Anordna bästa Harley Quinn maskeraden!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Harley Quinn2. Jokern maskeraddräkt3. Batman maskeraddräkt
Harley Quinn Jokern maskeraddräktBatman maskeraddräkt

Att anordna temafester är ett enkelt sätt att piffa till vardagen på. Dessutom skapar det ett tillfälle då du och dina gäster kan låta kreativiteten flöda och även lägga ner lite mer tid på att hitta den allra bästa kostymen för kvällen. Harley Quinn har länge varit en mycket populär karaktär inom Cosplay, men har idag även blivit ett populärt val för temafester, Halloween och maskerader.

Om du är lite sugen på att bjuda in dina vänner och familj på en Harley Quinn maskerad, ger vi dig med denna artikel rätt verktyg för att kunna skapa en riktigt bra kväll. Dessutom listar vi några särskilda kostymer som gör att du verkligen kan imponera på festen. Detta utan att det behöver kosta skjortan!

Vem är Harley Quinn?

För att du ska få en bättre förståelse för vilka kläder, tillbehör och accessoarer som du behöver investera i är det viktigt att du har en god kännedom om denna karaktär. Vem är då egentligen Harley Quinn?

Harley Quinn är en kvinnlig karaktär från Batman och är en skurk som ofta syns tillsammans med Jokern. Hon har synts i flera filmatiseringar och blev snabbt en storfavorit, framförallt efter att filmen Suicide Squad släpptes år 2016.

Hennes allra mest karaktäristiska drag är hennes uppsatta två-delade hår, där ena sidan är färgad blå och den andra rosa. Utöver detta ses hon ofta bära shorts och t-shirt i blått och rött, samtidigt som hon i många scener bär på ett brännbollsträ eller annat typ av slagträ. Röda läppar och mörkare smink hör också till karaktären.

När du planerar din kostym för kvällen, bör du ta leta fram en bild på henne för att du ska få med alla detaljer. Alternativt välja en annan karaktär som passar temat, som faller dig mer i smaken.

Vilka kostymer passar detta tema?

Om du är kille och gärna inte vill spatsera runt under kvällen i shorts och färgat hår, finns det flera andra karaktärer som du kan klä ut dig till och som passar detta tema perfekt.

Harley Quinn 

Sedan har vi stjärnan för kvällen, Harley Quinn. Om du planerar att klä ut dig till denna karaktär kan du få en perfekt kostym med hög igenkänningsfaktor, med några mindre inköp.

Dels behöver du en passade kostym som består av en t-shirt i passande nyanser, aningen sönderklippt och färgad med ett par shorts. Sedan behöver du även sätta upp håret i två hästsvansar på sidorna, där ena sidan sprayas i rosa och den andra i blått. Detta är Harley Quinns allra mest karaktäristiska drag. Utöver detta bör du addera hennes röda läppar och markerade ögon för en komplett kostym.

Men om du vill att kostymen ska vara så enhetlig som möjlig, kan du köpa redan färdiga Harley Quinn peruker, blå och röda hotpants och även kompletta dräkter. Gör ett val som baseras på din budget. Glöm heller inte att köpa till Harley Quinns karaktäristiska slagträ.

Jokern

Harley Quinn ses ofta tillsammans med Jokern, vilket gör honom till ett mycket passande val för maskerader med Harley Quinn tema. Med sitt gröna hår, lila kavaj och karaktäristiska smink är det en ganska lätt kostym att fixa. Glöm inte att köpa till ansiktsfärg som gör att du kan skapa Jokerns karaktäristiska ansikte, om du inte planerar att köpa en Joker-mask.

Det finns bland annat redan färdiga Jokern-kostymer att inhandla, för dig som vill ha en mer detaljerad maskeraddräkt som verkligen imponerar. Men en lila kavaj kan enkelt inhandlas second hand och passande maskeradsmink och grön hårspray kan inhandlas i diverse olika butiker. Sedan är det bara att klä dig i finskor och kostymbyxor och kostymen är komplett.

Batman

Batman-kostymer är någonting som går att inhandla i de flesta maskeradbutiker och online butiker som säljer kostymer och accessoarer för temafester. Mängder av olika val och storlekar, gör att du kan hitta en kostym som faller inom din budget och som sitter som en smäck.

Du kan även investera i en mindre Batman-mask eller accessoar, om du har en lägre budget för kvällen.

Pynta hemmet för att passa temat

Om du är den som anordnar festen, säkerställ att pynt och dekorationer går i temat rött och blått. Två karaktäristiska färger som är starkt förknippat med Harley Quinn. Varför inte även skapa en passande spellista med låtar från Batman, Joker och Harley Quinn filmerna för att verkligen komma i stämning?

Att inhandla en kostym för festen, behöver inte vara en alltför kostsam historia. Det gäller bara att du är kreativ, utan att frångå temat allt för mycket. För inspiration kan du kika på filmerna och serierna där Harley Quinn förekommer och hitta en karaktär som faller dig i smaken.

Att gå på maskerad handlar inte om att köpa den allra dyraste dräkten att imponera med. Det är ett tillfälle dig och resten av sällskapet att vara kreativa!

Länkar och referenser

Harley Quinn maskeradkläder hos Partykungen

Lämna en kommentar