrådar och ta sig ut ur rummet de är inlåsta i, innan tiden runnit ut. 

Upplev spänning och adrenalin utan dess like när ni försöker lösa gåtor för att ta er närmare friheten… Lyckas ni överlista rummet? 

Köp Escape the room här

Provdyk för två

Provdyk för två

Tänk dig att du viktlöst och fritt tar dig fram genom det stora blå. Att befinna sig så nära det djur och naturliv havet gömmer, som man gör när man dyker, är en obeskrivbar känsla.

Upptäck världen under ytan du också!

Köp Provdyk för två här

Segwaytur för två

Segwaytur för två

Att köra Segway ger glädje, balans och frihet. Det är annorlunda. Ett litet äventyr. Något nytt, kul och spännande. Och ett enkelt, smidigt och miljövänligt sätt att ta sig runt på!

Segway är ett eldrivet fordon som känner av var du har din tyngdpunkt. Lutar man sig framåt så åker den framåt, lutar man sig bakåt så åker den bakåt. Det är väldigt lätt att lära sig och jättekul att köra. Inga avgaser. Inget buller. Inget körkort. Segway är gjord för 

Köp Segwaytur för två här

Lämna en kommentar